Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de maşallahh ..
Sen nasılsın iyi misin Derya'cım.
Bence gayet iyisin kesinlikle katılıyorum vermekten çok daha zor korumak ..
iyiym canım sen nasılsın..
tebrikler bu hafta süpersin..kilomuz çok yakın..bu günden sonra beraber verelim şu kalanları...
korumak çok önemli..her gün tartılıyorum..kilo oturmadı daha..en riskli dönemde deyim aldığım kilo direk göbeğe gidiyor ..o 300- 500 gr lık farkta bile göbeğimden anlıyorum..

vavavvvvvvvvvvvv..maşallahhhhhhhhh..

Bir hafta böyle gidiyor Derya'cım son 1-2 hafta az bir gram gidiyor vücudumun yeni sistemi bu.
Ciddi misin o kadar bile etkiliyor mu göbeğini sen mi anlıyorsun şaşırdım valla.
Şimdi hedefimi şey koydum.
Heralde 10 güne falan gelir sevdiceğim aksilik çıkmazsa.
O yüzden hedefimi nisan sonuna kadar 58 koydum.
Malum o gelecek gidecek derken.
Mayısta da son 3 kilo gidecek tamamdırr ..

selam kızlar
ben geldim
herkesler çok güzel kilo vermiş
tebrik ederim

darısı diğer haftalardada devam eder inşallah...

verirsin verirsin canım bu kadarını verdin ya gerisi de gelir yeterki koru bir süre bu kilonu

evet hilalim inş.

tebrikler canım :)))
maşallah takımımıza :)))
Hilal cim senide tebrik ederim.gitsin kilolar,yaz için yepyeni giysiler gelsin , hemi de küçük beden :)))

tebrikler canım :)))

maşallah takımımıza :)))

Hilal cim senide tebrik ederim.gitsin kilolar,yaz için yepyeni giysiler gelsin , hemi de küçük beden :)))

Gelecek şekerim inşalalh gelecek

Belki mayıs ayından sonra hedefimi de biraz daha düşürebilirim ama daha var ona bakalım.
Mutlu oluyorum eksileri gördükçe ..

evet bünyeni tanımaya başlamışsın bu çok önemli.
gerçekten Hilal malum 2 gebelik direk göbek etkileniyor..
hedefin süper bence kasmaya gerek yok çok makul olmuş ..sevdiceğin gelincede keyfini çıkart..sevgi çok ayrılık sizi doğal olarak hırpalıyor..anladın dimi ............
bende nisan sonunda 57 olacağım..:13:

Elmalıturta: 62 / 67.8 / -0.53 / % 0.85 ( 11 e bölmen gerekmiyor mu :44:, 12 ye böldüysen seninki dogru )
Laydline: 73.4 / 72.7 / 0.7 / % 0.95
Mutedeyyin: 68.6 / 68 / 0.6 / % 0.87
File76: 77.4 / 82.7 / -0.18 / %-0.24

yine ucmussun canım
Sana özelden attıgım msj hakkında. Bu seferlik böyle kalsın.Diğer üyeleri alınca, benim dedigim gibi yapmak daha mantıklı olur

Çokda güzel kilo vermişsin

Aman iyice korkuttunuz beni hamilelikten ..
O değil de yeterince basenim var bir de göbekten alırsam hüsmen dayının kız versiyonu olurum
Öğrenmişim dimi artık ona da zaman vereyim sonuçta kolay değil bu kilolara alışması, sevdiceğim geldiğinde de biz sürekli yemek yerdik bu sefer yemek yemek yerine tadını çıkaralım diyorum.
Uzun yürüyüşler yapalım doğa falan hoş olabilir.
Atatürk orman çiftliğine gidilecek hava gelmiş midir Derya'cım ?

Eşin ne diyor bu arada sana

HİLAL aşık bilyorsun değilmi ..hem senin gibi akıllı bir takipçisi daha var..ona güveniyordur o......
ellerine sağlık..

Gelecek şekerim inşalalh gelecek

Belki mayıs ayından sonra hedefimi de biraz daha düşürebilirim ama daha var ona bakalım.
Mutlu oluyorum eksileri gördükçe ..

bende bendeeeee 69 dan aşağı düşemiyorum diye morelim bozuktu. hatta tartıya çıkmadan önce aynı çıksında fazla çıkmasın dedim. 68 i görünce evin dört köşesine tartıyı götürüp her yerde tartıldım :))).emin olayım dedim. birde hasta olmasam çatı ya da çıkardım sanırım İnşallah 59 olursam çatıya da çıkarım :)))))

Uçmuşum ki ne uçmuşum ..
Turta ayrılacağı hafta da kilo bildirmemiş o yüzden 12 Melek ..

heheh mayısta beraber hedef düşürelim mi?..benim aklımdada bir hedef var...

Tamam Derya'cım düşürelim tabi beraber.
Kaç senin aklında ki ?
Ben 52 falan diyorum aslında biraz da pay bırakmak amacım.

HİLAL aşık bilyorsun değilmi ..hem senin gibi akıllı bir takipçisi daha var..ona güveniyordur o......
ellerine sağlık..

biliyorum canım..
refleks oldu artık, dedim yine yanlış hesaplamıssa bu, bi kontrol edeyim

Aşşk nelere kadirsin

hilalcim ben bir süre izin isteyebilirmiyim?
sınav stresi ve bazı tatsız olaylarla ilgili
biraz uzak durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…