Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melek sen niye ir işe girip çalışmıyorsun yani yapabilecegin herhangi birşey yok mu ? yada olmasa bile onu öyle tehtid et bakalım işe giricem para yetmiyor iş arıyorum falan de bakalım kesin kızacak olmaz diycek oda ayrı bir konu ama diret bakalım sen en azından canına tak ettiğini anlar. ailen bişi demiyor mu bu konuya senin :26::26: gerçi insan belli bir yaştan sonra ailesinede agır geliyor ya neyse

İşte ekonomik özgürlüğün güzelliği burda ortaya çıkıyor. İnşallah Melek'te biran önce düzeltir herşeyi.

ayy kocana sinir oldum melek kusura bakma da tamam sende o öyle senin ailene bişey yok diyince sen de tamam yok bundan sonra ben aileme tek kurus bişey almıcam sende almıcan para da vermicen o zaman dedin mi hiç? öyle de bakalım yan çizerse sen o zaman zaten haklı konuma gelirsin öyle sıkıştırmayı dene birde bence.

Bak canım sende bak. Ama sen benim ilk hallerimi bilmediğin için aradaki farkı anlaman zor. Omuzlarımdan bile belli.
ebru acayip değişmişsin gercekten...
ilk halinle amma kilolu duruyorsun

aileme böyle şeyleri söyleyipte üzmem ben..
neyse ya.. eninde sonunda vazgececk... yapacak bişi yok

Turtiye bende katılıyorum. Öyle söylediği zaman Melek'cim tamam de bakalım ne diyecek.

merhaba kızlarr özledim sizi ya bakayım dedim neler yapıyorsunuz neler olmuşşş neler bitmiişşş ..

ebru acayip değişmişsin gercekten...
ilk halinle amma kilolu duruyorsun

aileme böyle şeyleri söyleyipte üzmem ben..
neyse ya.. eninde sonunda vazgececk... yapacak bişi yok

Aslında ilk halimde o kadar kötü değildi ama son halimin yanında gerçekten kötü kalıyor. Çok farketmiş yaaaaa bende dedim yaaa yeni farkettim

İşte ekonomik özgürlüğün güzelliği burda ortaya çıkıyor. İnşallah Melek'te biran önce düzeltir herşeyi.
inş. bir an önce atanırım.
gerci atansam da bu sefe ro paranın huzuruzlugu olur...

hiç öyle bişi demek aklıma gelmedi :26:
keşke deseymişim...

gelmiş eve, hala beni sinir ediyor.. birde yetmezmiş gibi ilgi istiyor benden...

Hiçte yüz verme canım. Bırak sürünsün biraz. Bidahaki sefere unutma mutlaka söyle. Tamam benimkilerede seninkilerede yardım yok de. Çok işe yarayacak emin ol.

nasıl yani? basvurayım mı sence? yoksa ondan habersiz olacak diye kızarmı? gerci söyleyecgim..

nasıl davaranayım derya... ona bu kadar kızgınken,hiçbişi olmamış gibi davranamam...

ayyyyy mütüm habersiz olursa olsun haber verdiklerinden ne hayır gördün sanki sen kendini düşün bu saatten sonra halen çok geç değil sonucta cocukların da cok bebek degil senin yaşında küçük krese verirsin bakıcı tutarsın şu anda kocana ses çıkaramıyorsan tek nedeni bir meslegin bir işin bir kazancın olmaması kocanın eline bakman. eminim sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olsan kocan zaten senin gidecegini seni kaybedecegini düşünüp sana bu şekilde davranamaz parayıda öyle kafasına göre harcayamaz ama şu anda biliyor ki sen ona muhtacsın gidecek yerin yok yapıyor yapacagını bu durum böyle yani o yüzden senin tek yapman gereken bu saatten sonra kendini düşünmek kendine çıkar sağlayacak şeyler yapman bence elinde bu kadar iyi para kazanabileceğin 1700 lira gibi bir iş varken başvurmamakla en büyük hatayı yapmıssın sen.

Son düzenleme:
Kızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi.

ne kadar güzel söylemiş peygamber efendimiz(s.a.v)
fahri olarak başlasan rahatlıkla okursun canım.ama biraz sabırlı ol ani kararlar al.
Ekledim canım bakabilirsin. Ayakta değil ama kollarımdan bile belli ne kadar şişman olduğum

15 Aralıkta çekildi bu fotoğraflar doğum günümde.
harikasın ya çok güzel zayıflamışsın hiç de 71 gibi durmuyorsun.

Selaaaammmm bugun rahat rahat evde takilirim derken birden hesap degisti alisverise ciktik gezelim yemek yiyelim alisveris falan derken bayagi dolandik
zaman gecti ..

Hemen menume geciyim ...

Kahwalti
1 bardak sut

Ara
cok az beyaz peynir
Bir parca sucuk

Oglen
2 kase yulafli yogurt corbasi

Aksam
Tavuk fileto
salata
2 dilim ekmek

1 lt su
1 bardak yesil cay

Gozumun onunde ne cikolatalar, kurabiyeler, kekler dondu ama yok allah yok
yemedim

Daha tartilmadim yarin neler olacak bakalim, regl siskinligi var uzerimde 2-3 gun icinde olurum sanirim ...

Gecmise bir bakiyim neler kaynattiniz merak ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…