Havayı sıcak buldum,temizliğe giriştim yine
Perdeler, camlar, halılar derken.. bayagı işim cıktı :44:
Hoşgeldin canım ben Hatice :)
size dün akşamki menüü yazayım:)
AKŞAM
MERCİMEK ÇORBASI
İSLİM KEBABI(PATLICANLI VE PATATESLİ)
TAVUKLU PİLAV
ZETİNYAĞLI SARMA-DOLMA
BÖREK
SALATA
AYRAN
BAKLAVA :)))
Menüyü görünce bana kızmayın sakın bu akşam yemeğine gelen misafirlerimin menüsü (dağın görünen yüzü :) )
benim tabağım pilava haşladığım tavuk+salata+ zeytinyağlı dolma. tatlı yok :)
günaydın hatice...
Memnun oldum Hatice'cim...
Sana kocaman tebrikler, bu kadar kabarık bir menünün içinde sadece tabağındakileri yediğin için.
Öhöm öhöm ben Betül, siz kime bakmıştınız acaba...
Kolay gelsin Melek, çabucak bitirirsin inşallah.
Memnun oldum Hatice'cim...
Sana kocaman tebrikler, bu kadar kabarık bir menünün içinde sadece tabağındakileri yediğin için.
kolay gelsin canımHavayı sıcak buldum,temizliğe giriştim yine
duraklama dönemindesin sakın pes etme şimdi daha sabırlı olmanısın stres yapma.günaydın kızlar cok moralim bozuk cok sinir olmus durumdayım tartıda gene 68.5 cıktım o kadar ugrasıyorum spor yapıyorum az yiyorum niye veremiyorum kilo ben niye yaaaaaaaaaaasanki kilo verceme daha şişmiş gibi hissediyorum vücudumu şaşırtmak için 2 gündür spora gitmedim evde jimnastik yaptım hatta bacaklarım acaip agrıyor sporda calısmayan yerler calısmıs demek kiiiiii gene sonuc aynı sanki bir daha kilo veremicekmiş gibi hissediyoruuuuuuum :84::84::95::95:
günaydın gönüllllllll
günaydın canım.
günaydın melek.
bende bu sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım.
eşim kalktı ne kadar erken uyandınız diyor.
bende saat 10:30 dediğimde kolundaki saati gösteriyor.
saat daha 9:30 diyor.
bende saatlerin ileri alındığını söyleyince şaşırdı.
o hafyata zannediyormuş.
günaydın orticim.
sana da iyi pazarlar
Kızlar benim midem rahatsızland 3 gün kadar önce acile gitmiştim. Oradaki doktor bir gastroentoroloğa görünmem gerektiğini söylemişti. Dün saat 3'e kadar onunla uğraştık. Endoskopi yaptılar mideme. Ondan sonra LCW dan bir kaç alışveriş yaptık. Eve geldiğimizde saat 6'ydı. Sonra da yorgunluktan uyuyakalmışım. Dün o yüzden gelemedim.
Kızlar benim midem rahatsızland 3 gün kadar önce acile gitmiştim. Oradaki doktor bir gastroentoroloğa görünmem gerektiğini söylemişti. Dün saat 3'e kadar onunla uğraştık. Endoskopi yaptılar mideme. Ondan sonra LCW dan bir kaç alışveriş yaptık. Eve geldiğimizde saat 6'ydı. Sonra da yorgunluktan uyuyakalmışım. Dün o yüzden gelemedim.
size dün akşamki menüü yazayım:)
AKŞAM
MERCİMEK ÇORBASI
İSLİM KEBABI(PATLICANLI VE PATATESLİ)
TAVUKLU PİLAV
ZETİNYAĞLI SARMA-DOLMA
BÖREK
SALATA
AYRAN
BAKLAVA :)))
Menüyü görünce bana kızmayın sakın bu akşam yemeğine gelen misafirlerimin menüsü (dağın görünen yüzü :) )
benim tabağım pilava haşladığım tavuk+salata+ zeytinyağlı dolma. tatlı yok :)
Kızlar, Starda ne zamandır yayınlanması planlanan bi zayıflama programı vardı.Yeni Bir Hayat...
Şu an onun tekrarını veriyorlar, yazık aglayıyorlar ya
Biz burda 10 15 kilodan şikayet ediyoruz onlar 60 70 kilo vermek zorundalar...
Ayy cok zor gercekten...
Kızlar, Starda ne zamandır yayınlanması planlanan bi zayıflama programı vardı.Yeni Bir Hayat...
Ayy cok zor gercekten...
Bende temizlik yapıyorum hala. Dün başımın ağrısından hiç bir iş yapamamıştım. Bugün hazır eşimde evdeyken giriştik beraber temizliğe. Biraz geç başladık o yüzden hala devam ediyoruz. Şuan mola verdik, eşim kıza hikaye okuyor, soda içiyor, bende size yazıp yeşil çayımı yudumluyorum. Ohhh mis gibi oluyor ev..
[/B][/I][/COLOR]
temizlik gibisi yokBende temizlik yapıyorum hala. Dün başımın ağrısından hiç bir iş yapamamıştım. Bugün hazır eşimde evdeyken giriştik beraber temizliğe. Biraz geç başladık o yüzden hala devam ediyoruz. Şuan mola verdik, eşim kıza hikaye okuyor, soda içiyor, bende size yazıp yeşil çayımı yudumluyorum. Ohhh mis gibi oluyor ev..
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişey yoktur.
ya ama cok kilolular 100 200 lerden bahsediyoruz.. cok zor ya...Bende reklamını gördüm birazcık. İzlemek lazım. Önemli olan kilonun çokluğu değil bence Melek'cim. Onlar daha kolay kilo verecekler.
Birazdan aksam icin yemek yapcam tavuk kiymasi cikardim ne yapabilirim hicbir fikrim yok :44:
temizlik gibisi yok
ya ama cok kilolular 100 200 lerden bahsediyoruz.. cok zor ya...
tavuk köftesi yap gönül
Hoşgeldin canım ben Hatice :)
ooo künefelerde yenmiş :) afiyet şeker olsun.
çok tatlı yerim ben onu :))
günaydıııııınnnnn .
GGünadııınnn.
günaydın.
günaydın ceren
günaydııınn.
bende verememekten şikayetçiim inşallah bir anda vereceğiz bozma morelini.spor yapıoruz diye vücut kas yapıyor. bir süre sonra vermeye başlarız.
günaydın hatice...
günaydın ebru.. benimkide güncellememiş.saat şimdi 2 ye mi geliyor yani
canım benimde öyleydi,sen yoktun burda
stres yaptıkca daha cok verilmiyor. stres yapma, akısına bırak
kolay gelsin canım
duraklama dönemindesin sakın pes etme şimdi daha sabırlı olmanısın stres yapma.
slm orti
Ayy cok zor gercekten...
inş. kızlar ya cok sinir oldum daha da tartılmıycam cumaya kadar
onlar daha kolay verirler canım asıl zoru son en altta kalan kiloları vermek baksana beş kilo vermek için canımız çıkıyor burda
Kolay wermesine belki werebilirler ama onlarin daha istahli olduklari kesin..
Tanidigim biri yaklasik 50-60 kilo verdi iradesiyle degil ama ..
Midesine yuzuk taktirdi, haaala herseyden yiyor yemesine engel olamiyor
fakat yedik sonra kusuyor :s
Vucudu mahvoldu resmen kollari bacak ic kisimlari, karni sarkiyor
Meleeeeeeeeeek Hatice güzel isim canım da benim ismim Betül.
Geçmiş olsun hatice...
Kolay gelsin Ebrucum, Şükür midemde çok büyük problem yokmuş.Bende temizlik yapıyorum hala. Dün başımın ağrısından hiç bir iş yapamamıştım. Bugün hazır eşimde evdeyken giriştik beraber temizliğe. Biraz geç başladık o yüzden hala devam ediyoruz. Şuan mola verdik, eşim kıza hikaye okuyor, soda içiyor, bende size yazıp yeşil çayımı yudumluyorum. Ohhh mis gibi oluyor ev..
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişey yoktur.
Gecmis olsun betul ins ciddi biseyin yoktur ..
Menum:
Kahwalti:
Yogurt
1 haslanmis yumurta
1 dilim diyet ekmek
Ara:
Kivi
Oglen:
Ispanak yemegi
Yogurt
Ara:
Yarim bardak soja sutu
Aksam:
Tavuk
salata
ayran
Yesil cay: 4 bardak
Su:3.5-4 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?