Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen zaten dukan yapmiyormuydun ,ben öyle saniyodum :)

canim güzel olmus ama bana biraz az gibi geldi

himmmmmmmmm hevesini kirmak istemem amma ben dünkoi cig köfteden sonra bugün +500 düm

Aslında yapmıyordum öyle ortaya karışık bir şeydi dukan tariflerini deniyordum falan.
Sonra dedim bugün bari tam dukan olsun artık.

Akşam aslında tavuk falan yiyecektim ama canım tatlı isteyince böyle oldu.

benimde bugünkü menüm

sabah
cökelekli yumurta
2 dilim peynir
zeytin
salatalik,domates
bir avuc findik badem
2 kuru kayisi 1 kuru ins´cir 2 kuru hurma

aksam
yumurtali ispanak
1,5 bardak ayran
bir avuc findik badem

oglanlari bisiklet sürmeye cikardik 1 saat yürümüs oldum,sonra köye gidip süt ve yumurta aldim simdi sütleri kaynatip bir kismini yogurt yapicam kalninada iceriz artik

afiyet olsun canim ama dikkat et eger dukani tam anlamiyla yapmassan verdikelrini fazlasiyla geri alirsin sekil AA :)

bende yapmistim dukan evet cok güzel verdiriyor ama ben yaparken rahatsizlanip birkamistim sonra devam edemeidm sonrada kan guruplarina göre beslenme adli kitabi aldim megerse bana kirmizi et yaramiyormus belkide bünyem zayif düstü ve o yüzden hasta oldum.zaten normaldede krizmi et yedikten sonra agirlik cöker bana

Maşallah çok güzel olmuş.
Ne güzel köy yumurtası sütüde almışsın harika ..

Maşallah çok güzel olmuş.
Ne güzel köy yumurtası sütüde almışsın harika ..

evet canim cok sükür ne kadar trdeki gibi olmasada buranin köyleri yinede markettekinden bir nebze iyidir,,

simdide sütün ve yogurdun kaymagindan tereyagi yapmayi deniycem bakalim becerebilecekmiyim,önce bi kaymaklari toplayalimda :)

Yok Mumu'cum ya artık Türkiyedeki köy yumurtaları bile eskisi gibi değil çok farkı kalmamıştır büyük ihtimalle.

Ayy ne güzel olur kendi yaptığın ..

Yok Mumu'cum ya artık Türkiyedeki köy yumurtaları bile eskisi gibi değil çok farkı kalmamıştır büyük ihtimalle.

bakalim canim insallah becerebilirmde dedigin gibi güzel olur :) ilk denemem olucak cünkü

neyse kizlar size iyi aksamlar ben sütlerin basina gideyim ancak toparlarim isi gücü sonrada oturup bi güzel sütle türk kahvesi icerim :)

MENÜM

Sabah (09:00)

Birazcık soğanlı omlet
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

İkindi (14:00)

Az yağda pişirilmiş tavuk göğsü
Ayran
Bol marul
1 dilim karışık tahıllı ekmek

Acıkmadığım için akşamı yemedim. Bu saatten sonrada acıksam bile yiyemem.

Bol su + yeşil çay

selam kızlar
ben geldim
söz verdiğim gibi buradayım
şuan kimsecikler yok burda
biraz geçmişe takılayım.
yarın 4 ten sonra yine gelirim...

afiyet olsun Ebrucum.
menün yine süper

nasılsın bu arada?

Kızlar neredesinizz?

Ben geldim sen gitmişsin

Çiğköfte istiyor canım yaaa. Cuma günü yedim ama nedense bugün harbi harbi krizim tuttu. Herkesin çikolata krizi tutar bende çiğköfte. Acaba ben diyorum daha önce urfalı felanmıydım

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Sen böyle kayısı incir badem fındık deyince hep diyorum acaba bende mi karatay yapsam. Gerçi karatay yapmadan da fındık yesem olur aslında. Aralarda bende deneyeyim. Öğünümü azaltıp.

selam kızlar
ben geldim
biraz geçmişe takılayım.

Hoşgeldin canım. Sınavlar bitti. Umarım iyi geçmiştir. Sanırım artık döneceksin izinden. Umarım kilo almamışsındır

afiyet olsun Ebrucum.
menün yine süper

nasılsın bu arada?

Teşekkürler canım. Biz aynen bıraktığın gibiyiz kilolarımız hariç Sen nasılsın?

çokta iyi değildi sınavlarım ne yazıkki.
finallere bakacağız artık :)
bu arada kilo almadım
çok sevinerek söyleyebilirim...:):):)

Afiyet olsun Gönül. güzel olmuş.

Seni dukancı seni . Dukan keki ama yinede ne güzel götürmüşsün dukan kakaolu kekleri afiyet olsun canım. güzel olmuş.

Güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Çok güzel olmuş Ebrucum. insan kilo verdikçe sanırım daha da hevesleniyor.

Kızlar dukan çiğ köftesi olsa ne güzel olur yoksa siz habire çiğ köfte aşeriyorsunuz

afiyet olsun ve iradenden dolayı tebrik ederim

afiyet olsun gönülcüm

tam dukanlık bir menü olmuş hilal

Kızlar neredesinizz?
ah ah bugün maas günüydü ya hilal eşim nöbetçiydi
parayı çektim kirayı yatırdım 3 marketten çocuklara ve eve erzak taşıdım çok para harcamışım ama
süt aldım yumurta aldım 1 saatte yürüyüş yürüyüş yaptım
artık bu kilo işinden çok sıkıldım hilal bir zaman koysam da önüme halledip bitirsem şu 6 kiloyu da bitse rahat rahat takılsam burda sizlerle

bu arada gece gündüz eylüldeki kpss ye çalışıyorum dişimi sıkıp iyi bir puan alsam da yerleşsem ne iyi olacak

bu arada bundan 5 yıl önce ye kadar eşimden üniversite sınavına girmemizi istemiştim girişimimde oldu beni sınava yollamamıştı 20 gün küs kalmıştı
ne işimize yarıyacak lise mevzunu oldukta ne oldu deyip geçiştirmişti hevesimde kalmamıştı yaşıtlarım hep üniversite mevzunu dışardan bali bitirsem demiştim karşı çıkmıştı hep

bu yıl devlet zorunlu tuttu ona okuyo açık öğretim geçen akşam bana diyor ki;sen niye okumuyorsun bak arkadaşların eşleri hep dışardan okuyo
kafam bi attı bi sinirlendim dedim ki o an insanın düşüncesi bu kadar çabuk değişiyo bir kişiyi tanımak için öyle 3-5 yıl yetmiyo
bu kadar sorumlulukta ben bu sınav işini becerirsem Allahın izniyle eşimin elimden çok çekeceği var

afiyet olsun mumu bu da tam bir karatay menüsü olmuş

benim yumurtalarım hakiki köy yumurtası

kolay gelsin
kahve de afiyet olsun

masallah ebru resimlere baktım sen nerdesin ne kadar değişmişsin, çok fark ediyo, gerçekten ne güzel incelmişsin

selam kızlar
ben geldim
biraz geçmişe takılayım.
selam semiha nasılsın?

kızlar bugün çok yoruldum az dinleneceğim
sonra yarının yemeğini hazırlayacağım
çocukları uyutacağım
sonra da ders çalışacağım vaktim olursa uğrarım yine zaten kimseler yok
kızıma da biraz matematik çalıştıracağım
herkese iyi akşamlar by

kendime bir liste hazırlayacağım şimdi 56.5 kiloyum biraz pro ağırlıklı beslenerek hafta da yarım kilo versem
mayısım sonu yada haziranın başı hedefime ulaşırım
burda olmaktan çok mutluyum ama 3 ayda anca 6 kilo verebildim çok azimsiz ve istikrarsızım
artık bunu yenmem lazım ve ben haziranın başında mevzun olacağım
olusa olur olmazsa artık zorlamıyacağım

selam kızlar
ben geldim
biraz geçmişe takılayım.
hosgeldin canim,bende takiminiza yeni katildim ama seni bi yerden hatirliyorum sanki :)
canim bende sirf burda yazanalrdan dolayi canim cektide ekstra gittim aldim karatayda serbest diye ama iyi etmemisim bidaha almam alsamda 2 3 tane yerim.

cANIM yiyebilrisin tabi ama bana kalirsa ara ögün degilde ögünde ye,cünkü bu ara ögün meselesini ben sadece karataydan duymadim mesela almanlardada var bu 3 ögün sonra kan gurubuna göre beslenme kitabini yazan yazarda ayni seyleri söylüyor migdedekileir hazmetmek icin en az 4 5 saate ihtiyac var,migde icindekilere hazmetmeden biz ona yeni seyler gönderdikmi ,migde hazmetmedigi icin cöpe yolluyomus ( aklimda kalan baska biy erde olabilir:) ama aslolan hazmetmekmis
tesekür ederim canim
sagol canim,elimden geleni yapmaya calisiyorum

iyi aksamalr,kolay gelsn

selam semiha nasılsın?

iyiyim Gülçinim sen nasılsın.
eşin hiç iyi yapmamış seni sınava göndermemekle.
geleceğin işle ilgili birşeye engel olması kötü olmuş..
umarım sınavlarda istediğin sonuçları alırsında
eşini utandırırsın...

hosgeldin canim,bende takiminiza yeni katildim ama seni bi yerden hatirliyorum sanki :)

hoşbuldum sende aramıza hoşgeldin.
ismim Semiha...
belki grupta ismim geçince görmüş olabilirsin.
gerçi eski üyelerdenim
bebeklerimiz ve biz sayfasında çok takılmıştım bir zamanlar

Son düzenleme:
çokta iyi değildi sınavlarım ne yazıkki.
finallere bakacağız artık :)
bu arada kilo almadım
çok sevinerek söyleyebilirim...:):):)

Ayyy ne güzel sevindim kilo almamana.

Çok teşekkürler canım yaaaa. Hafta sonu farklı oluyor benim için erken kalkmama ragmen iki öğün yetiyor. Keşke olsa her gün yerim vallahi

Teşekkürler Gülçin'cim. Gerçekten çok farketti. Bu arada Semiha sende baksana fotoğraflarıma.

Diyetisyenimin bana verdiği listedede vardı sabah kahvaltısında ceviz yemem gerekiyordu. Yani normal kahvaltımın yanında. Bende öğünlerime biraz biraz ekleyeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…