- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Vardı da şu 2 gün önce dondurdum hesabımı. Belli bir süre böyle kalacak. Çok vaktimi almaya başlamıştı. Eğer tekrar açarsam söylerim inşallah.
Demi doğru dürüst isimler varken niye illa Avrupai isimler koymak zorundayız ki. Yani tamam avrupai olsun ama en azından manası güzel olsun. İsim bir çocuğun hayatında çok önemli. Efendimiz (asm) buyurduklarına göre anne-babanın evladı üzerindeki mesuliyetlerinden en birincisi düzgün, manası güzel ismler koyma. Kimileri de Kur'an-ı Kerim'de geçiyor diye manası olmayan ya da olsa bile menfi olan ismler koyuyorlar. Kezban mesela yalancı demek. Sonra Aleyne üzerine demek.
Neyse bu hamur çok su götürür...
ekleyeyim aşkitom Eki Görüntüle 378784
msj sayısınıda yeni atmış, günaydın turtiii
ekledim ben seni bugün..
herkese iyi geceler.
herkese iyi geceler.
Kızlar ben sizi dışarıdan takip ederken yetişemiyordum hızınıza. Ben girdim gireli bir durgunluk var takımda. Ben uğursuz geldim sanırım.
yok senle alakası yok.. bu aralar böyle nedense :44:
İyi hadi bakalım. Ben de çıkıyorum bütün gün bütün akşam buradaydım ayol aa. Hayırlı geceler herkese. Melekcim msj sayım 20 canım. Haydi öptüm hepinizi. Sabah mutlu musmutlu uyanır ve tartıda gördüğünüz rakamla mutluluğunuz daha da perçinlenir inşallah.
amin inş.İyi hadi bakalım. Ben de çıkıyorum bütün gün bütün akşam buradaydım ayol aa. Hayırlı geceler herkese. Melekcim msj sayım 20 canım. Haydi öptüm hepinizi. Sabah mutlu musmutlu uyanır ve tartıda gördüğünüz rakamla mutluluğunuz daha da perçinlenir inşallah.
pek bir durgunsunuz,herkese iyi geceler,msj sayımı atıp uyucam.
Hilal takma diyorum ama sen yine takarsın.Bana sadece söylemek düşer.
Ama olmayan yada olupta geçmiş,yada hiç olmamış şeyler için üzülmek,insanın kendisini yıpratmaktan baska hiiiç bir işe yaramaz.
Sonucta sen zararlı cıkarsın...
Neşeli ol ki genç kalasın, bu dünyadan zevk alasın
Kimse senden daha degerli degildir unutma
Bi çok kere söyledim sana bunu...
Kimse için kendini üzmeye degmez.
Kalk şimdi, kafandan sacma sapan ve seni üzen düşünceleri sil.
Güzelce bi dua et, rahatlarsın..
"Dün geçti cancagızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım..."
Menüm:
Öğle:
1 kase kısır
(annem yapmış getirmiş :18:)
Akşam:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 porsiyon çoban salata
30 dk. kemer + 100 mekik
2 şt.su + 1 lt. yaseminli yeşilçay
Yok kız
evt 11 de kalktım.
Kahvaltı yapacakken annem aradı, kurstayım kısır yaptım gel diye.yakın bize.
bulgur yedim diye akşam az yedim işte :44:
bana göre az ama hilale göre cok olabilir
Kızlar ben sizi dışarıdan takip ederken yetişemiyordum hızınıza. Ben girdim gireli bir durgunluk var takımda. Ben uğursuz geldim sanırım.
pek bir durgunsunuz,herkese iyi geceler,msj sayımı atıp uyucam.
Melek'cim mesaj sayımı atıyorum ve kaçıyorum.
Herkese iyi geceler kızlar. Yarın inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız. Yine ilk ben bildiririm sanırım. Totemi bozmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?