Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyy herkese helloooo canlarumm daha yeni geldim canım çıktı yollarda iş görüşmem güzel geçti olumluydu bana göre bakalım arıcam ben seni dedi adam amma inş. arar yaniiiiii siz napaysunuz geçmişe okudum amma alıntı yapamadım o kadar yorgunum

Hoşgeldin Ezgi'cim ..
Kızlar saolsun rahatladım biraz sen nasılsın iyi misin ?

ıyı olmaya çalışıyoruz işte cok sükür.canım bende ilişkini tam bilmiyorum ama üzülme bebeğim öyle zülcek seyler varki.hoş gercı senın yasına dönsem evlilik cocuk buyuk sorumlulk diyorum .önce kendini tanı ve isteklerin neyı gösterıyorsa onu yap.hayatında yapacagın secımler cok önemli nedemek istediğimi umarım anlamışşsındır.bır erkek yaada her kımse yormasına zin verme .zamanı geldiğinde nedemek istediğimi anlarsın.

içim ısındı sana hilalcım sırf senın için geldim buraya .yazdıklarıma kızmazsın insallah nazlı kuzum

İshal olmamış yavrumda sistit olunca ishal sanmış kendini.

Öğlen öğretmeni aradı Hilal'cim Hayrünisa sizi istiyor diye. O yüzden hastanede yemedim öğle yemeğini. Eve geldim hazırda bişey yoktu. Geç kalmasın öğle yemeği diye yedim.

Paylaşım konusu içinde teşekkür ederim ayrıca

menün güzel canım afiyet olsun nasıl oldun

afiyet olsun ebru

Teşekkürle canım.

Zaten geleceğine yakın biz böyle kedi köpek oluyoruz.
Cidden çok sevdiğini de biliyorum benim nasıl sevdiğimi zaten biliyorsunuz.
Ama geçecek inşallah bugünlerde.

Takma sen kafana canım düzelir merak etme. Hem az kaldı gelecek zaten. O zaman unutursun herşeyi. Mutlu ol sen emi

Kesinlikle haklısın Ezgi'cim.
Zaten evlilik bana da korkutucu geldi çaktırma
Çok şükür erkek arkadaşım konusunda aslında çok şanslıyım.
Beni mutlu etmek için çırpınır uğraşır durur.
Çok değer verir saolsun ama mesafe olunca ufacık şeyler büyüyebiliyor.
Tartışmada büyümese benim aklımda büyüyor

Hoşgeldin turtammm ..
Aaa delilik yapmadın mı kız anlatacak bir şey yok muu ?

benim de bugun kü menüüüütom

sabah
1 dilim kepek ekmegi
3 5 dilim kaşar

öğlen
1 sütlü nescafe

akşam
2 dşlim ekmek
tavuk döner
1 zero

spor da 1 saat yapicam biraz dinleneyim de

ahahahahha en böyük deliliğim az kaldı anketcinin gazına gelip dünya barıs örgütüne katılıyordum ama baktım para istiyorlar sittirin ordan dedim

içim ısındı sana hilalcım sırf senın için geldim buraya .yazdıklarıma kızmazsın insallah nazlı kuzum

Yok canım kızar mıyım hiç aksine iyi geliyor bu konuşmalar bana ..
Benim de direk kanım ısındı dün öyle bir enerjiyle geldin ki maşallah sana

Gittiniz mi doktora Ebru'cum ..

Ay iyiki varsınız hepiniz
Kendime geldim.
Nasıl anladım sor.
Moralim bozukken kiloyu takmıyordum şimdi düşündüm iyi iyi kaçamak da yapmadım moral bozukluğu ile diye

benim de bugun kü menüüüütom

sabah
1 dilim kepek ekmegi
3 5 dilim kaşar

öğlen
1 sütlü nescafe

akşam
2 dşlim ekmek
tavuk döner
1 zero

spor da 1 saat yapicam biraz dinleneyim de

Turtam aç kalmışın yahu sen bugün ..

sorma hilalim yaa orda kahvaltı yiyolardı ben yemek istemedim kahvalt yaptı diye yemedim ne bileyim ben 4 saat boyunca sayfa yapcam orda gittigimde saat 10 du çıktıgım da 4 ü geciyodu eve geleyim derken anca yemek yedim zaten

ayy yakısıklı cocuklar olsaydı baslardım da yoktu.

Hemen eline alıp anketleri sen başlasaydın

Aman ne yaptın o kadar saat ya ..
Ne zaman arayacak bakalım olacak olacak hadi hayırlı olsun.

Çok güldümm

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde oturan Hasan G. (75), bir süre önce tanıdıkları aracılığıyla Gülfidan T. (55) ile tanışıp evlenmek için anlaştı.
15 MİLYARLIK ALTIN ALDIRDI

Kadına değeri 15 bin lirayı bulan 4 bilezik alan Hasan G., resmi nikâh da yapmak istedi. Ancak kadın, ölen eski eşinin maaşını aldığını, resmi nikâh yapması durumunda bunun kesileceğini belirterek kabul etmedi ve dini nikâh kıyıldı.
DİNİ NİKAHLA PEK ÇOK EVLİLİK YAPMIŞ

Ertesi gün kadının hareketlerinden ve verdiği cevaplardan şüphelenen Hasan G.'nin yakınları, Gülfidan T.'nin kimlik bilgilerini ele geçirip emniyette sorgulattı. Yapılan GBT sorgulamasında Gülfidan T.'nin aynı şekilde dini nikâh kıyarak Antalya'da 19, Balıkesir'de 9, Zonguldak'ta 8, Bilecik'te 4 ve Trabzon'da 3 olmak üzere yaşı 60'ın üzerinde 43 kişiyi daha dolandırdığı ve yurt genelinde arandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gülfidan T.'yi gözaltına aldı. Hasan G.'ye 4 bileziği iade ederken, aldığı 800 lira parayı harcadığını söyleyen ve "Hasan G.'yi bir kez gördüm, tanımam etmem. Trabzon'a inek bakmaya geldim. Ben ineklerle ilgileniyorum" diyen Gülfidan T. tutuklandı.

Aman ne yaptın o kadar saat ya ..
Ne zaman arayacak bakalım olacak olacak hadi hayırlı olsun.

inş. hilalim bakalım yaww

kaz yolmaya geldim deseymiş daha iyiymiş

inşallah ararlar hayırlısı

43 öküz yetmemiş kadına bide inek arıyor...

sevgilinle mi sorun yasıyorsun?

ya sen cok kafana takan bi tipsin . boşversene...

kendime haslama et yaptım, eşimede dünden ıspanak vardı
yanına tarhana corbası yaptım işte
Sen et eşin ot mu yiyecek ah Meleeeeeeeeeek yapmışsın yine yapacağını
Görünmem mi canım görünmem mi ?
Kaç kere gittim.
Endoskopi vs.
1 yıl falan oldu gitmiyorum artık hiç bir işe yaramıyor diye.
Hep stres sıkıntı işte ..

Amin Hepimizin duaları kabul olur inşallah ..
İşte hep stres ve sıkıntıdan kaynaklanıyor. Mide çok etkileniyor bu durumdan. Ben geçen cumartesi endoskopi yaptılar. Midemde hiç bir şey yok şükür. Ama ben bazen öyle şiddetli ağrılar çekiyorum öyle şiddetli kramplar giriyor ki mideme bunlar sinirselmiş işte.

gecen kötü bişi basıma geldi dedim ya , eşimle ilgili bi sorundu.
Valla akşamına unuttum gitti

aslında unutmadım ama takmıyorum
böyle daha ii.. sende annem gibisin. herseyi takar oda
Ben de hiç takmıyorum Melek. Genel olarak çok gamsızımdır.
Afiyet olsun Hatice...
İnşallah evde yapılabilecek türdendir canım. Yoksa zor olur sana. Bende bugün ıspanak yapmayı düşünüyorum ama üşeniyorum yıkamaya. Ama mutlaka yapmam lazım. Dün aldım kıyamam bozulmasına.

Geldiler hiç birşey yapmadan gittiler Pazartesi tekrar geleceklermiş.

Geçmiş olsun Küçük cimcimene Ebru'cum.
MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

Birazcık tavuk ciğer
Birazcık yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Bol su + yeşil çay

Naçizane fikrim cuma öncesi öğleyle akşam yer değişseydi daha iyi olurdu.

Aklısın valla Betül'cüm rahatladım pek de iyi oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…