Hoşgeldin Ezgi'cim ..
Kızlar saolsun rahatladım biraz sen nasılsın iyi misin ?
Gerçekten çok problem oluyor değil mi ?
Acaba diyorum ileride de böyle olur mu ama yan yanayken göreceksin halimizi.
Hiiç tartışmakmış falan hatırlamam.
Salçalı ekmeğe bayılıyorum ya afiyet olsun.
Kızlar bu arada donmuş ekmeği kızartıp yediğimizde kalorisi aşırı derecede düşermiş.
Yarı yarıya falan.
Ben ekmeği buzdolabında tutarım hep ( 1 ayda ancak bitince)
Kızartmadan da yemem ..
Yerim ben onu ya ishal mi olmuş
BU konuda kesinlikle oturup adam akıllı düşüneceğim.
Yazık günah gerçekten.
Yazarak çok rahatlarım ben alıp içimden geldiği gibi yazarken kendimi daha iyi anlayacağıma inanıyorum.
Mesafelere bağlıyorum durumu baktım ileride de böyleyim mutlaka giderim.
afiyet olsun Ebru'cum.
Öğlen yemek mi kötüydü bak iyiki götürmüşsün yanında.
Ne güzel Ebru'cum iyi eğlencelerr ..
Tamam sen keyfine bak tatlım.
Biz öğrenmeyeduralım bu işi kendimizi böyle paralamaya devam ederiz ..
menün güzel canım afiyet olsun nasıl oldun
afiyet olsun ebru
Zaten geleceğine yakın biz böyle kedi köpek oluyoruz.
Cidden çok sevdiğini de biliyorum benim nasıl sevdiğimi zaten biliyorsunuz.
Ama geçecek inşallah bugünlerde.
ıyı olmaya çalışıyoruz işte cok sükür.canım bende ilişkini tam bilmiyorum ama üzülme bebeğim öyle zülcek seyler varki.hoş gercı senın yasına dönsem evlilik cocuk buyuk sorumlulk diyorum .önce kendini tanı ve isteklerin neyı gösterıyorsa onu yap.hayatında yapacagın secımler cok önemli nedemek istediğimi umarım anlamışşsındır.bır erkek yaada her kımse yormasına zin verme .zamanı geldiğinde nedemek istediğimi anlarsın.
ayyyy herkese helloooo canlarumm daha yeni geldim canım çıktı yollarda iş görüşmem güzel geçti olumluydu bana göre bakalım arıcam ben seni dedi adam amma inş. arar yaniiiiii siz napaysunuz geçmişe okudum amma alıntı yapamadım o kadar yorgunum
Kesinlikle haklısın Ezgi'cim.
Zaten evlilik bana da korkutucu geldi çaktırma
Çok şükür erkek arkadaşım konusunda aslında çok şanslıyım.
Beni mutlu etmek için çırpınır uğraşır durur.
Çok değer verir saolsun ama mesafe olunca ufacık şeyler büyüyebiliyor.
Tartışmada büyümese benim aklımda büyüyor
Hoşgeldin turtammm ..
Aaa delilik yapmadın mı kız anlatacak bir şey yok muu ?
içim ısındı sana hilalcım sırf senın için geldim buraya .yazdıklarıma kızmazsın insallah nazlı kuzum
İshal olmamış yavrumda sistit olunca ishal sanmış kendini.
Öğlen öğretmeni aradı Hilal'cim Hayrünisa sizi istiyor diye. O yüzden hastanede yemedim öğle yemeğini. Eve geldim hazırda bişey yoktu. Geç kalmasın öğle yemeği diye yedim.
Takma sen kafana canım düzelir merak etme. Hem az kaldı gelecek zaten. O zaman unutursun herşeyi. Mutlu ol sen emi
benim de bugun kü menüüüütom
sabah
1 dilim kepek ekmegi
3 5 dilim kaşar
öğlen
1 sütlü nescafe
akşam
2 dşlim ekmek
tavuk döner
1 zero
spor da 1 saat yapicam biraz dinleneyim de
ahahahahha en böyük deliliğim az kaldı anketcinin gazına gelip dünya barıs örgütüne katılıyordum ama baktım para istiyorlar sittirin ordan dedim
Yok canım kızar mıyım hiç aksine iyi geliyor bu konuşmalar bana ..
Benim de direk kanım ısındı dün öyle bir enerjiyle geldin ki maşallah sana
Gittiniz mi doktora Ebru'cum ..
Ay iyiki varsınız hepiniz
Kendime geldim.
Nasıl anladım sor.
Moralim bozukken kiloyu takmıyordum şimdi düşündüm iyi iyi kaçamak da yapmadım moral bozukluğu ile diye
Turtam aç kalmışın yahu sen bugün ..
Hemen eline alıp anketleri sen başlasaydın
sorma hilalim yaa orda kahvaltı yiyolardı ben yemek istemedim kahvalt yaptı diye yemedim ne bileyim ben 4 saat boyunca sayfa yapcam orda gittigimde saat 10 du çıktıgım da 4 ü geciyodueve geleyim derken anca yemek yedim zaten
ayy yakısıklı cocuklar olsaydı baslardım da yoktu.
Aman ne yaptın o kadar saat ya ..
Ne zaman arayacak bakalım olacak olacak hadi hayırlı olsun.
Çok güldümm
Trabzon'un Arsin İlçesi'nde oturan Hasan G. (75), bir süre önce tanıdıkları aracılığıyla Gülfidan T. (55) ile tanışıp evlenmek için anlaştı.
15 MİLYARLIK ALTIN ALDIRDI
Kadına değeri 15 bin lirayı bulan 4 bilezik alan Hasan G., resmi nikâh da yapmak istedi. Ancak kadın, ölen eski eşinin maaşını aldığını, resmi nikâh yapması durumunda bunun kesileceğini belirterek kabul etmedi ve dini nikâh kıyıldı.
DİNİ NİKAHLA PEK ÇOK EVLİLİK YAPMIŞ
Ertesi gün kadının hareketlerinden ve verdiği cevaplardan şüphelenen Hasan G.'nin yakınları, Gülfidan T.'nin kimlik bilgilerini ele geçirip emniyette sorgulattı. Yapılan GBT sorgulamasında Gülfidan T.'nin aynı şekilde dini nikâh kıyarak Antalya'da 19, Balıkesir'de 9, Zonguldak'ta 8, Bilecik'te 4 ve Trabzon'da 3 olmak üzere yaşı 60'ın üzerinde 43 kişiyi daha dolandırdığı ve yurt genelinde arandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gülfidan T.'yi gözaltına aldı. Hasan G.'ye 4 bileziği iade ederken, aldığı 800 lira parayı harcadığını söyleyen ve "Hasan G.'yi bir kez gördüm, tanımam etmem. Trabzon'a inek bakmaya geldim. Ben ineklerle ilgileniyorum" diyen Gülfidan T. tutuklandı.
ayyyy herkese helloooo canlarumm daha yeni geldim canım çıktı yollarda iş görüşmem güzel geçti olumluydu bana göre bakalım arıcam ben seni dedi adam amma inş. arar yaniiiiii siz napaysunuz geçmişe okudum amma alıntı yapamadım o kadar yorgunum
inş. hilalim bakalım yaww
kaz yolmaya geldim deseymiş daha iyiymiş
saol canım benım aferın sana öptüm senı
Çok güldümm
Trabzon'un Arsin İlçesi'nde oturan Hasan G. (75), bir süre önce tanıdıkları aracılığıyla Gülfidan T. (55) ile tanışıp evlenmek için anlaştı.
15 MİLYARLIK ALTIN ALDIRDI
Kadına değeri 15 bin lirayı bulan 4 bilezik alan Hasan G., resmi nikâh da yapmak istedi. Ancak kadın, ölen eski eşinin maaşını aldığını, resmi nikâh yapması durumunda bunun kesileceğini belirterek kabul etmedi ve dini nikâh kıyıldı.
DİNİ NİKAHLA PEK ÇOK EVLİLİK YAPMIŞ
Ertesi gün kadının hareketlerinden ve verdiği cevaplardan şüphelenen Hasan G.'nin yakınları, Gülfidan T.'nin kimlik bilgilerini ele geçirip emniyette sorgulattı. Yapılan GBT sorgulamasında Gülfidan T.'nin aynı şekilde dini nikâh kıyarak Antalya'da 19, Balıkesir'de 9, Zonguldak'ta 8, Bilecik'te 4 ve Trabzon'da 3 olmak üzere yaşı 60'ın üzerinde 43 kişiyi daha dolandırdığı ve yurt genelinde arandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gülfidan T.'yi gözaltına aldı. Hasan G.'ye 4 bileziği iade ederken, aldığı 800 lira parayı harcadığını söyleyen ve "Hasan G.'yi bir kez gördüm, tanımam etmem. Trabzon'a inek bakmaya geldim. Ben ineklerle ilgileniyorum" diyen Gülfidan T. tutuklandı.
43 öküz yetmemiş kadına bide inek arıyor...
Sen et eşin ot mu yiyecek ah Meleeeeeeeeeek yapmışsın yine yapacağını
sevgilinle mi sorun yasıyorsun?
ya sen cok kafana takan bi tipsin . boşversene...
kendime haslama et yaptım, eşimede dünden ıspanak vardı
yanına tarhana corbası yaptım işte
İşte hep stres ve sıkıntıdan kaynaklanıyor. Mide çok etkileniyor bu durumdan. Ben geçen cumartesi endoskopi yaptılar. Midemde hiç bir şey yok şükür. Ama ben bazen öyle şiddetli ağrılar çekiyorum öyle şiddetli kramplar giriyor ki mideme bunlar sinirselmiş işte.Görünmem mi canım görünmem mi ?
Kaç kere gittim.
Endoskopi vs.
1 yıl falan oldu gitmiyorum artık hiç bir işe yaramıyor diye.
Hep stres sıkıntı işte ..
AminHepimizin duaları kabul olur inşallah ..
Ben de hiç takmıyorum Melek. Genel olarak çok gamsızımdır.
gecen kötü bişi basıma geldi dedim ya , eşimle ilgili bi sorundu.
Valla akşamına unuttum gitti
aslında unutmadım ama takmıyorum
böyle daha ii.. sende annem gibisin. herseyi takar oda
Afiyet olsun Hatice...bugünkü menüm
sabah kaşarlı yumurta,kahvaltılık salça,2 dilim ekmek
ara:sütlü kahve
öğlen: 1 dilim ekmek tamı tamına 12 zeytin.
ara:sütlü kahve+ kayısı ve incir(bağırsakların çalışması için((( )
akşam:1,5 kase mercimek çorbası
rahatsızım sporda yok bugün
İnşallah evde yapılabilecek türdendir canım. Yoksa zor olur sana. Bende bugün ıspanak yapmayı düşünüyorum ama üşeniyorum yıkamaya. Ama mutlaka yapmam lazım. Dün aldım kıyamam bozulmasına.
Geçmiş olsun Küçük cimcimene Ebru'cum.Canım benim içimden geçmişti ama alıntı yapamamıştım. Sen benim alıntıyıda alıp altına yazmışsın. Geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir.
Bende bugün eve erken geldim. Kızımın öğretmeni aradı hastalanmış benim ufaklık ishal oldum demiş. Meğer ishal olmamış sonradan anladım. Çok sık küçük çişini yapmış. Yavrumda sık tuvalete gitmeyi ishal sanıyor.Sanırım idrar yolu enfeksiyonu. Havuza gidiyordu ordan kapma ihtimali yüksek. Onu aldım okuldan. Geçti şimdi iyiyim diyor ama birazdan doktora götüreceğim.
Afiyet olsun canım.
Tebrik ederim Elif'cim. Daha ne hedefler geçeceksin sen yeter ki inan, yeter ki iste
Afiyet olsun canım.
Yine kendin et adama ot yediriyosun yazık yaaa
Hilal'cim ne desem bilemedim ki. Değer mi sence kendini bu kadar yıpratmaya. Zaten olacağı neyse o olacak. Bu konuyu otur herşeyi düşündüğün gibi iyice düşün. Gerekirse psikologa görün. Sağlık çok önemli. Kaybetmeden anla değerini.
Afiyet olsun canım. Biraz tuhaf olmuş menün ama kötü değil.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
Birazcık tavuk ciğer
Birazcık yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Bol su + yeşil çay
Sen et eşin ot mu yiyecek ah Meleeeeeeeeeek yapmışsın yine yapacağını
İşte hep stres ve sıkıntıdan kaynaklanıyor. Mide çok etkileniyor bu durumdan. Ben geçen cumartesi endoskopi yaptılar. Midemde hiç bir şey yok şükür. Ama ben bazen öyle şiddetli ağrılar çekiyorum öyle şiddetli kramplar giriyor ki mideme bunlar sinirselmiş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?