boşver canım sen de gerçek yüzünü görmüş oldun böylece o senin gibi komşuyu zor bulur sana arkadas mı yok salla kes münasebetini
Kesiyorum canım aynen dediğin gibi düşünüyorum bana sizler yetersiniz amannn istemiyorum yüzüme gülüp arkamdan söveni...
yani ne yapacaksın ki öylesini ondan dost da post ta olmazzzz
öyle canım örnek olayım işte kimseye olduğundan daha fazla değer vermeyeceksin.
inş. canum
geçen görüşme thy değildi atlas jetti hilalim. beni çağırmadıkları halde gidip beni dün aradınız bugün için çağırdınız ben size önceden cv bırakmıştım yoksa ben nerden bilicem ben bugün mülakat oldugunu demiştim isim listesinde ismim yoksa o sizin yanlışınız demiştim öyle sınava falan girmiştim
Bayılıyorum şu itiraf.com itiraflarına ..
Züğürt tesellisi
Spor salonuna 38 bedenden aşağı olduğu halde gelen hatunlar sözüm size;sizler beden sağlığınız yerinde olsun diye uğraşırken inceliğiniz benim ruh sağlığımı bozacak gibi oluyor. Neyse ki benden daha şişmanları görünce biraz olsun rahatlıyorum.
Bugun ki menumu yazayim
Kahwalti:
Domates,
Domates sosu,
Bir parca beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi,
Haslanmis yumurta
Ara:
yarim portakal
yarim yesil elma
Oglen:
Bir kase sehriye corbasi (tuzsuz cok az yagda yapilmis)
( esime iskender yapmistim bikac catal aldim(bilmem kotu mu ettim, gerci bunlar kas olarakk donuyordu bize demi )
Ara:
Iki kayisi (yapmadim henuz )
Aksam:
Bi kase yulafli yogurt (yapmadim, canim istemezse yemem)
Su: 3 lt olur
Yesil cay: 3 bardak olur
Callanetics
Kond bisikleti 1 saat
1 saat yuruyus
12/03 - 13/03 msj sayilari
Aysecig: 16/24 :128:
Ayyildiz: 0/0 :83:
Betuld: 0/0 :83:
Elmali turta: 14/8 :128:
Eski_bir_masal: 55/42
Fefiliha: 0/15 :44: :128:
File76: 0/0 :83:
Hayattanazicik: 0/0 :83:
Ladyline: 26/12 :128:
Mutedeyyin: 26/0 :128:
Semiha: 7/11 :128:
TadLi: 24/22 :128:
Ysfmir: 9/17 :128:
Menüm:
Sabah:
1 kase tropikal meyveli müsli
Öğle:
1 dilim kaşarlı yagsız tost
1 bardak ayran
Ara:
4 kuru erik
1 bardak süt
Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası
Gunaydin
Gunaydin semiha naaaber, ne guzel iste 61.9 sundur umarim bende bugun regl olmusum yaaaa
Gunaydin
Gunaydin semiha naaaber, ne guzel iste 61.9 sundur umarim bende bugun regl olmusum yaaaa
Kalkali 1 saat oldu we ben hala kendime gelemedim, cnm bisey yemekte istemiyor :2:
ya verdiğimin fakındayımda bu kadar değildir diye düşünüyorum...
cuma öncesi pek hayırlı haber değil ama belki benim gibi ters etki yapar sendede
biran önce yeki metabolizma çalışmaya başlasın ...
Yine kimsecikler yok geç giriyorum size şu bir kaç günde anladığım bir şeyi yazayım ki insanın en iyi dostu eşi ve anası babası kardeşi gerisi yalan... Sürekli her işine koşturduğum komşumun arkamdan dediklerini duydum ve bu gün dünyalar başıma yıkıldı. Evimi ihmal edip onun işlerine koştum oysa neden bu insanlar bu kadar nankör yaa anlam veremiyorum.
Ağladım bu gün üzüntümden iyilik için debelen dur arkandan etmedik laf bırakmasın hemde biri doğru olsa off off...
oooo oooo hanımlar
uyanın artık
bak ben sizi bekliyorum burda
bu arada biraz ders çalışmış oldum...:)
Gunaydin
günaydın Melek
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?