Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün. Tam dukan olmuş yani.

Aynen öyle ne olduğum belli olsun bari
Bakalım nasıl olacak böyle.
KAratay da gerçekten çok güzel ama sıkıldım

Aynen öyle ne olduğum belli olsun bari
Bakalım nasıl olacak böyle.
KAratay da gerçekten çok güzel ama sıkıldım

Dedim yaaa öğle yemekleri olmasa direkt karataycıyım. Zaten bende biçok ana kuralına uyuyorum ekmek hariç. Sabah kahvaltısını çok detaylı hazırlamak lazım. İş yerinde yumurta yemem imkansız. Evde de kahvaltı yapabilmem için çok daha erken kalkmam lazım. Bende kendime özgü bir diyet keşfettim zaten

Dukanı iş yerinde çok rahat yaparsın aslında ama o kadarına gerek var mı bilemedim Ebru'cum zaten güzel kilo veriyorsun.

Dukanı iş yerinde çok rahat yaparsın aslında ama o kadarına gerek var mı bilemedim Ebru'cum zaten güzel kilo veriyorsun.

Bende böyle hemen hevesleniyorum sonra düşünüyorum yokkk yaaaa ben yapamam diyorum. Hem allaha şükür hiç duraklamam olmadı. 14,5 kiloyu hiç durmadan verdim. Sanırım böylede gidecek. Ama aylık hedefimin gerisinde kaldım. Ben her hafta 1 kg hesaplamıştım ilk başta. Şuan sanırım 3 kilo gerideyim.

Yine de çok güzel Ebru'cum benim dukanda tek artı olarak gördüğüm kektir poğaçadır pastadır yiyebilmem ..

Yine de çok güzel Ebru'cum benim dukanda tek artı olarak gördüğüm kektir poğaçadır pastadır yiyebilmem ..

Zaten ben üşenirim canım yaaaa yapamam öyle senin gibi

Çiğköfte diyeti yapsam sence olurmu. Sürekli çiğköfte yesem

afiyet olsun canim ayakta alkisliyorum seni
evet canim gördüm,tesadüf oldu :)
afiyet olsun,güzel olmus bence
Kızlar ben çaktırmadan dukana başladım heralde.
sen zaten dukan yapmiyormuydun ,ben öyle saniyodum :)
canim güzel olmus ama bana biraz az gibi geldi
Zaten ben üşenirim canım yaaaa yapamam öyle senin gibi

Çiğköfte diyeti yapsam sence olurmu. Sürekli çiğköfte yesem

himmmmmmmmm hevesini kirmak istemem amma ben dünkoi cig köfteden sonra bugün +500 düm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…