off sorma, işte hayır yapıp cennete ucacak hemen..
ama beni ne kadar üzdüğünün farkında degil..
hilal, onu bile şimdi söyledi.. eve bişey lazımsa 2 3 ay sonra alınırmış,acelesi yokmuş...
yetirdgimi biliyor.ben kanaatkar biriyim. evimde boş eşya bulamazsın ,nişanda bile millet 500 liralık alyans aldırırken ben kıyamadıgımdan 100 liralık alyansla dolasıyorum ama gelde ona anlatailesi için beni hep yok sayıyor...
ama bana bişi olsa, kafasını cok duvarlara vuracak
ayşe ne yapayım, ne diyeyim..
bütün yolları denedim.. kesenin agzı onda... benim yapacak bişeyim yok
şu an ağlaya ağlaya tepkisiz kalmış durumdayım..
Teşekkürler Ebrucum. canım benim mesaj sayım 18 not eddermisin.HERKESE İyİ GECELER
öyle yada böyle ,ben hic bir fazlalik göremedim,süpersin bence
melek sen niye ir işe girip çalışmıyorsun yani yapabilecegin herhangi birşey yok mu ? yada olmasa bile onu öyle tehtid et bakalım işe giricem para yetmiyor iş arıyorum falan de bakalım kesin kızacak olmaz diycek oda ayrı bir konu ama diret bakalım sen en azından canına tak ettiğini anlar. ailen bişi demiyor mu bu konuya senin :26::26: gerçi insan belli bir yaştan sonra ailesinede agır geliyor ya neyse
hatice, ben sakin zamanlarında konusmayıda denedim..
ama asla laf söyletmeden, beni aşagılayıp konuyu kapatıyor.
defalarca senin ailen biziz,bizi zora sokma dedikçe, o zaman senin ailenede bundan sonra bişi yok gibilerinden tepki alıyorum..
en sinir oldugum şey... çok üzgünüm çok...
ebru acayip değişmişsin gercekten...Bak canım sende bak. Ama sen benim ilk hallerimi bilmediğin için aradaki farkı anlaman zor. Omuzlarımdan bile belli.
melek sen niye ir işe girip çalışmıyorsun yani yapabilecegin herhangi birşey yok mu ? yada olmasa bile onu öyle tehtid et bakalım işe giricem para yetmiyor iş arıyorum falan de bakalım kesin kızacak olmaz diycek oda ayrı bir konu ama diret bakalım sen en azından canına tak ettiğini anlar. ailen bişi demiyor mu bu konuya senin :26::26: gerçi insan belli bir yaştan sonra ailesinede agır geliyor ya neyse
ayy kocana sinir oldum melek kusura bakma da tamam sende o öyle senin ailene bişey yok diyince sen de tamam yok bundan sonra ben aileme tek kurus bişey almıcam sende almıcan para da vermicen o zaman dedin mi hiç? öyle de bakalım yan çizerse sen o zaman zaten haklı konuma gelirsin öyle sıkıştırmayı dene birde bence.
ebru acayip değişmişsin gercekten...
ilk halinle amma kilolu duruyorsun
aileme böyle şeyleri söyleyipte üzmem ben..
neyse ya.. eninde sonunda vazgececk... yapacak bişi yok
inş. bir an önce atanırım.
İşte ekonomik özgürlüğün güzelliği burda ortaya çıkıyor. İnşallah Melek'te biran önce düzeltir herşeyi.
ayy kocana sinir oldum melek kusura bakma da tamam sende o öyle senin ailene bişey yok diyince sen de tamam yok bundan sonra ben aileme tek kurus bişey almıcam sende almıcan para da vermicen o zaman dedin mi hiç? öyle de bakalım yan çizerse sen o zaman zaten haklı konuma gelirsin öyle sıkıştırmayı dene birde bence.
inş. bir an önce atanırım.
gerci atansam da bu sefe ro paranın huzuruzlugu olur...
hiç öyle bişi demek aklıma gelmedi :26:
keşke deseymişim...
gelmiş eve, hala beni sinir ediyor.. birde yetmezmiş gibi ilgi istiyor benden...
kactım görüşürüz kızlar...
yarın inş. eksi cıkarız...
nasıl yani? basvurayım mı sence? yoksa ondan habersiz olacak diye kızarmı? gerci söyleyecgim..
nasıl davaranayım derya... ona bu kadar kızgınken,hiçbişi olmamış gibi davranamam...
İşte ekonomik özgürlüğün güzelliği burda ortaya çıkıyor. İnşallah Melek'te biran önce düzeltir herşeyi.
kactım görüşürüz kızlar...
yarın inş. eksi cıkarız...
Kızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi.
ne kadar güzel söylemiş peygamber efendimiz(s.a.v)ÇÖZECEĞİZ ÖNCE BUNU BİL KUZU..SADECE AZ SAKİN..TAMAMMI..İLMİ YÜKSEK OLMAKLA KALP KIRMAK ÇOK TEZAT BE MÜTİM..SEN ÜZÜLME ADIMDA ATMA SENİMN YUMUŞAYACAĞINI BİLYOR ALIŞMIŞ..
Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [Hazreti Muhammed (S.a.v)]
fahri olarak başlasan rahatlıkla okursun canım.ama biraz sabırlı ol ani kararlar al.
bu güzel öğütler için sağol deryacım...
ama benim içimdeki üzüntüyü,hiçbirşey anlatamaz
şu ana hala ne yapacagımı,nasıl davranacagımı bilemiyorum...
bi kere konusu acıldı,okutalım falan dedi,kapandı öyle...
fahriler cok fazla almıyor ama o maaşla okunabilir sanıyorum..
ailem zaten kendileri zor geciniyor,hiç onlara karısmayayım...
harikasın ya çok güzel zayıflamışsın hiç de 71 gibi durmuyorsun.Ekledim canım bakabilirsin. Ayakta değil ama kollarımdan bile belli ne kadar şişman olduğum
15 Aralıkta çekildi bu fotoğraflar doğum günümde.
Kızlar bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?