Aklın fikrin kaçamakta dimi cimcime. Bugünlerde senin akıl hep kaçamaktan tarafta çalışıyor. Kızarım sonra zaten uzun zamandır kimseye şeytan göstermiyoruz. Bak sonra bende yaparım kaçamadığı hep Hilal'in yüzünden der seni suçlarım
Meyve yemeyince bende acıkmıyorum. zaten sürekli su içiyorum acıkmaya fırsatım yok. söylediğiniz ii oldu arkadaşlar. bundan sonra yemeyeceğim. valla zorunluluktan yiyordum. acıkmadan of ki ne of.
Ben de spordan yarım saat önce içilmeli diye biliyordum turtam ..
Görelim seni turtam ..
Aman canım böyle ufak şeylerden o kadar uzatmayın tartışmaları.
Özellikle sen çok hassassın hemen etkileniyorsun üzülünce.
Kendine yazık ..
Anlayışın için çok teşekkür ederim ama ayrılma buralardan bak arıyoruz birimiz eksik olsak hemen ..
Annen hangi şehirde çok mu uzak ?
Mezun oldun şimdi sen havalı havalı katıl aramıza
İyileşmedi mi ya kızın geçmiş olsun çocukların hasta haline ayrı bir üzülüyorum ben ..
Afiyet olsun menün sporun gayet güzel çok beğendim ben.
Ben hiç ıspanaklı yumurta yemedim ya çok merak ediyorum ..
2-3 litre arasında ideal oluyor su.
Kefiri ben bir ara çok içerdim çok da tok tutuyor severim.
Cilde, saçlara da çok faydalı ..
İnşallah moralin biran önce düzelir canım. Kendini üzme bukadar ufak tefek şeyler için. Sen zaten arkadaşımızsın. Ben Elif'ede listeden ayrıldın ama grupta kal dedim. Ama o istemedi. Umarım sende tamamen kopup gitmezsin.
Bende fazla yemem canım nesfit yada onun gibi hazır gıdaları. Bu ilk sana denk geldi. Bugün temizlik yaptığım için yemeğe pek vakit ayıramadım. Evde de hazır yemek yoktu. Bizimkilere pırasa yaptım. Bende yarın yiyeceğim artık. Yani hep böyle yemiyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Ben herşeyden yiyorum ama mümkün olduğunca az ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Tekrardan tebrikler canım.
Bence menün gayet güzel. Daha fazla azaltma. Zaten zamanla kendiliğinden azalıyor.
Yukarda da demiştim. Sen benim ilk zamanlardaki menülerimi Hilal'e sor. Seninki benimkilerin yanında süper kalıyor.
Ben çok severim yumurtalı ıspanağı. Çokta sağlıklı bence. Dene Hilal'cim mutlaka. Hem çok kolay, hem çok lezzetli.
Normalde konulmuyor sanırım ama ben lezzet vermesi için birazcık salça ekliyorum.
kızlar en son kaçta meyve yiyorsunuz?
sabah yedıklerimin resmini koymuştum ama yine de toplu menüm gözüksün aksamla beraber tekrr yazayım
sabah-ogle aslında-
1 yumurtadan menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
biber
domates
aksam
5 yk ıspanak
3 yk yogurt
aksam
sekerli turk kahvesi
size bir şey diyim mi ben bugün bir bardak bile su içmedim
uzun bir süredir böyle ya
ne güzel alışmıştım içiyordum 2 -2.5 litre bıraktım birden ne olduysa
hatırlatın bana tmm mı her gün sorun bugün ne kadar içtin diye:26:
Elifte bu ara hastası vardı vs sıkıntılıydı kızcağız alınganlığı üzerinde tahminen kuralları kabul edip girdik ondan kuralları sorgulayamayız uymazsa çıkarız dert değil ama alıngan kuzu elif :) onuda öyle seviyoruz amaaaaa :)
Bu arada benim annem öldü canım arada oluyor bende bu özlemi aşırı hissetme dönemi ve beni sarsıyor çok...
Canım benim kusura bakma ya bilemeden hassas bir noktaya değinmişim.
Allah sabır versin gerçekten çok zor.
Ben de bütün çocukluğumu babaannemle yaşadım diyebilirim.
Çok başkaydı benim için.
Dün gece ben de onu özledim diye ağladım oturup.
Zor şey ölüm acısı ..
Bence 1 hafta 2 hafta bu şekilde dene Ceren'cim durumuna göre eksiltme yaparsın .
Benim menülerim mesela gayet hafif oluyor ama hiç acıkmadığımdan, acıktığımda 3 öğüne çıkarıyorum.
Eğer acıkıp da kendimizi tutup yemezsek o genelde bize kaçamak olarak geri dönüyor.
Güzel oluyor muu ?
Salça falan hiç bir şey koymuyor muyum ?
İnşallah moralin biran önce düzelir canım. Kendini üzme bukadar ufak tefek şeyler için. Sen zaten arkadaşımızsın. Ben Elif'ede listeden ayrıldın ama grupta kal dedim. Ama o istemedi. Umarım sende tamamen kopup gitmezsin.
Bende fazla yemem canım nesfit yada onun gibi hazır gıdaları. Bu ilk sana denk geldi. Bugün temizlik yaptığım için yemeğe pek vakit ayıramadım. Evde de hazır yemek yoktu. Bizimkilere pırasa yaptım. Bende yarın yiyeceğim artık. Yani hep böyle yemiyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Ben herşeyden yiyorum ama mümkün olduğunca az ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Tekrardan tebrikler canım.
Bence menün gayet güzel. Daha fazla azaltma. Zaten zamanla kendiliğinden azalıyor.
Yukarda da demiştim. Sen benim ilk zamanlardaki menülerimi Hilal'e sor. Seninki benimkilerin yanında süper kalıyor.
Ben çok severim yumurtalı ıspanağı. Çokta sağlıklı bence. Dene Hilal'cim mutlaka. Hem çok kolay, hem çok lezzetli.
Normalde konulmuyor sanırım ama ben lezzet vermesi için birazcık salça ekliyorum.
Şöyle bir şey o metabolizma yavaşlamasından bahsediyorlar ya, bunun bilimsel açıklamaları da var.
Vucut sık sık yediğinde insülin salgılıyor.
İnsülin de yağ depo ediyor.
Ne kadar uzun süre yemezsen yağlardan o kadar harcıyorsun.
Tamamen diyet sektörünün getirdiği yanlışlar bunlar ..
Dimi ya cidden çok ilginç
Yok yok deneyelim biz ben bir hafta kaçamak yaparım bakalım ne olacak
Meyve yemeyince bende acıkmıyorum. zaten sürekli su içiyorum acıkmaya fırsatım yok. söylediğiniz ii oldu arkadaşlar. bundan sonra yemeyeceğim. valla zorunluluktan yiyordum. acıkmadan of ki ne of.
sabah yedıklerimin resmini koymuştum ama yine de toplu menüm gözüksün aksamla beraber tekrr yazayım
sabah-ogle aslında-
1 yumurtadan menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
biber
domates
aksam
5 yk ıspanak
3 yk yogurt
aksam
sekerli turk kahvesi
3 gündür mide bulantısı yaşıyorum kızlar hafif baş ağrısıda var... Yarından sonra soğan suyuna tekrar başlayacağım ve azim edip bu sefer tamamlayacağım. İnşallah bu sefer işe yarar.
ben maya hiç yiyemem canım ama poğçadaki kabartma tozuda aşırı süt yapıyor ,
Ayy ya çok zor gerçekten Allah kolaylık versin.
Maya çok iyi geliyor diye duymuştum süt için denedin mi hiç ?
mendim o yediklerinizden pişman olmayın stres yapmayın..
ilkbaşta geçen hafta kilomu yazdım tek onun için bir an öyle gördün sanırım..
bende dün dü sanırım senin yazdığın bir mesajda mezuniyet kilomu 57.9 yazdın gördüm diyorumki hilal bunu nerden bildi bu haftaki hedef 57.9 çünkü.sonradan 59.2 geçen haftak ikilomu yazmıisın bi garip oldum bi an..
teşekkür ederim bu hafta başı 58.li rakmla başladım..zihin sporu +enerji terapisi +dışarda yürüyüş yaptım..
mezuniyetim içinde teşekkür ederim..
kızın gece uyumuyor sanırım süte en iyi uyku gelir dinlenmelisin..ve bol su..ısırgan otu ve rezene çayı süper artırıyor kilo vermenede faydası olur..
regl öncesi atom karınca gibi olurm ama sonrası elim kolum kalkmaz.....
kolay gelsin..
bu saatten sonra kimseyi memnun edemem ..kendim hoşnut oluyum yeter..
teşekkürler..götürdüm doktora soğuk algınlığı..öksürük şurubu ve ateş düşürücü verdi..şükür boğazı felan değil..
demam benim şerefime..bu kadar başaşrılı bir takım mezun vermeye başlasın değilmi..
evet bana bunu diyen genç kız 24 yaşında boy 170 kilo 55 ama 50 olmak isityormuş tekrarda bunu söyluyor..dal gibi zaten 5 kilomu beğenmedi..
çokta tınnnnnnn
bak sen şuna ..ya ne yapsın bizleri örnek alıyorlar..
evet canım şimdi senin yazından sonra bir rezene içtim ,ısırgan otuda var ondanda içsem çok iyi olur aslında ,
sabah-ogle aslında-
1 yumurtadan menemen
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
biber
domates
aksam
5 yk ıspanak
3 yk yogurt
aksam
sekerli turk kahvesi
Elifte bu ara hastası vardı vs sıkıntılıydı kızcağız alınganlığı üzerinde tahminen kuralları kabul edip girdik ondan kuralları sorgulayamayız uymazsa çıkarız dert değil ama alıngan kuzu elif :) onuda öyle seviyoruz amaaaaa :)
Bu arada benim annem öldü canım arada oluyor bende bu özlemi aşırı hissetme dönemi ve beni sarsıyor çok...
Canım yok bırakmam sizi ben seviyorum burayı ama malesef kurallara uyma konusunda hep sıkıntı yaşamışımdır ben sınırları sevmiyorum bir kural varsa beynim bana oyunlar oynuyor :))
Meyveyi sabah yiyorum genelde.
tamam rahatladım ebru ozaman.
başlarda çok yiyiyorduysan.
benimde zamanla azalır artık.
Keyifli pazarlar, gu-nay-diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:118::118::118:
:119::119::119::119:
Sanada günaydın canım. Bugün hava yine güzel buralarda sanırım topik yine çok durgun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?