Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız kilo ver yarına yoksa keserim bak bir yerini yoksa yine dedikodular alıp başını gidecek magazinde
Canım ben nedense tüm kaçamaklarına rağmen az da olsa verdiğine inanıyorum da bugün bari yapmasaydın ya kaçamak ..

afiyet olsun.sporda yapmışsın.ne güzelll

Bende dünki taktikleri deniyorum sırf kızmayın diye baştan alıştırıyorum işe yarar umarım

kanarmıyız sence..

afiyet olsun...

az ve öz
afiyet olsun canım

Arkadas biraz kestiriyor ben hemen buraya kactim
Ebru cum bugun kabul gunum menumdende belli de mi

aaaa ne ilginç.
misafirliğe geldiği evde uyumuş...

menüm

sabah
2 dl.kızarmış ekmek
sahanda yumurta
domates
peynir
çay

4öğle
1 kase domates çorbası

ara
bir avuç fındık fıstık,badem

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dl ekmek

2 yeşil çay
2 lt su

menüm

sabah
2 dl.kızarmış ekmek
sahanda yumurta
domates
peynir
çay

4öğle
1 kase domates çorbası

ara
bir avuç fındık fıstık,badem

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dl ekmek

2 yeşil çay
2 lt su

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Bu kadar iyi menülere neden tartı oynamadı merak ettim. Sen bugün yeşil çayını artır bi bakalım.

Hilal'cim yaaaa listede bu kadar az olmamız bizi nasıl etkiler? Artısı mı var, eksisi mi?

Ortalama alındığı için pek bir fark olmaz Ebru'cum ama az kişi olunca bir kişi kilo aldığında, veremediğinde çok etkiliyor. Tabi çok kilo veren de aynı şekilde listeyi olumlu yönde çok etkiliyor.

Ortalama alındığı için pek bir fark olmaz Ebru'cum ama az kişi olunca bir kişi kilo aldığında, veremediğinde çok etkiliyor. Tabi çok kilo veren de aynı şekilde listeyi olumlu yönde çok etkiliyor.

İnşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız.

İnşallah Ebru'cum ben de artık hafta içi hiç tartılmıyorum ..

Bende tartılmadım Hilal'cim. Dün aklıma geldi ama kendi kendime boşver cuma tartılırsın kötü bişey çıkarsa moralin bozulmasın dedim ve tartılmadım.

Hilal'cim özel mesaj atmıştım sana baktın mı?

Bende tartılmadım Hilal'cim. Dün aklıma geldi ama kendi kendime boşver cuma tartılırsın kötü bişey çıkarsa moralin bozulmasın dedim ve tartılmadım.

Tartılma tartılma bak beni bile alıştırdın.
Ben wc öncesi sonraası bile tartılırdım gün içinde

Hilal'cim özel mesaj atmıştım sana baktın mı?

Canım görmemiştim şimdi gördüm cevap yazzdım.

Tartılma tartılma bak beni bile alıştırdın.
Ben wc öncesi sonraası bile tartılırdım gün içinde

Canım görmemiştim şimdi gördüm cevap yazzdım.

Ama güzel oluyor dimi tartılmamak. Bir hafta sonra güzel sürpriz oluyor.

sonuç çok güzel olmuş.Çevrede aa bu kilolu ne güzel diye düşünen,buna sevinen kişilere kızıyorum ben. Senin galibiyetine çok sevindim.:)

Son düzenleme:
Ama güzel oluyor dimi tartılmamak. Bir hafta sonra güzel sürpriz oluyor.

Cuma sabahı çok geriliyorum ama ya tamamen süpriz oluyor hele bu hafta bir de regl korkusuyla ne yapacağımı bilemedim.
Bir şey soracağım
Hani gaz şişkinliği oluyor ya bazen, o kiloyu etkiler mi

Cuma sabahı çok geriliyorum ama ya tamamen süpriz oluyor hele bu hafta bir de regl korkusuyla ne yapacağımı bilemedim.
Bir şey soracağım
Hani gaz şişkinliği oluyor ya bazen, o kiloyu etkiler mi

Aynen canım yaaa hatta tartıya gözü kapalı çıkıyorum açınca çok sürpriz oluyor.

Gaz şişkinliği etkilemez kiloyu.

Ama inşallah içimden bir ses bu hafta yine güzel kilo vereceğiz diyor. Geçen hafta çok az gitmişti. Bu hafta güzel olacak inşallah.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Bu kadar iyi menülere neden tartı oynamadı merak ettim. Sen bugün yeşil çayını artır bi bakalım.

inanki Ebrucum listemi %100 yazıyorum buraya
ve bu şekilde olmasına rağmen az kilo vermem benim çok sinirlerimi bozuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…