Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ederim de bir şeyi merak ettim neden 47
Canım koşu bandında sizin dediğiniz gibi 5-6 arası yürümeye başladım. Yürürkende 8 kez 1 dakikalık koşular yapıyorum.Tam 47 dk da 4,5 kmyi geçiyor. O yüzden 47 dakika Takıntılıyım biraz illa 4500 m olacak:) Ne kadar da uzun anlattım yahu

13 - 14 Nisan Mesaj Sayım Sonuçları:

Eski_bir_masal: 64 - 25
Laydline: 25 - ?
Mutedeyyin: 6 - 4
Uzayım: 8 - ?
UcukMavi: 19 - ?
Tadli: 4 - 15
Mumu85: 7 - ?
Elmalıturta: 13 - ?
File76: ? - ?

Sonuclar iç acıcı degil pek...
Bana gelen msjlar böyle...

KIZLARR şuan eşime TİRAMİSU yapıyorum
Akşam yemeğinde ise
o İslim kebabı+pilav+cacık ve çayla TİRAMİSU yiyecek. Ben ise bugün sadece cacık yemeyi düşünüyorum. Adelet mi bu

Eline sağlık Melek'cim ..
Kızlar lütfen dikkat edelim mesajları atmayı yoksa sıfır olarak geçiyor biliyorsunuz ..

canim ben sana ctesinin mesajini atmistim,cuma günü icinde yzamistim giremiycem diye

Canım ben cumartesi yoktum.

Akşam yemeğinde ise
o İslim kebabı+pilav+cacık ve çayla TİRAMİSU yiyecek. Ben ise bugün sadece cacık yemeyi düşünüyorum. Adelet mi bu
neden? islim kebabı yiyebilirsin bence...

Eline sağlık Melek'cim ..
Kızlar lütfen dikkat edelim mesajları atmayı yoksa sıfır olarak geçiyor biliyorsunuz ..
evet
canim ben sana ctesinin mesajini atmistim,cuma günü icinde yzamistim giremiycem diye

Canım ben cumartesi yoktum.

tamam kızlar.. olsun yinede 0 gecicez yokmussunuz

diğer kızlar eger cumartesi msj sayınız varsa yinede msj atın ben yayınlarım...

Anladım şimdi ben de neden 47de bırakıyor diye düşünüyorum ..

Akşam yemeğinde ise

Kesinlikle değilllll ..

ben yumurtayi oldum olasi sevmem sadece menemeni severim ama ekmekle :)

Ne zamandır menemen yapmıyorum ben ya ..

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara

Sıvı :

- 2.5 litre su

Spor :

- Leslie ile 2 mil

neden? islim kebabı yiyebilirsin bence...

canım patlıcanları kızarttığım için cesaret edemiyorum. Birde kızlar kızmayın ama tiramisu yaparken kremasından biraz yedim. (2 yemek kaşığı olmuştur.tadına bakayım derken oldu bir hata ) :18:

Son düzenleme:
canım patlıcanları kızarttığım için cesaret edemiyorum. Birde kızlar kızmayın ama tiramisu yaparken kremasından biraz yedim. (2 yemek kaşığı kadar. ) :18:

Ayy yemesen iyiymiş ama afiyet olsun hatice ..

Çok güzel olmuş Hilal afiyet olsun

Teşekkür ederim sabah biraz çok oldu gibi oldu ama ..

canım patlıcanları kızarttığım için cesaret edemiyorum. Birde kızlar kızmayın ama tiramisu yaparken kremasından biraz yedim. (2 yemek kaşığı kadar. ) :18:

Ayy yemesen iyiymiş ama afiyet olsun hatice ..

Çok güzel olmuş Hilal afiyet olsun

Teşekkür ederim sabah biraz çok oldu gibi oldu ama ..

Akşam yemeğinde ise

bazen benim de canım sıkılıyor bu duruma herkes yerken sen dikkat etmek zorundasın çok sinir bozucu oluyor ama istediğimiz kg da olunca daha zevkle yiyeceğiz o yemekleri emin ol canım

süpercim canım afiyet olsun.çok bilgim yok dukan hakkında hilalacim ama senin daha önce yaptığım gibi arada takılayım diyorum.atak devresini kaç gün yapacak sen canım.atak devresinde de yulaf kepeği yenior mu.

afiyet olsun cnm bişey olmaz o kadarcık şeyden.

Atak normalde 3-4 gün Ayşe'cim sonra 1+1e geçiliyor.
Ama ben cuma çiğköfte yasak olmasına rağmen yedim ya dün sebze+protein yaptım bu 4 gün saf protein yapmayı düşünüyorum.
Atakta da kullanabiliyorum yulaf kepeğini 1.5 kaşık.
NOrmalde 2 kaşık.
Şimdi kıymalı ekmek yapsam diyorum nasıl olur acaba ..

harika olur canım kıymalı ekmek.
1+1 nasıl olıuyor canım.
aslında bu diyet bana uygun gibi yumurtayı,tavuğu,kırmızı eti severim ben.ama işte aralarda ceviz,fındık,kuru incir yiyorum ben abur cubur isteğimi azaltıyor bunlar yasak değil mi dukanda

hilalcim bide kepeğin tadı nasıl.tuhaf bir kokusu yada tadı var mı.tariflerde inanılmaz güzel görünüyor tadını çok merak ediyorum

Yarın deneyeyim bakalım ben de Ayşe'cim ..
1+1 dediğim bir gün sebze+protein diğer gün saf protein.
Abur cubur isteğimi azaltıyor diyorsun onun yerine kek gibi şeyler yaparsın.
Şu süt tozunu alayım da pizza kraker yapacağım atıştırmalık daha ne olsun ..

hilalcim bide kepeğin tadı nasıl.tuhaf bir kokusu yada tadı var mı.tariflerde inanılmaz güzel görünüyor tadını çok merak ediyorum

Yulaf kepeğini hiç pişmemiş yemedim ama tariflerde çok güzel oluyor normal undan pek farkı olmuyor.
Dün yaptığım kek hazır gibiydi hatta dur resmini ekleyeyim sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…