Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzülme hilalcim, bende o kadar dikkat ettigim halde almısım..
moral bozmayalım

SAh sah sah dam dam ar ar arrrrr sahdamarim sah sah hhh ay dilime dolandi iyi mi
ne diyim ben sana melek

Kaciyim biraz anacim is guc anlarsiniz ya opuldunuz

Uzulme caniiim, deneme yanilma yoluyla ogrenmis oldun
Bende cok kasmaya strese gelemiyorum sanki kilo yapisip kaliyor cok ilginc ..
Hadi smdi burgerini buyuk bi keyifle ye haftaya bu haftaninda kilosuyla birlikte guuuup diye gidecek

Evet bu hafta fazla kasmak yok canım, minik kaçamaklar da olsa yaparım biraz da rahat bırakırım.
Uff haftaya da 1.3 kg vermem gerekli ..

Kızlar ben cıkıyorum.Annemlere gidicem,halam gelmiş.
Geze geze gideriz oğlusumla...

Üzülme hilalcim, bende o kadar dikkat ettigim halde almısım..
moral bozmayalım

Neyse Melek'cim moral bozmuyoruz gidecek elbet ..

SAh sah sah dam dam ar ar arrrrr sahdamarim sah sah hhh ay dilime dolandi iyi mi
ne diyim ben sana melek

Kaciyim biraz anacim is guc anlarsiniz ya opuldunuz

Kolay gelsin Gönüllll ..

Görüşürüz Melekk ..

canım burdayım artık sonuna kadar.5

Son düzenleme:
iyi gezmeler melek
Ayyy bugun burda muthis bir hawa war gunesli yine ne guzeeeeelllll

Aksama ins bozmaz balkonda kahwe esliginde kk sigara keyfi yapiyorum

Hadi oturmaya gelin banaaaa

burdada hava sabah soguktu şimdi güzelleşti,güneş çıktı.

Kızlar ben geldimm ..
Geçmişe bakıp geliyorum.
Burgerım da yanımda

hoşgeldin canım.
afiyet olsun.

teşekür ederim canım.
bende şaşırdım okadar vermeme.

olsun canım haftaya verirsi fazlasıyla.
bu hafta benimbu fark da regl yüzünden oldu.
tartıldıktan 2 gün sonra regloldum.
şiştim yani tartılırken.
eeee şimdi oşişliği atınca gittikilocuklar.
bakalım bu hafta nasılolucak.

Canım hadi 1.5 kgsu reglden olsun o zaman bile çok güzel.
İnşallah haftaya benim de iyi olur.

Görelim o zaman senin şu 65 kgluk halini artık ..
Çok güzel olacak Elif ..
sana söylemiştim,burda da söylüyorum en kısa zamanda 65lik fotomu paylaşcım sizlerle bunun için çok büyük yemin ettim.

inş.haftaya daha çok gider.

Ben de sizin takıma gelebilir miyim?
Ne zamandır sizi ziyaretci olarak yaklaşık 1 haftadır da üye olarak takip ediyorum. Maşallah çok güzel ilerliyorsunuz. Hepinizi o kadar iyi tanıyorum ki sanki çok yakın arkadaşlarım gibi oldunuz.

Ayy sonunda
Var ya nasıl merak ediyordum aşağıda gördükçe kullanıcı adını kim diye soramadım da
Gel canım, sen biliyorsundur çoğu şeyi zaten ama ben kuralları ekleyeyim yine de sana ..

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

sana söylemiştim,burda da söylüyorum en kısa zamanda 65lik fotomu paylaşcım sizlerle bunun için çok büyük yemin ettim.

inş.haftaya daha çok gider.

inşallah canım.
hep beraber veririz de takımca yupppiiiii deriz.
yuppppiii yi çok kullanıyorum bu benim kızımın sevinç ünlemidir.
ondan bana takıldı.

hoşgeldin canım.
brnim adım ceren.
bende yeniyim daha bu hafta giricam listeye.
ama ben bu kısa sürede buradaki arkadaşlarımı çok sevdim.
çok samimiler.

bence o zaman fark çok olur.
dikkat et bak bu hafta.
daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum.
diyetisyene gittiğim dönemde regle 4 gün kala ve 4 gün geçene kadar kabul etmiyordu.

Çok güzel canım 2-3 gün var benim şişkinliğim var zaten.
BU hafta dikkat edeceğim, kaçamak yaparsam ufak yaparım o hızlandırıyor kilomu ama abartmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…