EVET, BAŞLAMAM LAZIM.. ÖTEKİ SINAVI ATLATTIM..
bundan ii bi puan alırsam kesin yerleşirim...
ona " inş. atanmam,yoksa bizim kavgamız bu para olur" dedim..
" zaten sen atanamazsın" dedi bana
aklıma geldikçe üzülüyorum hala....
Canım benim bak kızgınlıkla birşeyler söyleniyor normalde olsa kazanırsın aşkım der büyük ihtimal değil mi? ama bu durumda tersi oluyor sende üzülüyorsun. En faydalı şey sen planını yap çalış.Şuan sessiz,tepkisiz kal. Bunu kendin için yap.Hiç laf yarışına girme. Sabır ve sessizlik.Umarım biraz daha iyisindir.
EVET, BAŞLAMAM LAZIM.. ÖTEKİ SINAVI ATLATTIM..
bundan ii bi puan alırsam kesin yerleşirim...
ona " inş. atanmam,yoksa bizim kavgamız bu para olur" dedim..
" zaten sen atanamazsın" dedi bana
aklıma geldikçe üzülüyorum hala....
11 Nisan Mesaj Sayıları
LAydLiNe : 42
eski_bir_masal : 35
UZAYIM : 22
elmaliturta : 13
tadli : 11
MuMu85 : 8
file76 : 0
mutedeyyin : 0
UcukMavi :0
tamam canım görüşürüz, sagolun herşey için...
Canım bak bu sözler seni hırslandırsın ve sen atan.
Neden yapamayasın ki çalışınca hepsi olur ..
Ben şimdilik çıkıyorum lütfen canını daha fazla çıkma Melek'im :16
Canım benim bak kızgınlıkla birşeyler söyleniyor normalde olsa kazanırsın aşkım der büyük ihtimal değil mi? ama bu durumda tersi oluyor sende üzülüyorsun. En faydalı şey sen planını yap çalış.Şuan sessiz,tepkisiz kal. Bunu kendin için yap.Hiç laf yarışına girme. Sabır ve sessizlik.Umarım biraz daha iyisindir.
iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim
sabah-ögle
2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir
aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz
Hilal,ailesi anlayacak giibi degil.. hepsi asalak ya...
alışmışlar para olmadan harcamaya... bizde burda sıkıntı cekiyoruz...
inş. ama sanmıyorum
ebru bak,senin ekonomik özgürlüğün var,istedigin zaman posta koyarsın...
ama öyle olmuyor..bak az önce konustum, beni anla dedim.. "sen sana bişey dendimi,banane deyip gececeksin" diyor.ve dün ablalarıyla konsutum diye,"bu ay sana para vermeyecegim" diyor...
sinirden üzüntüden kafam bozuldu.. sürekli aglıyorum...
onlara bişi desem,yine ben suclu oluyorum.
"bundan sonra sizinkilerede bişi almayacksın" diyor bu sefer.
halbuki benim ailemle ne alaksı var?
bıktım valla... gidecek bi yerim olsa,anında bırakıp gidicem..o duruma geldim...
evet canim malesef öyle oldu,aksamina dengelemye calistim iste ne yapalim :)
takiminizi cok sevdim ben,masallah herkes cok dikkatli bu durumda benimde toparlanamam büyük destek olacaginiz kesin,kacamak yapmaya utanirim ben bu takimin icinde :)
ben sifayi kapiyorum galiba,
bas agrisinin yanina hapsirma ve burun tikanikligida eklendiyandi gülüm keten helva ,kolay kolay toparlanamiyorumda ben,göya spora basliycaktim
Ihlamur iş Mumu çok etkili oluyor.
Meleğinde soda gripin karışımı var o da çok işe yarıyormuş.
Tatlım ya yarın cuma valla sen 1 kiloyuda gözyaşından verdin. yarın 65 falan çıkarsan şaşırma. sonra kilo veriyorum diye hergün ağlarmışsın.
tamam canım görüşürüz, sagolun herşey için...
normalde evet öyle der.. motive eder...
ama bir lafı canımı sıkmaya yetti...
tepkisiz kalınca, bu sefe rniye surat asıyorsun diyo .. benim eşim biraz tuhaf ya, cidden..
şimdi daha iyiyim,cok sagol hatice...
Tatlım ya yarın cuma valla sen 1 kiloyuda gözyaşından verdin. yarın 65 falan çıkarsan şaşırma. sonra kilo veriyorum diye hergün ağlarmışsın.Tabii ki şaka alınmassın inşallah. biraz morelin yerine gelsin diye söylüyorum. grupa ilk geldiğimden beri cana yakın ve sempatik geldin. Hep mutlu olursun inşallah.
Allah yardımcın olsun Melek'cim. Böyle düşünüp hem evliliğini hem kendini yıpratma. Biraz sakince düşün. Sakın öfkeyle sonradan düzeltemeyeceğin şeyler yapma.
BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt
ARA
1 Elma
AKŞAM
1,5 kabak sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata
Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim.Sanki zorla yedirecekler.
daha güzel olabilirdi afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menün
azar azar yemişsin cnm ama kuru meyveler tercih etsen daha iyi olur afiyet olsun.
ebrucum 2.dondurmam ama dikkat ettiysen kaç gündür karbonhidratı kestim ne sabah ne öğlen ne akşam yemiyorum sporumu da yapıyorum.inş. yarın güzel sonuç alırım bu ay çok şişkinlik hissetmiyorum yarın için umutluyum bakalım
Eline sağlık Ebru' cum ..
sagol canım.. ben aslında böyle sürekli zayıf yönünü gösteren biri degilim... ama dayanamadım işte.. :44:
valla bende yarın eksi cıkarım oh oh diyorum kendime
inş. öyle olur...
dua edicez ebrucum.. başka kapımız yok...
BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt
ARA
1 Elma
AKŞAM
1,5 kabaktan sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata
Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim.Sanki zorla yedirecekler.
Tebrikler canım benim. Çok iradeli olduk valla. Hepimize MAAŞALLAHİnşallah canım yaaaaa umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız yarın.
Ne demek Hilal'cim. Rica ederim.
Oda olmasa zaten Melek'cim başka ne varki bu dünyada.
Afiyet olsun Hatice'cim. Çok güzel olmuş menün. Reddettiklerinde harika. Bende bugün baklavayı reddettim.
Tebrikler canım benim. Çok iradeli olduk valla. Hepimize MAAŞALLAH
Senin menünde gayet güzeldi.
[ı]evet canım yaaaa maşallah hepimize.
Ben artık gerçek hayatımda da çok dikkat çekmeye başladım. Beni gören diyet yapmaya niyetleniyor. Sürekli diken üzerindeyim nazar değecekler diye. Ben çok korkarım nazardan.
Bu arada benim albümümdeki resmime baktınız mı? Melek'cim özellikle sen baksana ne kadar zayıflamışım çok belli oluyor.
[/ı]
bende bakçam
Bak canım sende bak. Ama sen benim ilk hallerimi bilmediğin için aradaki farkı anlaman zor. Omuzlarımdan bile belli.
Bende tam onu diyecektim. şuan gayet iyi görünüyorsun ama önceki halinle değerlendiremiyorum:26:
tamam. bekliyorum :)Dur bakalım eğer varsa diyete başlamadan önceki resmimide ekleyeyim. Ordan bakabilirsin.
tamam. bekliyorum :)
tamam. bekliyorum :)
Canım bırak omuzları tamamen belli ne kadar kilo verdiğin. çok farketmiş ama. Valla şuan çok iyi görünüyorsun.TebriklerEkledim canım bakabilirsin. Ayakta değil ama kollarımdan bile belli ne kadar şişman olduğum
15 Aralıkta çekildi bu fotoğraflar doğum günümde.
Bu arada gördüm mesaj sayını çok iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?