Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oku oku bitmedi ne cok kaynatmissiniz haaa, orta yolu tutturamadiniz gitti
Saka saka
Gulcin pek faydali bilgiler, eline saglik bizlede paylastigin icin Mehmet Oz un tawsiyeleri benim aklima yatiy

Bu arada pazar islerini hallettim, ewe geldim iki cesit yemek daha aldiklarimi yerlestirmedim bile, sunu da yapiyim
bunu da yapiyim diyorm planladigim seyleri yetistiremiyorum resmen gun kisa geliyor yaaaaa

Suana kadar bekledik atacak olan atardi sanirim birazdan paylasirim msj sayilarini

Sen ne dehşet bişeysin yaaaaa. Nasılda kandırmış insanları, sen harcanıyorsun bu kafayla

Son düzenleme:
yeşil çayımı içtim..ve oğlum kitapların hepsini yere döktü..anam kalkayım toplayayım.

Kolay gelsin Derya'cım ..

Süper olmuş ..

Yeşil çay yaptım kendime o bitene kadar oyalanayım burda. Sonrada işlerime bakayım. Kimseciklerde yok ortalıklarda.

Herkes de bir yeşil çay keyfi ..

Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .

Ya hep ya hiç

Paylaş paylaş Gönül'cüm ..

Kolay gelsin Derya'cım ..

Süper olmuş ..

Herkes de bir yeşil çay keyfi ..

Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .

Ya hep ya hiç

Paylaş paylaş Gönül'cüm ..

Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:

Şu sizin müsli dediğiniz şey nesfit gibi bişey dimi?

Gunaydin ey ahaliiii :82::82::82:
Dukkanin kepenkleri actim hadi gelin geliiiin

nerdesin ne dükkanı yarın gelem aç kepenklerini

enerjistt mi ayy ben ilk defa duyuyorum o ne oluyor ki :26::26:

Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:

Dün kaçamak gibi bir şey vardı ya ondandır Ebru, bende de oluyor sonraki günler ne yesem çok mu diye düşünüyorum ..

Müsli evet nesfit gibi ama daha sağlıklısı ..

yaa canım belkide sen bazı şeyleri yanlış hatırlıyor olabilirsin ya bence sonucu bekle bakalım ben de üni sınavından cevaplarımı kontrol edince aa dedim giremiycem istedigim yere bir geldi sonuclar daha yüksek puan almışım istedigim yerden yani karıştırıyor da olabilirsin

Kizlar bende cok dalginlik war ya, unutkanlik falan omega 3 te aldim hc fayda etmedi,
aksine daha cok unutkanlik yapti ne olacak benim bu halim

Kizlar bende cok dalginlik war ya, unutkanlik falan omega 3 te aldim hc fayda etmedi,

Gönül'cüm aklına taktığın şeylerin çok büyük etkisi var, başka şeyleri düşünürken unutmaman gereken şeylere tam aklını vermemiş oluyorsun.

Kafanı boşalt Gönül'cüm. Stresten uzak dur, kendini dinle ve kafanda ne var ne yok at gitsin. Reset at yani kendine

ohhh valla benim kitap hala ayni sayfada ufff yaa evlilik ne zormus
anacigimi nasil da ariyorum

Buna istirak ediyorum iste ...
Ewlilik cok sorumluluk istiyor bekar kizlar baba kapisinin kiymetini bilin wallahi, ne dedigimi el kapisina gidince anlarsiniz

dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim

Yok kız şu danonenin küçük yoğurtları var ya meyveli çocuklar için olanı, onun ülkeriymiş

Valla ben de bilmiyordum adına baktım yemeden size doğru söylemiş olayım diye ..

Hatırladım şimdi. Sen söyleyince sanki farklı bişeymiş gibi geldi, çok güldüm yaaa kendime

Musli, nesfit derken bende koleksiyon yapiorm heralde hepsinden war he bugun aralarina birde yulaf eklendi

Ben nesfit i cok sewemiorm aslina bakarsan hicbirini sewmiorm da mecburiyetten iste
Nesfiti daha cok soguk sutle tuketince daha yenebilir hale geliyor benim icin ...
Musli yi sicak sutle sewiyorum icine birazda tarcin ekiyorum daha guzel oluyor tadi , bazilari yogurtla yiyebiliyor
herkesin damak zewkine gore iste ..

Sen kendine hangisini daha yakin goruyorsan o sekilde deneyebilirsin he bu arada musli we keten tohumu super wc ye cikariyor

1 tane ülker smart orman meyveli yedim ..
Afiyet olsun, olumlu dusun onlar yag olarak donmeyecek sana kas olacak tas gibi kas

nerdesin ne dükkanı yarın gelem aç kepenklerini

enerjistt mi ayy ben ilk defa duyuyorum o ne oluyor ki :26::26:

Diyet urunler dukkani buyur gel turtim

Biz hep aynı şeylerimi düşünüyoruz acaba

Neredeyse birebir yorum yapmışız
Var biz de bir şey Ebru'cum ..

dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim

Ben de her an vazgeçebilirim ..

Hatırladım şimdi. Sen söyleyince sanki farklı bişeymiş gibi geldi, çok güldüm yaaa kendime

Çok kaçamak gibi oldu adı dimi yazınca
Bir şey olur mu ki bu yoğurtlardan canım tatlı isteyince yesem ?

Benim de ayda yılda bir canım ister yerim ama normalde düzenli yiyemiyorum ..

Dimi bol kalsiyum sonuçta ?
Bir şey olmaz diye düşündüm ama ..

Canım bende bazen işten gelince evde hazır yemek olmuyor. Acıkıyorum, acıkıncada kendimi tutamıyorum yememem gereken yiyecekler yiyorum dün olduğu gibi. Öyle zamanlar için aldım. Kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum. Ben soğuk sütle yiyorum, hazırlaması ve yemesi kolay olduğu için seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…