yok kız ne cinayeti
ama ben birini öldürecektim o kesin
Melek'cim çatlattın Gönül'ü farkındamısın
neyse ben cıkayım, acayip uykum var.. görüşürüz kızlar
Cıss tabiki canım.
Gönül'cüm nasıl oldu saçların? Yıkadın mı?
Iyi geceler Hilal ..Kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize ..
yok kız ne cinayeti
ama ben birini öldürecektim o kesin
Melek'cim çatlattın Gönül'ü farkındamısın
Bende kaçıyorum kızlar. Herkese iyi geceler.
İyi geceler canım. Tam bende çıkıyordum yazayım dedim
yok canım hiç zorlanmadım.
Baya hafif olmuş Elif'cim.
Zorlandın mı ?
kimse laf alamadı ama merakta ettik ..
hi hi evet ya
agzımdan laf almaya calısıyor
Yikadim kuruladim muthis bir renk cikms ortaya bayildimmm
Iyi geceler Hilal ..
Elini kana bulamadigin iyi olms ya
Gicik melek nolcak
Iyi geceler hadin dukkani kapayalim madem ...
Günaydın kızlar. Dün giremedim ama geçerli bir sebebim vardı hemen size bir haber vereyim dedim. Kahvaltı yapmadım daha. Niçin gelemediğimi daha sonra yazacağım inşallah. Şimdilik hoşçakalın...
Gunaydin 13. grup ahalisiiii
Günaydın kızlar...
Saati 9.30 a kurmutum, ileri alınmış bugün meger
Ay kötü oldu bu :44:
Alısmıstık böyle geriden gelmeye
Günaydın kızlar. Dün giremedim ama geçerli bir sebebim vardı hemen size bir haber vereyim dedim. Kahvaltı yapmadım daha. Niçin gelemediğimi daha sonra yazacağım inşallah. Şimdilik hoşçakalın...
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar,herkese iyi pazarlar.
Günaydın kızlar...
günaydın gönüllllllll
günaydın canım.
günaydın melek.
bende bu sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım.
eşim kalktı ne kadar erken uyandınız diyor.
bende saat 10:30 dediğimde kolundaki saati gösteriyor.
saat daha 9:30 diyor.
bende saatlerin ileri alındığını söyleyince şaşırdı.
o hafyata zannediyormuş.
günaydın orticim.
sana da iyi pazarlar
Hoşgeldin canım ben Hatice :)Hoşbulduk canım ben de Betül...
Memnun oldum Ceren'ciğim.
Evet o kadar biliyorum ki buradakilerin samimi olduğunu Baya bir zamandır takip ediyorum kendilerini...
ooo künefelerde yenmiş :) afiyet şeker olsun.Künefemi yerken geçmişi okuyup dönüyorum hemen
çok tatlı yerim ben onu :))
günaydıııııınnnnn .Gunaydin 13. grup ahalisiiii
GGünadııınnn.Günaydın kızlar. Dün giremedim ama geçerli bir sebebim vardı hemen size bir haber vereyim dedim. Kahvaltı yapmadım daha. Niçin gelemediğimi daha sonra yazacağım inşallah. Şimdilik hoşçakalın...
günaydın.günaydın kızlar,herkese iyi pazarlar.
günaydın cerengünaydın gönüllllllll
günaydın canım.
günaydın melek.
bende bu sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım.
eşim kalktı ne kadar erken uyandınız diyor.
bende saat 10:30 dediğimde kolundaki saati gösteriyor.
saat daha 9:30 diyor.
bende saatlerin ileri alındığını söyleyince şaşırdı.
o hafyata zannediyormuş.
günaydın orticim.
sana da iyi pazarlar
günaydııınn.Günaydın herkesciklere
Bende uyandım telefonuma baktım saat 8:10 yine erken kalktım dedim kendi kendime. Bilgisayarın saatini gördüm 9:30 şaşırdım. Nedense benim telefon otomatik güncelleme yapmamış.
günaydın kızlar cok moralim bozuk cok sinir olmus durumdayım tartıda gene 68.5 cıktım o kadar ugrasıyorum spor yapıyorum az yiyorum niye veremiyorum kilo ben niye yaaaaaaaaaaasanki kilo verceme daha şişmiş gibi hissediyorum vücudumu şaşırtmak için 2 gündür spora gitmedim evde jimnastik yaptım hatta bacaklarım acaip agrıyor sporda calısmayan yerler calısmıs demek kiiiiii gene sonuc aynı sanki bir daha kilo veremicekmiş gibi hissediyoruuuuuuum :84::84::95::95:
günaydın hatice...Günaydın kızlar. Dün giremedim ama geçerli bir sebebim vardı hemen size bir haber vereyim dedim. Kahvaltı yapmadım daha. Niçin gelemediğimi daha sonra yazacağım inşallah. Şimdilik hoşçakalın...
günaydın ebru.. benimkide güncellememiş.saat şimdi 2 ye mi geliyor yaniGünaydın herkesciklere
Bende uyandım telefonuma baktım saat 8:10 yine erken kalktım dedim kendi kendime. Bilgisayarın saatini gördüm 9:30 şaşırdım. Nedense benim telefon otomatik güncelleme yapmamış.
günaydın kızlar cok moralim bozuk cok sinir olmus durumdayım tartıda gene 68.5 cıktım o kadar ugrasıyorum spor yapıyorum az yiyorum niye veremiyorum kilo ben niye yaaaaaaaaaaasanki kilo verceme daha şişmiş gibi hissediyorum vücudumu şaşırtmak için 2 gündür spora gitmedim evde jimnastik yaptım hatta bacaklarım acaip agrıyor sporda calısmayan yerler calısmıs demek kiiiiii gene sonuc aynı sanki bir daha kilo veremicekmiş gibi hissediyoruuuuuuum :84::84::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?