hepinize günaydin,kahvaltimi yaptim ,kuru emyvelerimi ve kuru yemislerimi arti yesil cayimi alip geldim size bi merhaba demeye ,yesil cayim bitsin islere girisicem :)
okudum vallaGünaydın canım hoşgeldin. Ne merak varmış sende de okumuşun tüm geçmişi
İnşallah kaçamak yapmadın annene gidince.
hepinize günaydin,kahvaltimi yaptim ,kuru emyvelerimi ve kuru yemislerimi arti yesil cayimi alip geldim size bi merhaba demeye ,yesil cayim bitsin islere girisicem :)
iyi yapmissin :)Bende işteyim. Normalde pazartesi çok yoğun olur du ama allahtan cumadan bir kısım işleri hallettik şimdi rahatım.
okudum valla
erken kalktım bugün.. 9 da... 4 te yattım.. uykum gelmedi nedense...
bende geçmişe bakayım dedim, ne kaynattınız diye
ay hem okusank kabayat, okumasak kabayat ya
afiyet olsun mujgan,günaydın
Günaydın canım, hoşgeldin.
Süttozunun o olmadığını biliyorum, normal süttozunu Hilal biliyordur. Onada bir sorayım bakalım.
iyi yapmissin :)
o mu lar ogullarimin bas harfleri ama olsun mujganda olur
iyi yapmissin :)
o mu lar ogullarimin bas harfleri ama olsun mujganda olur
kahveye konunlardan degil kızlar...
onlar sırf glikoz zaten...
Gunaydiiiiiiiiiiiiiin
Tum haftamiz hayirli keyifli guzel gecsin insaaallllaaaahhh
ee adını vermedin, bari ben bi ad koyayım sana
günaydin,insssssGunaydiiiiiiiiiiiiiin
Ayy o zaman biz sana müjgan diyelim o zaman
Biliyorum canım biz ona halk arasında süt tozu diyoruz ama aslında ismi kahve kreması. Ben bir ara pınarın almıştım süttozu o olurmu acaba?
Günaydın Gönül'cüm. Bir ara Gönül'de ismini söylememişti. Sonradan zorla söylettik. Ona göre Müjgan'cım. Biz meraklı hatunlarız. Bi şekilde öğrencez ismini
günaydın gönül.. inş. canımGunaydiiiiiiiiiiiiiin
Biliyorum canım biz ona halk arasında süt tozu diyoruz ama aslında ismi kahve kreması. Ben bir ara pınarın almıştım süttozu o olurmu acaba?
Günaydın Gönül'cüm. Bir ara Gönül'de ismini söylememişti. Sonradan zorla söylettik. Ona göre Müjgan'cım. Biz meraklı hatunlarız. Bi şekilde öğrencez ismini
ee adını vermedin, bari ben bi ad koyayım sana
Ayy o zaman biz sana müjgan diyelim o zaman
günaydın kızlar
kızlar, 14 nisan msj sayımlarını 2 kişi atmış sadece...
atarsanız, yayınlarım.. bekliyorum bugünde
günaydın kızlar
günaydın ayşecim...günaydın kızlar
günaydın hatçamHerkese günaydınlar.
Ay ne diyim sana bende mujgan diyordum kiza
attın conem
Ben attim demi kiz :44:
Ay topigimizi boyle hareketli gormek cok hosuma gitttiiii hosgeldiiiiiiiiiiiiiin yaaaar yuregiiiiiiiiiiiimeeeeee bu gonlumeeeeeee
bosver beeeeeeeeee elalemmmm ne derseee desiiiiiiiiiin hadiiii hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:119::119:
canim cok sevindim aranizin düzelmesine,Allahim kimsenine vine huzursuzluk vermesin insKızlar, bugün 4 te yattık.Eşimle konustuk sürekli...Dün onun arkadasına gitmiştik.. 1 de geldik eve...
Dünde sürekli laf sokup duruyordu bana.
Bende " bak ben unutmaya calısıyorum, kendini bana dalastırma.yeter artık ugrasma benimle" dedim...
" seni kızdırmak hosuma gidiyor" dedi bana.
"Gitmesin,üzülüyorum.Aptallık bendeki gelip buraya sana yemek hazırlıyorum.Hiç gelemseydim anemlerden,müstehakmış sana " dedim...
Neyse gece oturuyoruz...
" 2 - 3 ayda bir olan rutin kavgalarımızdan biri daha gercekleşti" dedim
Oda " bu kavgalar sırasında sana olan sevgim hiç eksilmedi" dedi bana.
Tabi yelkenler fora bende
" Benimde" dedim... " Allah'a hep şöyle dua ediyorum.' Rabbim,eşimle aramızdaki sevgiyi muhabbetimi çoğalt. Onu bana gözaydınlıgı gönül huzuru kıl..."
Bunu söyleyince bana sarıldı, agladıgını farkettim...
Çok mutlu oldum anlatamam..
Sonra hani bana cahislin falan demişti ya,sınavdan gecemedigim için...
" sen su an görevdeki arkadaslarımdan daha kapasitelisin, süper bi zekan var" falan demeye basladı
Be adam,madem böyle düşünüyorsun, neden kızdırıyorsun beni
"Annenlere bişey almak yok" demişti.Gelirken cocuklara cikolata cekirdek getirmiş.Para veriyor kardeşlerime..
Bana soruyor "paran var mı "diye...
Neyse... arada böyle kavgalarımız oluyor...
Neyseki bu sefer cok uzamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?