Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün.

Bide yemeklerden hemen sonra yeşil çay içersem kendimi çok uzun süre tok hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı aranızda?

İlk baktım açıklamalarını da menün zannettim eyvah dedim ne yapmış bu kız, sonra bir baktım sorun yok afiyet olsun.
Bence iskenderim pideleri olmadıkça hiç problem yok ..

Canlarım ben çıkıyorum işlerim var biraz onları halledeyim. Uğrarım yine. Çok kaynatmayın ama zor oluyor okuması.

Bide yemeklerden hemen sonra yeşil çay içersem kendimi çok uzun süre tok hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı aranızda?

Açıkçası yemeklerden hemen sonrasında pek içmiyorum ama normalde içince acıkıyorum ben ..

Hadi o zaman hep beraber yiyelim zayıflayalım
Yalnız Derya bizi nasıl biliyor en baştan kötüye kullanmayın diye söyledi.

Derya bu yorumlarimizi okuyunca napacak bize

Tuh senin o andaki yuzz ifadeni gormek lazim, annenle bi gorussek aslinda bi videocam kaydi falan

İlk baktım açıklamalarını da menün zannettim eyvah dedim ne yapmış bu kız, sonra bir baktım sorun yok afiyet olsun.
Bence iskenderim pideleri olmadıkça hiç problem yok ..

Yok o denli sapitmadim seytan kulagina kursun
Ebru ben yesil cayi yemeklerden sonra iciyorum yaksin diye
Bi haftadir sabah kahwaltisindan once iciyorum istahimi kesiyor ..

Canlarım ben çıkıyorum işlerim var biraz onları halledeyim. Uğrarım yine. Çok kaynatmayın ama zor oluyor okuması.

Kolay gelsin..
Aklima onceki kadinlar geldi, sut sagarlarmis, tarla bahce isleri, soba yakarlarmis ne cefakarlarmis aslinda demi
Bizim bu hallerimizi gorunce simdikiler cok rahat diyorlar

msj listesini yayinlicaktim aradan bir asir gecti, lafa daldim sizin yuzunuzden,
simdi listeyi hazirlayim

görüşrüük canumm

Derya bu yorumlarimizi okuyunca napacak bize

Tuh senin o andaki yuzz ifadeni gormek lazim, annenle bi gorussek aslinda bi videocam kaydi falan

genelde öfffff sananee yaa sensin şiko diyip odama gidiyorum

Son düzenleme:
Benim pazar saatim geldi, ufaktan ufaktan yol aliyim
Buralar size emanet yawru kurtlar yuzumu kara cikarmayin ha sizi goruyum
Bol bol kaynatin okumasi zewkli oluyor

Elifcim kolay gelsin bu arada, yazicam yazicam unutuyorum

bittim bittiiimmmmmmm
simdi de yemek yapiyorum

12/03 - 13/03 msj sayilari

Aysecig: 16/24 :128:
Ayyildiz: 0/0 :83:
Betuld: 0/0 :83:
Elmali turta: 14/8 :128:
Eski_bir_masal: 55/42
Fefiliha: 0/15 :44: :128:
File76: 0/0 :83:
Hayattanazicik: 0/0 :83:
Ladyline: 26/12 :128:
Mutedeyyin: 26/0 :128:
Semiha: 7/11 :128:
TadLi: 24/22 :128:
Ysfmir: 9/17 :128:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…