Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bak bu sözler seni hırslandırsın ve sen atan.
Neden yapamayasın ki çalışınca hepsi olur ..

Ben şimdilik çıkıyorum lütfen canını daha fazla çıkma Melek'im :16

Canım benim bak kızgınlıkla birşeyler söyleniyor normalde olsa kazanırsın aşkım der büyük ihtimal değil mi? ama bu durumda tersi oluyor sende üzülüyorsun. En faydalı şey sen planını yap çalış.Şuan sessiz,tepkisiz kal. Bunu kendin için yap.Hiç laf yarışına girme. Sabır ve sessizlik.Umarım biraz daha iyisindir.

Canım bak bu sözler seni hırslandırsın ve sen atan.
Neden yapamayasın ki çalışınca hepsi olur ..

Ben şimdilik çıkıyorum lütfen canını daha fazla çıkma Melek'im :16
tamam canım görüşürüz, sagolun herşey için...

normalde evet öyle der.. motive eder...
ama bir lafı canımı sıkmaya yetti...

tepkisiz kalınca, bu sefe rniye surat asıyorsun diyo .. benim eşim biraz tuhaf ya, cidden..

şimdi daha iyiyim,cok sagol hatice...

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim

sabah-ögle

2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir

aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz

Biz en iyisi bu menüyü unutalım MuMu'cum. Hilal'de yorumunu yapmış zaten. İnşallah zamanla senin menülerde düzene girecek.

Allah yardımcın olsun Melek'cim. Böyle düşünüp hem evliliğini hem kendini yıpratma. Biraz sakince düşün. Sakın öfkeyle sonradan düzeltemeyeceğin şeyler yapma.

İnşallah, inşallah. Takımınızı değil takımımızı diyeceksin.

ben sifayi kapiyorum galiba,

bas agrisinin yanina hapsirma ve burun tikanikligida eklendi yandi gülüm keten helva ,kolay kolay toparlanamiyorumda ben,göya spora basliycaktim

Geçmiş olsun canım. Tam ben diyecektim ki Hilal demiş zaten. Ihlamur ve limon ben bazen tarçında atarım içine. Çok iyi geliyor.

Ihlamur iş Mumu çok etkili oluyor.
Meleğinde soda gripin karışımı var o da çok işe yarıyormuş.

Limon, soda ve gripin karışımıda çok işe yarıyor. Ihlamurun faydasını gördün sanırım Hilal'cim.

Tatlım ya yarın cuma valla sen 1 kiloyuda gözyaşından verdin. yarın 65 falan çıkarsan şaşırma. sonra kilo veriyorum diye hergün ağlarmışsın. Tabii ki şaka alınmassın inşallah. biraz morelin yerine gelsin diye söylüyorum. grupa ilk geldiğimden beri cana yakın ve sempatik geldin. Hep mutlu olursun inşallah.

sagol canım.. ben aslında böyle sürekli zayıf yönünü gösteren biri degilim... ama dayanamadım işte.. :44:

valla bende yarın eksi cıkarım oh oh diyorum kendime
inş. öyle olur...
Allah yardımcın olsun Melek'cim. Böyle düşünüp hem evliliğini hem kendini yıpratma. Biraz sakince düşün. Sakın öfkeyle sonradan düzeltemeyeceğin şeyler yapma.

dua edicez ebrucum.. başka kapımız yok...

BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt

ARA
1 Elma

AKŞAM
1,5 kabaktan sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata

Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim. Sanki zorla yedirecekler.

Son düzenleme:

afiyet olsun hatice.. bazen öyle refleksler verilebiliyor..

İnşallah canım yaaaaa umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız yarın.

Eline sağlık Ebru' cum ..

Ne demek Hilal'cim. Rica ederim.

Oda olmasa zaten Melek'cim başka ne varki bu dünyada.

Afiyet olsun Hatice'cim. Çok güzel olmuş menün. Reddettiklerinde harika. Bende bugün baklavayı reddettim.

Tebrikler canım benim. Çok iradeli olduk valla. Hepimize MAAŞALLAH
Senin menünde gayet güzeldi.

Tebrikler canım benim. Çok iradeli olduk valla. Hepimize MAAŞALLAH
Senin menünde gayet güzeldi.

Evet canım yaaaa maşallah hepimize.

Ben artık gerçek hayatımda da çok dikkat çekmeye başladım. Beni gören diyet yapmaya niyetleniyor. Sürekli diken üzerindeyim nazar değecekler diye. Ben çok korkarım nazardan.

Bu arada benim albümümdeki resmime baktınız mı? Melek'cim özellikle sen baksana ne kadar zayıflamışım çok belli oluyor.

bende bakçam

Bende tam onu diyecektim . şuan gayet iyi görünüyorsun ama önceki halinle değerlendiremiyorum:26:

Dur bakalım eğer varsa diyete başlamadan önceki resmimide ekleyeyim. Ordan bakabilirsin.

Ekledim canım bakabilirsin. Ayakta değil ama kollarımdan bile belli ne kadar şişman olduğum

15 Aralıkta çekildi bu fotoğraflar doğum günümde.
Canım bırak omuzları tamamen belli ne kadar kilo verdiğin. çok farketmiş ama. Valla şuan çok iyi görünüyorsun.Tebrikler

Bu arada gördüm mesaj sayını çok iyi olmuş.

Sayende teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…