- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Allah korusun kız Allah bir daha 6 lı rakamları görme tartıda...
Kesinlikle ole oldu cnm birden 57 leri gorunce heyecan yaptim
Tmm cnm gecen hafta 68.4
bu hafta 67.7
giden 700 gr
Sen yarın telafi edersin ben inanıyorum sana.30/03 Menum
Kahwalti
1 fincan sut
Oglen
lahmacun
Aksam
patatesli, mantarli
ispanakli, peynirli gozlemeler
( Gunduz bir yerde aksam icin baska bir yerde dawetliydim
bugun diyet miyet kalmadi,
yarin dikkate kaldigim yerden devam edicem insAllah )
Simdi uyku zamani kimsede yok zaten
Iyi geceler
Afiyet olsun Turtam...
Maşallah çok güzel. Afiyet olsun Ceren'cim.
Afiyet olsun Ebru.Maşallah istkrarını da hiç bozmuyorsun.
30/03 Menum
Kahwalti
1 fincan sut
Oglen
lahmacun
Aksam
patatesli, mantarli
ispanakli, peynirli gozlemeler
( Gunduz bir yerde aksam icin baska bir yerde dawetliydim
bugun diyet miyet kalmadi,
yarin dikkate kaldigim yerden devam edicem insAllah )
afiyet olsun canım.
olsun yarın telafi edersin.
aynen devam canım.
haftaya da ilk 3 te olalım.
Sabah sabah koşu bandında 4 km=45 dk. yürüdüm 215 kalori harcadığımı söyledi. 1 lt suyum da bitmek üzere.
Günaydın kızlar. Gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallah.
Teşekkürler Betül'cüm. Baktım herkes ödül niyetine yapmış kaçamakları bari ben yapmayayım dedim. Çünkü bu hafta daha çok vermek istiyorum. Geçen hafta künefe yememe, regl olmama ve spor yapmamama ragmen 700 gr verdim. Şimdi ödül yok, regl sonrası ve birazda spor eklersem eminim daha iyi gidecek. Az kaldı artık 6'lı rakamları görmeme biran önce görmek istiyorum. Çünkü Konya'ya ilk geldiğim yıl 69 kiloydum ve 38 beden giyordum. İnşallah biran önce görürüm.
Ohhhh maşallah ne güzel ne güzel. Haftaya daha çok gidecek inşallah
Sanada günaydın canım. Bugün Konya'da hava kapalı ve benim içim sıkıldı. Umarım sizlerde havalar güzeldir.
Sabah sabah koşu bandında 4 km=45 dk. yürüdüm 215 kalori harcadığımı söyledi. 1 lt suyum da bitmek üzere.
Teşekkürler Betül'cüm. Baktım herkes ödül niyetine yapmış kaçamakları bari ben yapmayayım dedim. Çünkü bu hafta daha çok vermek istiyorum. Geçen hafta künefe yememe, regl olmama ve spor yapmamama ragmen 700 gr verdim. Şimdi ödül yok, regl sonrası ve birazda spor eklersem eminim daha iyi gidecek. Az kaldı artık 6'lı rakamları görmeme biran önce görmek istiyorum. Çünkü Konya'ya ilk geldiğim yıl 69 kiloydum ve 38 beden giyordum. İnşallah biran önce görürüm.
Olmamış Gönül'cüm ama telafi edeceğine inanıyorum. Az yeseydin bari. Birazcıktan bişey olmaz zaten
[/B][/I][/COLOR]
Sana da günaydın Gönül'cüm...
Gu nay din laaar
Gu nay din laaar
Günaydın Hatunlar...
Günaydın fıstıklar hoşgeldiniz
Kahvaltımı yaptım bide yeşil çay yapayım kendime. Ohh mis. Hava hala çok kapalı burda. Benide kapatıyor bu hava. Güneş çıksada bende şöyle kıpır kıpır olsam
Burda acık, dün cok yagmur yagdı ama hava soguk.
Bugün misafirim gelecek. hiç bişi yapmak istemiyorum :44:
Sorma canım yaaaa benimde güneş olmayınca resmen enerjim çekiliyor. Temizlik yapmam lazım. Kızım için 23 Nisan kıyafeti almam lazım. Yapmam gereken bir sürü iş var ama ben sadece yatağa girip kitap okuyup tembellik etmek istiyorum. Biran önce canlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum
Ben bide hafta sonu temizlik yapamazsam hafta içi hiç yapamıyorum sadece ufak tefek işlerle yemek işlerini hallediyorum. Mutlaka temizlik yapmam lazım
Gu nay din laaar
Burda acık, dün cok yagmur yagdı ama hava soguk.
Bugün misafirim gelecek. hiç bişi yapmak istemiyorum :44:
Sorma canım yaaaa benimde güneş olmayınca resmen enerjim çekiliyor. Temizlik yapmam lazım. Kızım için 23 Nisan kıyafeti almam lazım. Yapmam gereken bir sürü iş var ama ben sadece yatağa girip kitap okuyup tembellik etmek istiyorum. Biran önce canlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum
Ben bide hafta sonu temizlik yapamazsam hafta içi hiç yapamıyorum sadece ufak tefek işlerle yemek işlerini hallediyorum. Mutlaka temizlik yapmam lazım
günaydınnnnnnnnnnnnn
güzel ve çıtır hatunlarrrrrrrrrrrr
günaydın ceren...günaydınnnnnnnnnnnnn
güzel ve çıtır hatunlarrrrrrrrrrrr
kolay gelsin melek sana.
evet dünkü yağmur herhalde son yıllarda yağan en kuvvetli yağıştı.
ben trafikte yakalandım.inan önümü bile göremiyodum.
çok fenaydı yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?