Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık Gönül'cüm ..

Turtam bu hafta dikkat ettin mi bakayım sen niye menülerin yok ?
Listeye alalım diyecektim seni ..

Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:

Şu sizin müsli dediğiniz şey nesfit gibi bişey dimi?
nesfit mısır gevregi oluyor, müsli bildigim kadarıyla yulaftan oluyor. daha saglıklı digerlerinden..
inş. öyle olur turticim...
dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim
evlilik coook güzel bence

dün ben unuttum tamamen ya.. zaten giremedim.
2 yada 3 mesajım vardı sanırım :44:

Menüm:

Sabah:

1 kase tropikal meyveli müsli

Öğle:

1 dilim kaşarlı yagsız tost
1 bardak ayran

Ara:

4 kuru erik
1 bardak süt

Akşam:

1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası

Son düzenleme:

Ama şişko proflar

Derya'ya , nicki ysfmir ..

bilim insanııııııııııııı bilim yolundaaaaaa kendini feda edendir hilalim

bittim bittiiimmmmmmm
simdi de yemek yapiyorum

kolay gelsin canum

ellerine saglık cnm

Eline sağlık Gönül'cüm ..

Turtam bu hafta dikkat ettin mi bakayım sen niye menülerin yok ?
Listeye alalım diyecektim seni ..

ayy valla hiç farkında değilim menü olayının yazarım canum bir de benim kilom bir dengesizleşti hilalim anlamadım mesela dün 67.3 idüüm bugün 68.1 çıktım ki dün dikkat ettim yedigime içtigime bu hafta da girmeyeyim ama haftaya kesin gireyim listeye herhalde yeni yeni düzene giriyor kilo verme olayım

Tamam turtam dikkat et bu hafta menülerini de unutma haftaya gir artık listeye ..

Ben seviyorum yaaaa yeşil çayı. Artık içecek başka bişey bulamayınca yeşilçaya sarıldım. Ama gündüz iş yerinde sadece su içiyorum çay içersem eğer günlük su miktarına ulaşamıyorum. Yeşil çayı sadece akşamları içiyorum. Uykuma felan hiç bir etkisi yok. Gerçi benim uykumu hiç bişey bölemezde. Maşallah çok kaliteli bir uykum var. Davul çalsalar eğer şartlanmadıysam hiç umrumda olmaz.

Eski kadınlar konusunda da haklısın Gönül'cüm. Düşünsene bazen ben bulaşık makinasını çalıştırmaya, makinaya çamaşır atmaya üşeniyorum. Annem elle yıkardı garibim. Daha bir sürü şey. Gerçekten çok şanslıyız.

Ellerine sağlık canım.

Kizlar simdi cikiyorum bir saat yuruyus yapcaz

Ohhh ne güzel. Hadi bakalım erisin yağlar.

Menüm:

Sabah:

1 kase tropikal meyveli müsli

Öğle:

1 dilim kaşarlı yagsız tost
1 bardak ayran

Ara:

4 kuru erik
1 bardak süt

Akşam:

1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası

Afiyet olsun Melek'cim.

bilim insanııııııııııııı bilim yolundaaaaaa kendini feda edendir hilalim

kolay gelsin canum

Sen böyle konuşunca birden yalan dünya dizisindek Nurhayat geldi aklıma.

Kızlar merhaba iki gündür giremedim adam akıllı hatta yazamadım bile dün hastaneye gittim tsh vs düşündüğüm gibi metabolizmam şu an tam gaz çalışıyormuş yani diyetime dikkat edersem ideal kiloma kadar zorlanmadan inermişim :)))) yarından sonra eski düzenime dönüp rejimime birebir uymayı planlıyorum.

Bu arada kolestrolüm sınırda çıktı yani normalde 200 olması lazım benim 217 çıktı ama doktor önemli birşey yok dedi anlamam ben çok ldl hdl olayından :)

Herneyse bu gün akşam tavuklu pilav yedim ama kepçe takımının yayvan kepçesi olurya onunla 2 kaşık kadar ve bir bardak ayran içtim.

Öğlen 1 simit ve peynir yedim

Sabahta sadece beyaz peynir yedim.

dün hastaneye gideceğim için açtım 12 ye kahvaltı ettim akşamda bir çorba içip uyudum çok yoruldum birde sağnak yağmur vardı sırılsıklam oldum beter bir gündü çok yordu beni.

Geçmişi okuyayım şimdi benden haberler bu kadar.

Hoşgeldin canım. Senin yaşında kolestrolün yüksek çıkmaması gerekiyor aslında. Bide zayıflıyorsun artık. Umarım düşer. Arada bir tekrar ettir. Trigliserid, ldl, hdl gibi tahliller kandaki yağ oranını gösterir. Karaciğer yağlanması olabilir.

Bugünü erken kapatıyorum kızlar. Hepinize bol sohbetler iyi eğlenceler. Eşimle ve kızımla ilgileneyim birazcık. Kocaman öpüyorum hepinizi. Şimdiden iyi geceler

tam 20 degil ya 18 kilo

yanına az pilav ve cacık yada salata
o da aynı değilmi muti büyük basarı yani

afiyet olsun
sen ne kaar akıllı şeysin öyle çaktırmazmış bide

1 tane ülker smart orman meyveli yedim ..
bişey olmaz ya yoğurt sonuçta ama küçücük nasıl doyurdumu bali hilal

aynen benim annem da öyle 47 kilo ama o ye kızım hersey gençlikte der kendisi hem seker hastası hem de sinirsel rahatlığı var

afiyet olsun

emeğine sağlık

afiyet olsun

herseyin yolun da olmasına sevindim su

Bugünü erken kapatıyorum kızlar. Hepinize bol sohbetler iyi eğlenceler. Eşimle ve kızımla ilgileneyim birazcık. Kocaman öpüyorum hepinizi. Şimdiden iyi geceler
iyi geceler

Tamam turtam dikkat et bu hafta menülerini de unutma haftaya gir artık listeye ..

evet canum

ahahaha inşaata daldıgı bölümde onun gibi olmak istedim bende valla ondaki çene bende olsa ohoooo

ay oda bişey mi benim annem o kadar zayıf oldugu halde hem şeker hem kolestrol hem sinir hem kalp hem yüksek tansiyon var işte kendine dikkat etmemekten hep vücut yakıyor diye herşeyi yemek de iyi değil

Son düzenleme:
Yine kimsecikler yok geç giriyorum size şu bir kaç günde anladığım bir şeyi yazayım ki insanın en iyi dostu eşi ve anası babası kardeşi gerisi yalan... Sürekli her işine koşturduğum komşumun arkamdan dediklerini duydum ve bu gün dünyalar başıma yıkıldı. Evimi ihmal edip onun işlerine koştum oysa neden bu insanlar bu kadar nankör yaa anlam veremiyorum.

Ağladım bu gün üzüntümden iyilik için debelen dur arkandan etmedik laf bırakmasın hemde biri doğru olsa off off...

boşver canım sen de gerçek yüzünü görmüş oldun böylece o senin gibi komşuyu zor bulur sana arkadas mı yok salla kes münasebetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…