Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyyyyyy yok anacım ben cocuk bakamam yaniiiiiii yoksa tabiki yerini tutmaz da işte bence dünyanın en zor işi valla ondan evlilikmiş çocukmuş ben almiim
ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba

ikinizdeeee hoşgeldinizzzzz

Halis muhalis ev mantısı aldım..

hemen şimdi yiyesim var

Yeme yeme cumayi bekle ..

Simdiden hosgeldin o zaman, ben Gonul..

üff cok canım cekti... hep gönülün yüzünden

Wallahi benim canimda dun manti cekti soyyllleee sarmisakli misssler gibi offfffffffff
ama yapmadim ve yemedim sende yeme emi

benim adım asli 28 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında ebrumla aynı yerde çalışıyoruz ,tombişim doğumdan sonra kaldım böyle, memnun oldum betülcüm

Hosgeldin Asli ins hep birlikte kurtulcaz su yaglardan

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay

Öğle:
Tavuk döner :18:

Akşam:
1 kase ayran çorbası

45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su

Afiyet olsun sporla telafi etmissin hadi bakalim ..

Kacamakta neler yedin, biz grupcana pek merakliyizdir kacamak konusuna

Proteinle karbonhidrati birlikte tuketmemenin sebebi ne ki :44:

kızlar selam daha yeni girdim eve yorgunluktan bayılacam.
yetişemiyorum zamana ve internet de çok vaktimi alıyor.
o yüzden bir süre ayrılmak istiyorum.
çünkü sınav yaklaşıyor yaaa çocuklara yoğunlaşmam lazım.
onları sınava hazırlamak için ekders yapıyorum sabahları.
artık hergün saat 10 da okula gidicam.
akşam gelicam.
akşam da 4 gün özel dersim var.
hep bu saati bulacak.
o yüzden haziran başına kadar giremiycam.
bu kadar yoğunluğun arasında evdeki işleri yetiştiremiyorum.
o yüzden birsüre ayrılma kararı verdim.
bütün arkadaşlara başarılar.
buraya yazmayıncada rahatsız oluyorum.
en azından takımda değilim derim.
arada gelirim sizi ziyarete.
kendinize iyi bakın.

hoşbulduk canım.karbonhidratla protein karışınca direk yağa dönüşüyor çünkü.sabah kahvaltı yumurta yersem yada menemen yanıda ekmek yemiyorum marul yada roka yiyorum.aynı şekilde et türü ve bakliyatın yanında da ekmek tüketmiyorum.

kçamağıma gelirsek bugün misafirim vardı.misafirlere karaköy pogaçası,sade ve haşhaşlı katmer,mercimekli köfte,torpil pasta yaptım.
poğaça hariç diğerlerinde birer parça yedim ama bu hafta başka kaçamk yok

Gerçekten güzel bir söz olmuş
hemde çoook
Canlarım ben çıkıyorum. İşlerimi halledeyim biraz. Vaktim olursa uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
kolay gelsin...
ayyyyyyyy yok anacım ben cocuk bakamam yaniiiiiii yoksa tabiki yerini tutmaz da işte bence dünyanın en zor işi valla ondan evlilikmiş çocukmuş ben almiim
evet cok zor ama en güzel şey...
ne kadar pembeyim degil m i :103:
Yeme yeme cumayi bekle ..

Wallahi benim canimda dun manti cekti soyyllleee sarmisakli misssler gibi offfffffffff
ama yapmadim ve yemedim sende yeme emi

Afiyet olsun sporla telafi etmissin hadi bakalim ..
üff aldım bugün, hayır için bi yer satıyormuş,annemde cok begenmiş.
gecen oglum bile kalkar kalkmaz " mantı yicem" dedi. halbuki agzına bile sokmamıs cocuk

aldım ama yarın bi yere gitmezsem yapıcam,gidersemde cuma günü yerim...
aklımıza soktun hain seni

kolay gelsin ceren..
nasıl kolayına geliyorsa öyle yap,biz hep burdayız

kilo alma bak bozusuruz

:44: karbo ve pro karısınca yaga dönüştügünü bilmiyordum.
genelde et ve bakliyatın yanında ekmek yememeye calısıyorum ama menemen ekmeksiz yenmez ki

afiyet olsun...

Son düzenleme:
güzel menü afiyet olsun.
afiyet olsun :))
Menum:

Kahwalti:
1 kase yogurt
1 dilim tahilli ekmek

Ikindi:
Yogurt brokoli

Aksam:
Yogurt
tavuk

SU:3 lt
Yesil cay :3 bardak
tam diyetlik süpersin :))

sen naptın HİLAL ya beytiler meyve suları ooooooooooooooooooooo.bizimki de can ya. niye böyle yapıyonuz. canımız çekiyo:).şaka bir yana afiyet şeker olsun.

45 dk. zumbamı yaptım, ohh rahatladım

Ya kızlar, zumba programım bayagı uzun.İçind eher tür dans var, hip hop, break dans, latin dansı, çin dansı,salsa falan..
Basladıgımdan beri cesaret edemedigim kii dans vardı. FLAMENCO ve MEZDEKE...

Az önce dur yapayım dedim, yaptım kolaymış ya
Ben bu işi kıvırıcam valla

50 kilo olunca,bide bakıyomuşuz ki, profesyonel dansı olmuşum
Vallaz mezdeke bile oynadım Eki Görüntüle 382190

Arada 1 lt. yeşilçayı hüplettim
Ohhh....

menümü yazıp geçmişi okumaya devam edeim
SABAH
2 dilim ekmek
domates
peynir
yeşil çay

ARA:SÜTLÜ KAHVE

ÖĞLE
kayısılı yoğurt

AKŞAM
3küçük pirzola
salata ayran

Kunefeyi hatay da yiyeceksin, Allah im yok oyle bir lezzet off

ayy yemem miiiiiiiiiii hataya gitmiştim 2 yada 3 sene önceydi

kolay gelsin canım unutma bizi

bende çok seviyorumbunu ya :103: :103:

menümü yazıp geçmişi okumaya devam edeim
SABAH
2 dilim ekmek
domates
peynir
yeşil çay

ARA:SÜTLÜ KAHVE

ÖĞLE
kayısılı yoğurt

AKŞAM
3küçük pirzola
salata ayran

afiyet olsun...
bana göre cok az

ama bi zamanlar bende bundan daha az yiyordum
ayy ne günlerdi

Melek cidden hamile gibiyim son zamanlarda hamile olsam ne olacak kimbilir

Aman çiğ köfte yeseydin

Sen üye misin Hilal?

Yok değilim canım ..

Cidden ya deli oluyorum o Mert Aliye onu göndermediler ya ..

Hoşgeldinn ..
Gayet güzel olmuş, Ebru'nun elinde olup da böyle olmamak mümkün mü

Hoşgeldin Aslı'cım.

Kızlar Aslı benim iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım. Oda zayıflamaya çalışıyor. Misafir olarak davet ettim gruba. Umarım bir sakıncası yoktur Hilal'cim.

Ne sakıncası olacak canım tabi ki gelsin ..

konuk oyuncuyum diyebiliriz yoktur umarım bir sakıncası. bu arada bende seniçok seviyorumm

Hoşgeldin tekrar Aslıydı dimi ?

Hoşgeldin Zeyca...

Evet takıma baktım canım..Maalesef öyleydi Melek'cim.

Ben de o kadının kazanmasını istiyorum Ebru... Kadın yazık anrenman olmayacak diye ne kadar üzüldü ve ağladı.

Cidden çok üzüldü ya ..

Canım hoşgeldin aramızaa ..
Kuralları hemen yazayım ..

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…