12/03 - 13/03 msj sayilari
Aysecig: 16/24 :128:
Ayyildiz: 0/0 :83:
Betuld: 0/0 :83:
Elmali turta: 14/8 :128:
Eski_bir_masal: 55/42
Fefiliha: 0/15 :44: :128:
File76: 0/0 :83:
Hayattanazicik: 0/0 :83:
Ladyline: 26/12 :128:
Mutedeyyin: 26/0 :128:
Semiha: 7/11 :128:
TadLi: 24/22 :128:
Ysfmir: 9/17 :128:
nesfit mısır gevregi oluyor, müsli bildigim kadarıyla yulaftan oluyor. daha saglıklı digerlerinden..Ya Hilal'cim teşekkür ederim canım da, bu aralar yine bana yediklerim sanki çokmuş gibi geliyor. Sebebini çözemedim ama:26:
Şu sizin müsli dediğiniz şey nesfit gibi bişey dimi?
inş. öyle olur turticim...yaa canım belkide sen bazı şeyleri yanlış hatırlıyor olabilirsin ya bence sonucu bekle bakalım ben de üni sınavından cevaplarımı kontrol edince aa dedim giremiycem istedigim yere bir geldi sonuclar daha yüksek puan almışım istedigim yerden yani karıştırıyor da olabilirsin
evlilik coook güzel bencedün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim
Kızlar su yok acaba bir şey mi oldu :26:
canim ben dun konustum onunla bana birsey demedi arasam mi yine acep :26:
Menüm:
Sabah:
1 kase tropikal meyveli müsli
Öğle:
1 dilim kaşarlı yagsız tost
1 bardak ayran
Ara:
4 kuru erik
1 bardak süt
Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası
Ama şişko proflar
Derya'ya , nicki ysfmir ..
bittim bittiiimmmmmmm
simdi de yemek yapiyorum
Eline sağlık Gönül'cüm ..
Turtam bu hafta dikkat ettin mi bakayım sen niye menülerin yok ?
Listeye alalım diyecektim seni ..
bilim insanııııııııııııı bilim yolundaaaaaa kendini feda edendir hilalim
ayy valla hiç farkında değilim menü olayınınyazarım canum bir de benim kilom bir dengesizleşti hilalim anlamadım mesela dün 67.3 idüüm bugün 68.1 çıktım ki dün dikkat ettim yedigime içtigime bu hafta da girmeyeyim ama haftaya kesin gireyim listeye herhalde yeni yeni düzene giriyor kilo verme olayım
Yok o denli sapitmadim seytan kulagina kursun
Ebru ben yesil cayi yemeklerden sonra iciyorum yaksin diye
Bi haftadir sabah kahwaltisindan once iciyorum istahimi kesiyor ..
Kolay gelsin..
Aklima onceki kadinlar geldi, sut sagarlarmis, tarla bahce isleri, soba yakarlarmis ne cefakarlarmis aslinda demi
Bizim bu hallerimizi gorunce simdikiler cok rahat diyorlar
Kizlar simdi cikiyorum bir saat yuruyus yapcaz
Menüm:
Sabah:
Öğle:
1 bardak ayran
Ara:
4 kuru erik
1 bardak süt
Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası
bilim insanııııııııııııı bilim yolundaaaaaa kendini feda edendir hilalim
kolay gelsin canum
Kızlar merhaba iki gündür giremedim adam akıllı hatta yazamadım bile dün hastaneye gittim tsh vs düşündüğüm gibi metabolizmam şu an tam gaz çalışıyormuş yani diyetime dikkat edersem ideal kiloma kadar zorlanmadan inermişim :)))) yarından sonra eski düzenime dönüp rejimime birebir uymayı planlıyorum.
Bu arada kolestrolüm sınırda çıktı yani normalde 200 olması lazım benim 217 çıktı ama doktor önemli birşey yok dedi anlamam ben çok ldl hdl olayından :)
Herneyse bu gün akşam tavuklu pilav yedim ama kepçe takımının yayvan kepçesi olurya onunla 2 kaşık kadar ve bir bardak ayran içtim.
Öğlen 1 simit ve peynir yedim
Sabahta sadece beyaz peynir yedim.
dün hastaneye gideceğim için açtım 12 ye kahvaltı ettim akşamda bir çorba içip uyudum çok yoruldum birde sağnak yağmur vardı sırılsıklam oldum beter bir gündü çok yordu beni.
Geçmişi okuyayım şimdi benden haberler bu kadar.
o da aynı değilmi muti büyük basarı yani
tam 20 degil ya 18 kilo
yanına az pilav ve cacık yada salata
afiyet olsunMENÜM
Sabah
1kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk but
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nestle nesfit
Su 2,5 lt olur. 2 fincan bitki çayı + 2 fincan yeşil çay
sen ne kaar akıllı şeysin öyle çaktırmazmış bideinş. canum
geçen görüşme thy değildi atlas jetti hilalim. beni çağırmadıkları halde gidip beni dün aradınız bugün için çağırdınız ben size önceden cv bırakmıştım yoksa ben nerden bilicem ben bugün mülakat oldugunu demiştim isim listesinde ismim yoksa o sizin yanlışınız demiştim öyle sınava falan girmiştim
bişey olmaz ya yoğurt sonuçta ama küçücük nasıl doyurdumu bali hilal1 tane ülker smart orman meyveli yedim ..
aynen benim annem da öyle 47 kilo ama o ye kızım hersey gençlikte der kendisi hem seker hastası hem de sinirsel rahatlığı varinş. canum bir ataga geçmem lazım gene
ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine
aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyetigeçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen
afiyet olsunBugun ki menumu yazayim
Kahwalti:
Domates,
Domates sosu,
Bir parca beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi,
Haslanmis yumurta
Ara:
yarim portakal
yarim yesil elma
Oglen:
Bir kase sehriye corbasi (tuzsuz cok az yagda yapilmis)
( esime iskender yapmistim bikac catal aldim(bilmem kotu mu ettim, gerci bunlar kas olarakk donuyordu bize demi )
Ara:
Iki kayisi (yapmadim henuz )
Aksam:
Bi kase yulafli yogurt (yapmadim, canim istemezse yemem)
Su: 3 lt olur
Yesil cay: 3 bardak olur
Callanetics
Kond bisikleti 1 saat
1 saat yuruyus
emeğine sağlık12/03 - 13/03 msj sayilari
afiyet olsunMenüm:
Sabah:
Öğle:
1 bardak ayran
Ara:
4 kuru erik
1 bardak süt
Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
1 küçük tabak ıspanak
1 kase mantar corbası
herseyin yolun da olmasına sevindim suKızlar merhaba iki gündür giremedim adam akıllı hatta yazamadım bile dün hastaneye gittim tsh vs düşündüğüm gibi metabolizmam şu an tam gaz çalışıyormuş yani diyetime dikkat edersem ideal kiloma kadar zorlanmadan inermişim :)))) yarından sonra eski düzenime dönüp rejimime birebir uymayı planlıyorum.
Bu arada kolestrolüm sınırda çıktı yani normalde 200 olması lazım benim 217 çıktı ama doktor önemli birşey yok dedi anlamam ben çok ldl hdl olayından :)
Herneyse bu gün akşam tavuklu pilav yedim ama kepçe takımının yayvan kepçesi olurya onunla 2 kaşık kadar ve bir bardak ayran içtim.
Öğlen 1 simit ve peynir yedim
Sabahta sadece beyaz peynir yedim.
dün hastaneye gideceğim için açtım 12 ye kahvaltı ettim akşamda bir çorba içip uyudum çok yoruldum birde sağnak yağmur vardı sırılsıklam oldum beter bir gündü çok yordu beni.
Geçmişi okuyayım şimdi benden haberler bu kadar.
iyi gecelerBugünü erken kapatıyorum kızlar. Hepinize bol sohbetler iyi eğlenceler. Eşimle ve kızımla ilgileneyim birazcık. Kocaman öpüyorum hepinizi. Şimdiden iyi geceler
Tamam turtam dikkat et bu hafta menülerini de unutma haftaya gir artık listeye ..
Ben seviyorum yaaaa yeşil çayı. Artık içecek başka bişey bulamayınca yeşilçaya sarıldım. Ama gündüz iş yerinde sadece su içiyorum çay içersem eğer günlük su miktarına ulaşamıyorum. Yeşil çayı sadece akşamları içiyorum. Uykuma felan hiç bir etkisi yok. Gerçi benim uykumu hiç bişey bölemezde. Maşallah çok kaliteli bir uykum var. Davul çalsalar eğer şartlanmadıysam hiç umrumda olmaz.
Eski kadınlar konusunda da haklısın Gönül'cüm. Düşünsene bazen ben bulaşık makinasını çalıştırmaya, makinaya çamaşır atmaya üşeniyorum. Annem elle yıkardı garibim. Daha bir sürü şey. Gerçekten çok şanslıyız.
Ellerine sağlık canım.
Ohhh ne güzel. Hadi bakalım erisin yağlar.
Afiyet olsun Melek'cim.
Sen böyle konuşunca birden yalan dünya dizisindek Nurhayat geldi aklıma.
o da aynı değilmi muti büyük basarı yani
afiyet olsun
sen ne kaar akıllı şeysin öyle çaktırmazmış bide
bişey olmaz ya yoğurt sonuçta ama küçücük nasıl doyurdumu bali hilal
aynen benim annem da öyle 47 kilo ama o ye kızım hersey gençlikte der kendisi hem seker hastası hem de sinirsel rahatlığı var
afiyet olsun
emeğine sağlık
afiyet olsun
herseyin yolun da olmasına sevindim su
iyi geceler
Yine kimsecikler yok geç giriyorum size şu bir kaç günde anladığım bir şeyi yazayım ki insanın en iyi dostu eşi ve anası babası kardeşi gerisi yalan... Sürekli her işine koşturduğum komşumun arkamdan dediklerini duydum ve bu gün dünyalar başıma yıkıldı. Evimi ihmal edip onun işlerine koştum oysa neden bu insanlar bu kadar nankör yaa anlam veremiyorum.
Ağladım bu gün üzüntümden iyilik için debelen dur arkandan etmedik laf bırakmasın hemde biri doğru olsa off off...
kızlar ben de yatıyorum iyi geceler herkese yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?