- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Uçmuşum ki ne uçmuşum ..
Turta ayrılacağı hafta da kilo bildirmemiş o yüzden 12 Melek ..
Tamam Derya'cım düşürelim tabi beraber.
Kaç senin aklında ki ?
Ben 52 falan diyorum aslında biraz da pay bırakmak amacım.
hilalcim ben bir süre izin isteyebilirmiyim?
sınav stresi ve bazı tatsız olaylarla ilgili
biraz uzak durmak istiyorum
tebrikler canım :)))
maşallah takımımıza :)))
Hilal cim senide tebrik ederim.gitsin kilolar,yaz için yepyeni giysiler gelsin , hemi de küçük beden :)))
bende bendeeeee69 dan aşağı düşemiyorum diye morelim bozuktu. hatta tartıya çıkmadan önce aynı çıksında fazla çıkmasın dedim. 68 i görünce evin dört köşesine tartıyı götürüp her yerde tartıldım :))).emin olayım dedim. birde hasta olmasam çatı ya da çıkardım sanırım İnşallah 59 olursam çatıya da çıkarım :)))))
bende bendeeeee69 dan aşağı düşemiyorum diye morelim bozuktu. hatta tartıya çıkmadan önce aynı çıksında fazla çıkmasın dedim. 68 i görünce evin dört köşesine tartıyı götürüp her yerde tartıldım :))).emin olayım dedim. birde hasta olmasam çatı ya da çıkardım sanırım İnşallah 59 olursam çatıya da çıkarım :)))))
biliyorum canım..
refleks oldu artık, dedim yine yanlış hesaplamıssa bu, bi kontrol edeyim
Aşşk nelere kadirsin
hilalcim ben bir süre izin isteyebilirmiyim?
sınav stresi ve bazı tatsız olaylarla ilgili
biraz uzak durmak istiyorum
evet,öyle tahmin etmiştim. o zaman senin hesaplama dogru canımcım..
Hayırdır canım?
Kötü bişi yoktur inş.
korkma kız ilk kilo verdiğimde korusaydım 61 kiloda dümdüzdü göbeciğim..üstüne tekrar al ver ve hepsi oradan alınınca sonuç böyle oldu..
Aman iyice korkuttunuz beni hamilelikten ..
O değil de yeterince basenim var bir de göbekten alırsam hüsmen dayının kız versiyonu olurum
Öğrenmişim dimi artık ona da zaman vereyim sonuçta kolay değil bu kilolara alışması, sevdiceğim geldiğinde de biz sürekli yemek yerdik bu sefer yemek yemek yerine tadını çıkaralım diyorum.
Uzun yürüyüşler yapalım doğa falan hoş olabilir.
Atatürk orman çiftliğine gidilecek hava gelmiş midir Derya'cım ?
Eşin ne diyor bu arada sana
iyiyim deryacım.. 67 i göremedim hala
haftaya inş. görücem
korkma kız ilk kilo verdiğimde korusaydım 61 kiloda dümdüzdü göbeciğim..üstüne tekrar al ver ve hepsi oradan alınınca sonuç böyle oldu..
evet bünyeyi tanımak çok önemli..ne zaman ne yersen ve ney yaparsan kilo veridiğini, aldığını ,vücudunun tepkisini öğrendinmi iş tamamdır..
evet sevdiceğinin geldiğini duyunca kalbimden gezin tozun demek geçti..öbür geldiğinde kıştı insan iç güdesel eve kapanıyor..ama şimidi bahar atın kendinizi dışarı..sizede çok iyi gelecektir..
orman çiftliği soruna gelince kuzu 10 yıldır anne olaraktan bu havada gidilirmi soruna malesef yanıt veremeyceğimgeneli yazın gidiyoruz biz..bebek çocuk durumundan ama size uygun olur sanırım..
az kaldı bak maşallah harikasın bence ..
kuzum benim aşk hayattır candır..sevgisiz yaşam yaşanılmamıştır..maşallahhhhhhh rabbim korusun sizi..
Evet aşığım ben bir keree
Size de güveniyorum tabiiii ..
biliyorum canım..
refleks oldu artık, dedim yine yanlış hesaplamıssa bu, bi kontrol edeyim
Aşşk nelere kadirsin
52 az değilmiki kız neyse başlamadan sabote etmeyeyim..
Uçmuşum ki ne uçmuşum ..
Kaç senin aklında ki ?
sen bi daha kontrol et istersen...
Evet aşığım ben bir keree
Size de güveniyorum tabiiii ..
ne bilim ya, öyle düşünmüştüm
Yani mümkündür yapabilirimm .
Yanlışları düzeltiyor aklımdan geçeni düşünüyor iyiymiş valla
ya takma.. ama o sınav streside adamı yer bitirirMelek çok önemsenecek kadar kötü değil...
ama kendim yapamıyorum önemsiyorum işte
sınav streside eklendi üstüne
gerginim bu sıralar
inş. canım ya...korkma kız ilk kilo verdiğimde korusaydım 61 kiloda dümdüzdü göbeciğim..üstüne tekrar al ver ve hepsi oradan alınınca sonuç böyle oldu..
evet bünyeyi tanımak çok önemli..ne zaman ne yersen ve ney yaparsan kilo veridiğini, aldığını ,vücudunun tepkisini öğrendinmi iş tamamdır..
evet sevdiceğinin geldiğini duyunca kalbimden gezin tozun demek geçti..öbür geldiğinde kıştı insan iç güdesel eve kapanıyor..ama şimidi bahar atın kendinizi dışarı..sizede çok iyi gelecektir..
orman çiftliği soruna gelince kuzu 10 yıldır anne olaraktan bu havada gidilirmi soruna malesef yanıt veremeyceğimgeneli yazın gidiyoruz biz..bebek çocuk durumundan ama size uygun olur sanırım..
az kaldı bak maşallah harikasın bence ..
15 Nisan dan sonra devam etmeyi düşünüyorum...
15 Nisan dan sonra devam etmeyi düşünüyorum...
döndüğümde görüşmek üzere
kendinize iyi bakın kızlarrr
Melek Elif'in ortalamasını bir daha kontrol eder misin ?
0.23 mü çıkıyor ?
sende harikasın varya..
Bir hafta böyle gidiyor Derya'cım son 1-2 hafta az bir gram gidiyor vücudumun yeni sistemi bu.
Ciddi misin o kadar bile etkiliyor mu göbeğini sen mi anlıyorsun şaşırdım valla.
Şimdi hedefimi şey koydum.
Heralde 10 güne falan gelir sevdiceğim aksilik çıkmazsa.
O yüzden hedefimi nisan sonuna kadar 58 koydum.
Malum o gelecek gidecek derken.
Mayısta da son 3 kilo gidecek tamamdırr ..
Uçmuşum ki ne uçmuşum ..
Kaç senin aklında ki ?
-0.23612..
5 den yukarı küsüratlı cıktıgı için yuvarlıyoruz ya..
o yüzden -0.24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?