Teşekkür ederim Gönül. Akşam seninde tablonu bekliyoruz o zaman
Yulafim varda toz seklinde degil bugun disari cikarsam almayi dusunuyorum ..
Topige cin iskencesi uygulamaya calisiyorum
Ohhh ne guzel olmus oyle tebrik ederim hatice, bugun itibariyle ben basliyorum spora ..
Giz mumu adini bir de hele sen gizli tutmaya calistikca bendeki merak artiyor anacim
inş. canım, sagol...Çok güzel bir sonuç olmuş Melek'cim. Arada olur böyle şeyler önemli olan büyütmeden, içindeki sevgiyi azaltmadan devam etmek. İnşallah bidaha böyle sorunlar yaşamazsınız.
,
sagol canım...melekcim maşallah canım çok sevindim
kahvaltımı yaptım temzilik yapmam lazım offfffff bitmez mi hiç şu ev işi
mesajımda gülme işareti yoksa bilinki bende bi sorun vardırCanım benim valla çok sevindim.arada üzüntüler kavgalar oluyor,Allah daha büyük sorunlar yaşatmasın.Ağlayıp üzülüyoruz ama çokta seviyoruz. bir iki kelime ile herşey çözülüveriyor. Önemli olan sanırım öyle zamanlarda karşılıklı düzeltilemeyecek kelimeler sarfetmemek.Allah ömür boyu herkese mutluluk nasip etsin.
Günaydın canım iyiim. seni de iyi görmek çok güzel
selammm kızlarrrrr ben geldimmmm:)))
tanıdık kimlerrr kaldıııı??
nasılsınız ne var ne yok ben gelmeyeliii....???
beni sorarsanızz iyiyim açık öğretim sınavına girdim 2 hafta önce idare eder şekilde geçtiii sonuçları çok merak ediyorumm inş hepsi iyi gelirrr....muhasebe kursuna devam ediyorum şimdiye kadar 2 sınav oldum 100 aldım ikisinden de:))) darısı diğerlerineee
mayıs 15inde işten çıkıp artık düğün hazırlıklarına başlicamm
düğün tarihide 7 temmuz olarak belirlendii...
veee kilit noktaa kiloma gelince pek iyi değilll((
şuan 68 im ama artık buraya kadar çünküüü dukana başlıyorumm saf proteinle kilolarım daha kolay gidiyodu
spor mevzusuna gelince vakit buldukça evde sporumu yapmaya gayret gösteriyorum koşu bandında 30 dk sonrada biraz oynuyorum ama kiloma pek etkisi olmadııı dukana da başlayınca olacağına inanıyorummm
hepiniziiii çok özledimm yaaa
hoşbuldukk melek bacımm özledimm hepiciğiniziiii
inş. canım, sagol...
sagol canım...
mesajımda gülme işareti yoksa bilinki bende bi sorun vardır
amma gülüyorum ya
oo smeine hoşgeldin bacım, nerelerdesin?
tebrik ederim,sınavların için.. ben gibi 1 soruyla kalmamıssın
kilonuda ver bi zahmet, evlendikten sonra daha cok alınıyor...
ve sonunda herkes dukana başlar...
canlarım merhaba nöbetten çıktım evdeyim.sabah eşime sinirlendim evi kızla darmadağan etmişler mutfak berbat,misafir odası leş gibi sigara kokmuş havalandırmamış ayyy sabah sinir oldum bu saate kadar temizlik yemek ,eşimede söyledm ama iyikii zinliyim evdeyim yani dedim .dinlenmem gerekirken nerdeee
Hilal'cim alıntı yaptım ama olmadı. Bende yulaf kepeği alıp en kısa zamanda senin gibi gözlemeler, kekler felan yapacağım. Acaip heveslendim.
dukan çiğköftesi var zaten.. ama nrmal cigköfte gibi olmaz
Bunu bilmiyordum neden aceba :44:
sutu isitip icmek iyi geldi bana agrimi kesti
ay bu akşam bana bir haller oldu
hiç huyum değildir bu saatlere kadar oturmak
uykum yoook...
Süt tozu bildiğimiz süt tozumu?
dışarıda sürtmekten eve giremedim kızlar,kusura bakmayın
hangi tarifti yaptıgın hilal?
Biliyorum canım biz ona halk arasında süt tozu diyoruz ama aslında ismi kahve kreması. Ben bir ara pınarın almıştım süttozu o olurmu acaba?
kızlar, 14 nisan msj sayımlarını 2 kişi atmış sadece...
atarsanız, yayınlarım.. bekliyorum bugünde
Kızlar, bugün 4 te yattık.Eşimle konustuk sürekli...Dün onun arkadasına gitmiştik.. 1 de geldik eve...
Dünde sürekli laf sokup duruyordu bana.
Bende " bak ben unutmaya calısıyorum, kendini bana dalastırma.yeter artık ugrasma benimle" dedim...
" seni kızdırmak hosuma gidiyor" dedi bana.
"Gitmesin,üzülüyorum.Aptallık bendeki gelip buraya sana yemek hazırlıyorum.Hiç gelemseydim anemlerden,müstehakmış sana " dedim...
Neyse gece oturuyoruz...
" 2 - 3 ayda bir olan rutin kavgalarımızdan biri daha gercekleşti" dedim
Oda " bu kavgalar sırasında sana olan sevgim hiç eksilmedi" dedi bana.
Tabi yelkenler fora bende
" Benimde" dedim... " Allah'a hep şöyle dua ediyorum.' Rabbim,eşimle aramızdaki sevgiyi muhabbetimi çoğalt. Onu bana gözaydınlıgı gönül huzuru kıl..."
Bunu söyleyince bana sarıldı, agladıgını farkettim...
Çok mutlu oldum anlatamam..
Sonra hani bana cahislin falan demişti ya,sınavdan gecemedigim için...
" sen su an görevdeki arkadaslarımdan daha kapasitelisin, süper bi zekan var" falan demeye basladı
Be adam,madem böyle düşünüyorsun, neden kızdırıyorsun beni
"Annenlere bişey almak yok" demişti.Gelirken cocuklara cikolata cekirdek getirmiş.Para veriyor kardeşlerime..
Bana soruyor "paran var mı "diye...
Neyse... arada böyle kavgalarımız oluyor...
Neyseki bu sefer cok uzamadı
DÜNKÜ sporum[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
PAZAR
[TR]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ+
KOŞU[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[TD="align: center"]BACAK[/TD]
[TD="align: center"] KOLLAR İÇİN DAMBIL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]47 DK[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
selammm kızlarrrrr ben geldimmmm:)))
tanıdık kimlerrr kaldıııı??
nasılsınız ne var ne yok ben gelmeyeliii....???
beni sorarsanızz iyiyim açık öğretim sınavına girdim 2 hafta önce idare eder şekilde geçtiii sonuçları çok merak ediyorumm inş hepsi iyi gelirrr....muhasebe kursuna devam ediyorum şimdiye kadar 2 sınav oldum 100 aldım ikisinden de:))) darısı diğerlerineee
mayıs 15inde işten çıkıp artık düğün hazırlıklarına başlicamm
düğün tarihide 7 temmuz olarak belirlendii...
veee kilit noktaa kiloma gelince pek iyi değilll((
şuan 68 im ama artık buraya kadar çünküüü dukana başlıyorumm saf proteinle kilolarım daha kolay gidiyodu
spor mevzusuna gelince vakit buldukça evde sporumu yapmaya gayret gösteriyorum koşu bandında 30 dk sonrada biraz oynuyorum ama kiloma pek etkisi olmadııı dukana da başlayınca olacağına inanıyorummm
hepiniziiii çok özledimm yaaa
hilalcim ben de yulaf kepeği siparişi verdim 3-4 güne kadar gelir sanırım.sabırsızlanıyorum valla
canlarım merhaba nöbetten çıktım evdeyim.sabah eşime sinirlendim evi kızla darmadağan etmişler mutfak berbat,misafir odası leş gibi sigara kokmuş havalandırmamış ayyy sabah sinir oldum bu saate kadar temizlik yemek ,eşimede söyledm ama iyikii zinliyim evdeyim yani dedim .dinlenmem gerekirken nerdeee
Bende yarından itibaren dukana baslamayı düşünüyorum.. Daha dogrusu kasmadan, protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorummm..
inş. sıkılmam ya...
Topluca dukana mı başlıyoruzz
Ulen okeyde yeniyordum nette...
Masa sahibi gururuna yediremedi herhalde
Oyundan attı beni
Benim dünden beri aklımdaydı.
Sizide görünce bende baslayayım dedim...
Ulen okeyde yeniyordum nette...
Masa sahibi gururuna yediremedi herhalde
Oyundan attı beni
ooo masallah takim toptan dukanci oldu,malesef ben size katilamiycam en son deneyiyim kötüydü cünkü.
karatay iyi gidiyor ama yumurtadan iyy gelmeye basladi zaten sevmem o yüzden cabuk SIKILDIM sabah kahvaltisina ya muzla yada 2 dilim ekmekle devam edicem mecbur yoksa karatayi hepten birakmaktan korkuorum
üff bende baslıcam dukana ama, naparım bilmiyorumooo masallah takim toptan dukanci oldu,malesef ben size katilamiycam en son deneyiyim kötüydü cünkü.
karatay iyi gidiyor ama yumurtadan iyy gelmeye basladi zaten sevmem o yüzden cabuk SIKILDIM sabah kahvaltisina ya muzla yada 2 dilim ekmekle devam edicem mecbur yoksa karatayi hepten birakmaktan korkuorum
üff bende baslıcam dukana ama, naparım bilmiyorum
tavık,yımırta ıyy :120:
gülmeyin ya.. cadı karı cekemedi beni
Çok sinir bir şey ama atabilmesi ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?