- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
çok teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum
Memnun oldum Ayşe'cim ben de Betül...ismim ayse canım
Maşallah sana Melek.45 dk. zumbamı yaptım, ohh rahatladım Eki Görüntüle 382187
Ya kızlar, zumba programım bayagı uzun.İçind eher tür dans var, hip hop, break dans, latin dansı, çin dansı,salsa falan..
Basladıgımdan beri cesaret edemedigim kii dans vardı. FLAMENCO ve MEZDEKE...
Az önce dur yapayım dedim, yaptım kolaymış ya
Ben bu işi kıvırıcam valla Eki Görüntüle 382188
50 kilo olunca,bide bakıyomuşuz ki, profesyonel dansı olmuşum
Vallaz mezdeke bile oynadım Eki Görüntüle 382190
Arada 1 lt. yeşilçayı hüplettim
Ohhh....
Menün çok güzel Hatice. Afiyet olsun...menümü yazıp geçmişi okumaya devam edeim
SABAH
2 dilim ekmek
domates
peynir
yeşil çay
ARA:SÜTLÜ KAHVE
ÖĞLE
kayısılı yoğurt
AKŞAM
3küçük pirzola
salata ayran
Allah muhafaza ...
Melek ben ben değilim cidden değilim ama ya ne olduğunu anlayamadım ki :26:
Tekrar hoşgeldin o zaman aramızaaa ..
Olmaz olmaz demeyin
Aman banane hiç de kızmadım
Her halimle beğeniyor kii
Geçen dedim bu sefer gelince dikkat edelim olur mu diye bananeee ya pizza yiyeceğiz burger yiyeceğiz kfc durmadan yiyelim diyor
Sonuçta ben bu adamın yanında olacaksam o da beni böyle sevsin.
Geçen yeni bir hayatı izlerken soruyorum çok şişman olsam da beni sever misinnnn diye
200 kilo olsan da severim aşkım dedi ben de kalkıp bir şey yedim ama ne hatırlayamadım
Allah bağışlasın kızını Ayşe'cim.Benim de 31 mayısta 3 yaşına girecek 1 kızım var.eşimin görevi nediyle doğudayız şuanda bu sene tayinciyiz ama çok şükür.eşim askeri personel haftada 2 gün eve gelebiliyor bu yüzden çarşamba ve pazar günleri uğrayamayabilrim çünkü kısıtlı görüşüyoruz neti falan açmıyoruz genelde ama yine uğramaya çalırım o günlerde de.
şuan moral bozukluğum kalmadı sayenizde kızlar rahatladım.kendimi tanıtayım kg 65,2 boyum 170 hedefim ise 52
öğretmenim ama çalışmıyorum haziran 24 te 3 yaşına girecek bir kızım var
Ayy Allah korusun Hilal. Sen gece olunca bıçak gibi zararlı aletleri saklat ev arkadaşına kuzum...
Hatice bu arada şaka bir yana ben korkar oldum kendimden bir kaç gün önce gece elimde bıçakla uyandım
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. imdaaaaaaaaaaatttttttttttt. napiyon kız sen. Allah bilir çevrende koyun,keçi, tavuk bulsan keseceksin. zaten uyur gezersin. bir kalkmışsın kuzu çevirme yapmışsın. bi tek kemikler kalmış
[FONT="] Güzel, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli , ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar herkese 13. takımın prensesleri......
Hepinizi çook seviyorum... [/FONT]
günaydın çıtır kızlar
betülcüm hoşbuldum canım senin kızını da Allah bağışlasın.
kızlar merhabaa, takımınzda yeni üyeye yer var mııı?
ben geçen sene 5.takımdan 17 kilo vererek 60 kiloda mezun oldummm, ama şimdi tekrar yolum düştü kürkçü dükkanına 70leri görünce :)
noluyyy beniii de alın aranızaaa
Melek ben ben değilim cidden değilim ama ya ne olduğunu anlayamadım ki :26:
Tekrar hoşgeldin o zaman aramızaaa ..
Olmaz olmaz demeyin
Aman banane hiç de kızmadım
Her halimle beğeniyor kii
Geçen dedim bu sefer gelince dikkat edelim olur mu diye bananeee ya pizza yiyeceğiz burger yiyeceğiz kfc durmadan yiyelim diyor
Sonuçta ben bu adamın yanında olacaksam o da beni böyle sevsin.
Geçen yeni bir hayatı izlerken soruyorum çok şişman olsam da beni sever misinnnn diye
200 kilo olsan da severim aşkım dedi ben de kalkıp bir şey yedim ama ne hatırlayamadım
eşimin görevi nediyle doğudayız şuanda bu sene tayinciyiz ama çok şükür.eşim askeri personel haftada 2 gün eve gelebiliyor bu yüzden çarşamba ve pazar günleri uğrayamayabilrim çünkü kısıtlı görüşüyoruz neti falan açmıyoruz genelde ama yine uğramaya çalırım o günlerde de.
şuan moral bozukluğum kalmadı sayenizde kızlar rahatladım.kendimi tanıtayım kg 65,2 boyum 170 hedefim ise 52
öğretmenim ama çalışmıyorum haziran 24 te 3 yaşına girecek bir kızım var
Hatice bu arada şaka bir yana ben korkar oldum kendimden bir kaç gün önce gece elimde bıçakla uyandım
[FONT="] Güzel, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli , ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar herkese 13. takımın prensesleri......
Hepinizi çook seviyorum... [/FONT]
Ne güzel dilekler bunlar. Sana ve herkese bu GÜZEL DİLEKLERLE GÜNAyDINLAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
teşekkürler[FONT="] Güzel, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli , ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar herkese 13. takımın prensesleri......
Hepinizi çook seviyorum...
günaydın ayşecim...günaydın çıtır kızlar
betülcüm hoşbuldum canım senin kızını da Allah bağışlasın.
kızlar merhabaa, takımınzda yeni üyeye yer var mııı?
ben geçen sene 5.takımdan 17 kilo vererek 60 kiloda mezun oldummm, ama şimdi tekrar yolum düştü kürkçü dükkanına 70leri görünce :)
noluyyy beniii de alın aranızaaa
Ne güzel dilekler bunlar. Sana ve herkese bu GÜZEL DİLEKLERLE GÜNAyDINLAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
Yaaa ben ne zaman iş yerinden takip edecek olsam kimsecikler olmuyor grupta
Günaydın Kızlar. Ne güzel dilekler bunlar Betül'cüm. Bizde seni çok seviyoruz.
Ayşe'cim bizim grupta bi kişi daha var Iğdır'dan. Oda ilçesinde sanırım. Sahi yaaa Elif dün yoktu neden acaba?
Kaptanımız eski_bir_masal canım. Ona sormamız lazım. Bildiğim kadarı ile yer yok ama grup bulamazsan misafir olarak gelebilirsin?
Günaydın Kızlar. Ne güzel dilekler bunlar Betül'cüm. Bizde seni çok seviyoruz.
Ayşe'cim bizim grupta bi kişi daha var Iğdır'dan. Oda ilçesinde sanırım. Sahi yaaa Elif dün yoktu neden acaba?
Kaptanımız eski_bir_masal canım. Ona sormamız lazım. Bildiğim kadarı ile yer yok ama grup bulamazsan misafir olarak gelebilirsin?
ohh kolay gelsinSabahleyin yedi buçukta kalktım. Eşimi işe yolladım. KK da biraz takıldım. Çamaşır attım makineye. Sonra onlar çıktı onları astım. Şimdi mutfağa doğru yol alacağım. Kolay gelsin herkese...
Rabbim hepimize şu kilolardan kurtulmayı nasip etsin ve azim, irade versin inşallah. Bu gün kendimi çok pozitif hissediyorum. Bu enerjimden hepinize gönderiyorum bebişler...
kardeş takımımın kaptanı.kız ben 55.9 oldummmmmmmmmmmmm bomba gb verıyom valla
toplamda 28 kilo vermış oldummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?