inş. canum
geçen görüşme thy değildi atlas jetti hilalim. beni çağırmadıkları halde gidip beni dün aradınız bugün için çağırdınız ben size önceden cv bırakmıştım yoksa ben nerden bilicem ben bugün mülakat oldugunu demiştim isim listesinde ismim yoksa o sizin yanlışınız demiştim öyle sınava falan girmiştim
yeşil çayımı içtim..ve oğlum kitapların hepsini yere döktü..anam kalkayım toplayayım.
MENÜM
Sabah
1kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk but
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nestle nesfit
Su 2,5 lt olur. 2 fincan bitki çayı + 2 fincan yeşil çay
Yeşil çay yaptım kendime o bitene kadar oyalanayım burda. Sonrada işlerime bakayım. Kimseciklerde yok ortalıklarda.
geçen görüşme thy değildi atlas jetti hilalim. beni çağırmadıkları halde gidip beni dün aradınız bugün için çağırdınız ben size önceden cv bırakmıştım yoksa ben nerden bilicem ben bugün mülakat oldugunu demiştim isim listesinde ismim yoksa o sizin yanlışınız demiştim öyle sınava falan girmiştim
Oku oku bitmedi ne cok kaynatmissiniz haaa, orta yolu tutturamadiniz gitti
Saka saka
Gulcin pek faydali bilgiler, eline saglik bizlede paylastigin icin Mehmet Oz un tawsiyeleri benim aklima yatiy
Bu arada pazar islerini hallettim, ewe geldim iki cesit yemek daha aldiklarimi yerlestirmedim bile, sunu da yapiyim
bunu da yapiyim diyorm planladigim seyleri yetistiremiyorum resmen gun kisa geliyor yaaaaa
Suana kadar bekledik atacak olan atardi sanirimbirazdan paylasirim msj sayilarini
Kolay gelsin Derya'cım ..
Süper olmuş ..
Herkes de bir yeşil çay keyfi ..
Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .
Ya hep ya hiç
Paylaş paylaş Gönül'cüm ..
Gunaydin ey ahaliiii :82::82::82:
Dukkanin kepenkleri actim hadi gelin geliiiin
oh oh bakımlı hatun..
dünkü mesaj sayım 17..bir gün önceki 9 burdan yazdım..olurmu..
günaydıııııııııııııilk müşteri geldi..hayrlı işlerrrrrrrr..siftah attım bakalım gün bereketli olsun...
biraz fazla bir menü..
günaydın.........
gün içinde çok yemiyor doğru sabah kahvaltıyı yapar öğle yemeği yemez ama bu aralar düzenlemey çalışyıroum dün yedi bkalım..sonra uykuda hipp 3 içer..akşama kadar onlan durur..akşam yemeği erken yerse yatmadan durma göre tekrar beslerim..gecede mama..meyveye hiç yaklaşmıyor..dilini değer bırakır kızda aynıydı benim..5 yaşından sonra meyvaya ilgi gösterdi..hiç birşeye zorlamıyorum ..gelişim oğlan 3.5 yaş ölçülerinde tosuncuk kızımda öyleydi..3 yaşa kadar beslenme önemli onun için bazı temel besinler öncelikli bende..
seni,n kuzularada maşallah gün içinde besleme daha önemli ..
tamam ..
hımmmmmmmm ozaman senin alt beyne bir şeyle bağdaşıp kazınmış onu bulup çıkartalım senden..bir ara izin verirsen seninle bir çalışma yapalım..eğer hatılrsan enerjist olduğumu daha öncede paylaşmıştım..bu sıkıntı içinde zamanla hastalığa sebeb olur..şekerden tutu tansiyon kolestrol kısaca aklına gelebilecek birçok rahtsızlık..
Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:
Şu sizin müsli dediğiniz şey nesfit gibi bişey dimi?
Günaydın arkadaslar...
Dün dişimi cektirdim ama öyle agrım sızım olmadı ya...
İğneyi vururken acıdı biraz..
Birde dün gece agrıdı ama su an iyi..
Sınavımıda 2 soruyla kaybettim
Bildigim en az 10 soruyu, tereddüt içindeyaomıstım o mu bu mu diye
ama dogru cevaplar hep aklıma gelenlerdi, ben baska sıkkı işaretledim
Hep böyle oluyor, moralim çok bozuk
1 tane ülker smart orman meyveli yedim ..
Kizlar bende cok dalginlik war ya, unutkanlik falan omega 3 te aldim hc fayda etmedi,
aksine daha cok unutkanlik yapti ne olacak benim bu halim
Kizlar bende cok dalginlik war ya, unutkanlik falan omega 3 te aldim hc fayda etmedi,
aksine daha cok unutkanlik yapti ne olacak benim bu halim
O neki çikolata felan mı? Ay birden çok cahil hissettim kendimi
O ne, bu ne?
Gönül'cüm aklına taktığın şeylerin çok büyük etkisi var, başka şeyleri düşünürken unutmaman gereken şeylere tam aklını vermemiş oluyorsun.
ohhh valla benim kitap hala ayni sayfadaufff yaa evlilik ne zormus
anacigimi nasil da ariyorum
Buna istirak ediyorum iste ...
Ewlilik cok sorumluluk istiyor bekar kizlar baba kapisinin kiymetini bilin wallahi, ne dedigimi el kapisina gidince anlarsiniz
Yok kız şu danonenin küçük yoğurtları var ya meyveli çocuklar için olanı, onun ülkeriymiş
Valla ben de bilmiyordum adına baktım yemeden size doğru söylemiş olayım diye ..
Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:
Şu sizin müsli dediğiniz şey nesfit gibi bişey dimi?
Afiyet olsun, olumlu dusun onlar yag olarak donmeyecek sana kas olacak tas gibi kas1 tane ülker smart orman meyveli yedim ..
nerdesin ne dükkanı yarın gelem aç kepenklerini
enerjistt mi ayy ben ilk defa duyuyorum o ne oluyor ki :26::26:
Biz hep aynı şeylerimi düşünüyoruz acaba
dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim
Hatırladım şimdi. Sen söyleyince sanki farklı bişeymiş gibi geldi, çok güldüm yaaa kendime
Musli, nesfit derken bende koleksiyon yapiorm heralde hepsinden war he bugun aralarina birde yulaf eklendi
Ben nesfit i cok sewemiorm aslina bakarsan hicbirini sewmiorm da mecburiyetten iste
Nesfiti daha cok soguk sutle tuketince daha yenebilir hale geliyor benim icin ...
Musli yi sicak sutle sewiyorum icine birazda tarcin ekiyorum daha guzel oluyor tadi , bazilari yogurtla yiyebiliyor
herkesin damak zewkine gore iste ..
Sen kendine hangisini daha yakin goruyorsan o sekilde deneyebilirsin he bu arada musli we keten tohumu super wc ye cikariyor
Afiyet olsun, olumlu dusun onlar yag olarak donmeyecek sana kas olacak tas gibi kas
Diyet urunler dukkani buyur gel turtim
Musli, nesfit derken bende koleksiyon yapiorm heralde hepsinden war he bugun aralarina birde yulaf eklendi
Ben nesfit i cok sewemiorm aslina bakarsan hicbirini sewmiorm da mecburiyetten iste
Nesfiti daha cok soguk sutle tuketince daha yenebilir hale geliyor benim icin ...
Musli yi sicak sutle sewiyorum icine birazda tarcin ekiyorum daha guzel oluyor tadi , bazilari yogurtla yiyebiliyor
herkesin damak zewkine gore iste ..
Sen kendine hangisini daha yakin goruyorsan o sekilde deneyebilirsin he bu arada musli we keten tohumu super wc ye cikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?