Aaa o zevkliydi evet ben de onu yapmıştım Melek ..
Hiphoplar hoş ..
Off haklısın ama ne biliyim kaçam karıştı işte
Eşim değil erkek arkadaşım .
O da askeri personel inşallah bakalım istediğimiz gibi olur da biter şu stresler.
Edebiyat ne güzel çok severim edebiyatı.
Allah mı söyletti ne
dikkat et kendine. İnsan arada psikopata bağlıyor. Neyseki birşey olmamış. kesici şeyleri ortada bırakma.
Bu arada korkmaya başladım ben. ya kaçamak yapıyonuz.bıçakla uyanıyorsunuz. noluya ya.korku filmine dönmeye başladı. :)
inş. hayırlı bir yer olur cnm.stres oluyor insan.baya ortak noktamız çıktı seninle:1.evlilik ne zaman
Aynen öyle canım, bir de sadece tayin yeri değil çok şeyi etkileyince aşırı stres oldu.
Evlilikk ..
Eğer benim yanıma çıkarsa tayini hiç acelesi yok 2-3 sene sonra olur ama burası olmazsa çok acil şekilde aileleri ikna etme düşüncemiz var.
o zaman batı tayini galiba, hayırlısı olsun canım herşey için
Doğu neresi diyeceğim ama söylemek ister misin bilmem. Bu arada bende 3 yıl Van da çalıştım . Tek başına zor ama Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Oradakilerle hala görüşüyorum. Batı dan doğuya, bambaşka bir kültüre gitmek yaşamak zor ama yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor.o zaman batı tayini galiba, hayırlısı olsun canım herşey için
Doğu neresi diyeceğim ama söylemek ister misin bilmem. Bu arada bende 3 yıl Van da çalıştım . Tek başına zor ama Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Oradakilerle hala görüşüyorum. Batı dan doğuya, bambaşka bir kültüre gitmek yaşamak zor ama yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor.
ığdırın bir ilçesindeyim cnm.evet zor olsada yaşanıyor ama en çok yalnız kalmak yıpratıyor insanı.
ığdırın bir ilçesindeyim cnm.evet zor olsada yaşanıyor ama en çok yalnız kalmak yıpratıyor insanı.
Haklısın canım. yabancı bir yerde ve yalnız kalmak zor. neysevki sayılı vakit geçiyor. İnşallah istediğiniz bir yere gidersiniz. Iğdır bildiğim kadarıyla olaylı bir yer değil, diğer doğu illerine göre daha rahat.
Kızlar ben çıkıyorum herkese güzel geceler.
Az kalmış canım inşalalh bir an önce biter istediğiniz gibi olur da rahatlarsınız.
Karakolda sanırım eşin o da ayrı bir zorluktur tabi ..
Ayşe'cim bu arada günlük mesaj sayımızı o gün mesaj listesini düzenleyen arkadaşa atılıyor.
Bu şekilde paylaşımlarımızı görüyoruz, bilgin olsun.
Ben listeyi de paylaşayım.
2 - 3 Nisan : Tadli
4- 5 Nisan : Dombili07
6 - 7 Nisan : Elmaliturta
9 - 10 Nisan : File 76
11 -12 Nisan : Laydline
13 - 14 Nisan : Mutedeyyin
16 - 17 Nisan : TadLi
18 - 19 Nisan : UZAYIM
20 - 21 Nisan :
Gönül'cüm bu arada mesaj kutun dolu bugünkü mesaj sayım : 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?