Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü
sabah
1 dilim kepek ekmek
1haşlanmış yumurta
3 yeşil zetin
1 fincan yeşil çay

öğlen
mantar sote çok az yağla zeytin yağla yaptım.
1dilim kepek ekmek
ara
1 bardak ayran
akşam
salata 1 dilim kepek ekmek
su 3 litre
spor.45 dk koşu bandı.

Menun cok guzel olmus afiyet olsun..
Spor un da cok iyi

Bu Haftaki Mesaj Sayımlarını Ekleyeyim ..

16 Mart

Dombili07: 20
Tadli : 25
Laydline : 33
Mutedeyyin : 22
elmaliturta : 22
eski_bir_masal : 59
Betüld: 3
Semiha : 0
Uzayım : 7
Buketcik : 0

17 Mart

Semiha : 9
Uzayım : 6
Dombili07 : 32
Betüld: 21
Tadli : 16
Laydline : 53
Mutedeyyin : 11
eski_bir_masal : 54
Elmaliturta : 7

19 ve 20 MART

gÖNÜL:15-16
Hilal: 65-62
Melek: 1-29
Semiha: 23-9
Ebru:24-29
Betül: 25-9
Ceren: 12-24
Hatice: 5-14
Funda:16-16
Buketcik : 0 - 0

21 Mart

Mutedeyyin : 9
Tadli : 21
Dombili : 22
Betuld : 24
Elmaliturta : 17
eski_bir_masal : 46
Laydline : 22
Semiha : 11
Uzayım : 9

22 Mart

UZayım :11
Elmaliturta : 6
Semiha : 21
Mutedeyyin : 28
Laydline : 33
Tadli : 14
Dombili : 21
Eski_bir_masal : 42
Betuld : 0

Öncelikle Deneme haftası olan arkadaşlarla başlayayım.

Buket'in deneme haftası bitmiştir.

Ceren; Çok güzel bir başlangıç yaptın kalıcı olacağına eminim takımda.

Hatice; Menülerin ve sporların gayet güzeldi ama biraz daha katılımın artarsa daha da güzel olacak.

Turta ; Güzel bir hafta oldu ilk kez menülerini böyle gördüm regl dönemi sonrası sonuçlarda güzel olacak ve artık mezun edeceğiz seni de ..

Elif; Bu hafta güzel bir katılımla burada olursan seni de alalım istiyorum menüye, çok inanıyorum sana unutma ..

Semiha; Menülerin gayet güzeldi daha da güzel vermeni beklerdim ama bu bizim için haftaya yatırımdır hiç sıkma canını.

Melek; Sıvıların elmaların geçen hafta değilse de bu hafta etkileyebileceğini düşünüyorum önümüzdeki hafta sporla beraber düzene girecektir.

Ebru; 3 haftanın sonunda bıraktın gittin beni ama emeklerinin karşılığını çok güzel aldın tebrik ederim ..

Gönül; 2 haftadır çok güzel kilolar veriyorsun, sporunu azaltmanın ama yine de düzenli olmasının çok etkisi var bence.

Betuld; O kadar kaçamağa az bile almışsın bence, umarım kendini toplar eksilere düşersin artık ..

UMARIM HAFTAYA ÇOK GÜZEL SONUÇLARLA DEVAM EDERİZ ..

Kızlar ben geldimm ..
Geçmişe bakıp geliyorum.
Burgerım da yanımda

Unutmamışsın burgerı. Çok bekledim bugün seni yaaa

Ebru'cum harikasın tebrik ederimm ..

Teşekkürler Hilal'im

Sen öğrendin bu işi artık Derya ..
Ben de rüyamda Ebru'yu gördüm.
Kahve içiyoruz ama nasıl inceyiz göreceksinizz ..
Pek güzel inceldik diye konuştuk bir de omzu ağrıyormuş Ebru'nun ..

İncecik olmamız çok güzel ve kahve içiyoruz güzel bir rüya. Omuzuum neden ağrıyorsa

Niyahet kırdık şu aynı kilo olayını. Keşke sende çok verseydin ama artık birbirimize bağlamayacağız kiloları. İnşallah haftaya daha çok vereceksin Hilal'cim ve eminim ki 30 Martta 59 kg olacaksın.

Evet bu hafta fazla kasmak yok canım, minik kaçamaklar da olsa yaparım biraz da rahat bırakırım.
Uff haftaya da 1.3 kg vermem gerekli ..

Verirsin canım hiç merak etme. Bak demedi deme. Hatırlatırım haftaya.

Ayyy bayıldım mesajına Betül'cüm yaaa. Bende hep aşağıda görüyordum seni soracaktım sonra vazgeçtim. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru

O senin iyiliğin ve samimiliğin Ceren'cim. Öyle güzel kaynaştın ki Hilal'in seni bana benzetmesinin sebeplerinden biriside bu galiba. Bende ilk günden böyleydim. Hemencecik kaynaştım. Demek ki tam yerimizi bulmuşuz

Hoşbulduk canım ben de Betül...
Memnun oldum Ceren'ciğim.
Evet o kadar biliyorum ki buradakilerin samimi olduğunu Baya bir zamandır takip ediyorum kendilerini...

İkinci Betül'ümüz oldu

Bende Ceren'i kendime benzetiyorum demek ki hala aynı şeyleri düşünüyoruz ruh kızkardeşim

Ben 25 yaşındayım. Ege'nin Güzel bir şehri olan İzmir'de ikamet ediyorum.

Egenin güzel bir şehri değil en güzel şehri desene canım. Benim eşim İzmir'li. Kayınvalidemler İzmir'de yaşıyor. Bizde sık sık gidiyoruz İzmir'e. Ben çok seviyorum İzmir'i. Sakıncası yoksa hangi semttesin?

Menum:

1 bardak yesil cay
Kahwalti
resmini eklemistim ..

Ara:
1 kiwi

Oglen:
1 dilim cilekli pasta
Kahwe (sutsuz sekersiz)

Ara:
1 incir
7 findik

Aksam:
yesil mercimek corbasi
salata
1 dilim diyet ekmek

Su:3 olur
Yesil cay:3 bardak

Afiyet olsun canım.

Hoşgeldin
Ebru'cumm ..

Bence de hak ettin rahatlıkla ye ohh ..

Afiyet olsunn ..

Ohh ne güzel Elif'cim maşallah sana ..

Hoşbulduk canım benim. Bugün öldüm seni bekle bekle. Lütfen birdaha bu kadar geç kalma Cuma'ları. Meraktan çatlayacaktım az kalsın

hoşgeldin canım.
afiyet olsun canım

Teşekkürler Elif'cim. Sende hoşgeldin

Afiyet olsun Hilal'im. Dondurma 1 tane derken ne kadardı. Ben burgerden sonra dondurmayı unutur dedim ama unutmamışsın

Guzel bir kahwalti, wooper da yenmis ohh oh kac gundur sayikliyordun afiyet olsun

Rahatladım resmen , canım bir şey istemiyor artık Gönül'cüm.
Bir de kahvaltımı güzel yapınca hiç acıkmadım.
Wooperı beklediğim için yedim aç değildim.

Çok güzel olmuş Elif'cim.
Tebrik ederim.

Görüşürüz Gönül'cüm ..

Menün çok güzel olmuş Elif'cim. Artık ayrılma gruptan da haftaya gir artık listeye. Eğer menülerin böyle giderse haftaya çok güzel kilo vereceksin.

Çok bekletmiş merak ettirmişim Ebru'cum ama Burger'ı bile alıp geldim hiç oyalanmadım.
Cumaları pek çıkmazdım aslında ..
Burger'ı hiç unuturmuyumm .
Ama haftaya gidecek kilolar eminim kendimdenn ..
Noktası noktasına 59'u göreceğim.
Ne zaman böyle desem gidiyor zaten.
Artık korkmaya başlamıştım korkuyordum kaçamak yaparım da sen alırsın diye
Dondurma burgerın bkoolundandı.
Hepiciğini bitirdim tabiki
Gerçekten ilk geldiğin anda hiç yabancılık çekmemiştin Ceren de aynen öyle ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 porsiyon çorba
1 porsiyon karnıbahar yemeği
200 gr yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim kepek ekmek
1 dilim künefe (Artık midem almaz olmuş. Nedense geçen seferki pastayı yedikten sonrada böyle düşünmüştüm. Yemesemde olurmuş.)

Bol su + yeşilçay

burdayım artık kaptanım kovsanda gitmem artık.

Ohh ne güzel olmuş, arada gerekiyor böyle ödüller çok da iyi olmuş ama ekmek de yemişsin üstüne mideni rahatsız etmesi normal çünkü çok hafif yemeye alışmıştın.

Hilal'cim düşünsene yaaa ilk geldiğimde demiştim ki grubun en kilolusu benim. Şuan bakıyorum nerden baksan çok şeyler değişti. Gurur duyuyorum kendimle

İyi oldu yaaa bu hafta kilolarımızın bozulduğu. İkimizde etkileniyorduk. Ama içimden bir ses haftaya yine aynı olacak diyor

Ve neyi farkettim canım biliyor musun, benim duraklamalarım 300-400 gr oluyor. Çünkü bir hafta az veriyorum ertesi hafta çok veriyorum.

Ohh ne güzel olmuş, arada gerekiyor böyle ödüller çok da iyi olmuş ama ekmek de yemişsin üstüne mideni rahatsız etmesi normal çünkü çok hafif yemeye alışmıştın.

Aslında ekmek değilde künefe çok şekerli ve peynirli olduğu için rahatsız etti. Midem de iyice küçülmüş ki artık gözüm doymasa bile karnım doyuyor hemen. Bu kez açgözlülük yaptım. Ama en son bunu yaptığımda 1,6 kg vermiştim. Haftaya 2 kg felan veririrm herhalde

Ben de o zaman sana bu sözlere güleceğiz tam bir çıtır olacaksın demiştim
bak şimdi ne kadar değişti canım.
Ama iradene hayranım ben senin.
Haftaya 1.3 kg garanti diyorum
Bak duraklaman bile ne güzel değil mi 300-400 gram veriyorsun.
Hiç durmadan sen hedefine ulaşacaksın.

Bundan sonra duraklama yok çok güzel gidecek canım.
Bak benim sevdiceğimin gelmesine de 3 hafta falan kaldı.
O gelene kadar durmayacağım hiç ..

Evet canım yaaaa hatırlıyorum. Dahada çıtır olacağız inşallah.

Ben inanıyorum haftaya senin çok iyi bir sonuç alacağına. Seni burdan mezun edeceğiz inşallah. Çünkü çok az kilon kaldı. Bu arada nisanada az kaldı sevdiceğin gelecekti dimi?

haklısın bu hafta artık listeye girmem lazım.inş.haftaya bende güzel sonuç alırım.

Ben inanıyorum sana Elif'cim. Benim başlangıç kiloma bak bi. 3 ayda neler değişti. Ben yapabiliyorsam eminim ki sende yapabilirsin. Yeter ki iste.

Gelecek canım gelecek.
O geldiğinde de dikkat edeceğim bu sefer.
O da bana çok büyük moral olacak ve mayıs ayının sonunda inşallah istediğim gibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…