Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara

Sıvı :

- 2.5 litre su

Spor :

- Leslie ile 2 mil

Afiyet olsun canım. Yine çok güzel olmuş menün.

Dukan hamburger ne cekici gorunuyor oyle ustune de hilal in kekcikler yenecek ohhhhh

Suan yemegimi yiyorum karnimda acti ama canim hamburgerle keki cekti yemegimi canim istemiyor:26:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
3 tane minik köfte
Birazcık Salata
2 küçük dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

Kızlar akşama misafirim var. Şimdi çıkmam lazım. Sonra fırsat bulursam uğramaya çalışırım.

Hilal'cim benim 14 Nisan mesaj sayım : 16

UcukMavi'nin mesaj sayısı : 10

Elif'in mesaj sayısı : 8

Not alırmısın?

Aldım canım ..

Beni de o açıdan pek etkilememişti ne yazık ki ama mevsim geçişinden falan olabilir mi acaba ?

biliyom dukan yaparken yapmistim cokda güzel gitmisti :) ama karatay kepegede izin vermiyikiiiiiiiii ühüüüüüüüüüü

Anladım canım ..

SSsstt kizlar naaber ???

Hoşgeldin Gönüll ..

Afiyet olsun canım. Yine çok güzel olmuş menün.

Teşekkür ederim Ebru'cvum ..

Dukan hamburger ne cekici gorunuyor oyle ustune de hilal in kekcikler yenecek ohhhhh

Suan yemegimi yiyorum karnimda acti ama canim hamburgerle keki cekti yemegimi canim istemiyor:26:

Ayy pek tokum hiç bir şey istemiyor canım şimdi.
Ama kıymalı ekmek yapmaya çalışıyorum bir taraftan yarın sabah için ..

Afiyet olsun çok güzel olmuş Ebru'cum ..

Kızlar akşama misafirim var. Şimdi çıkmam lazım. Sonra fırsat bulursam uğramaya çalışırım.

Kolay gelsin ..

hilacim ağzım sulandı valla

malzemelerimin geri kalanınıda almış bulunuyorum inş.değer.toz tatlandırıcı,sür tozu ve bir kepek daha aldım.toplamda 1kg kepeğim olacak gözüm doymadı gitti 50 tl

hilacim ağzım sulandı valla

malzemelerimin geri kalanınıda almış bulunuyorum inş.değer.toz tatlandırıcı,sür tozu ve bir kepek daha aldım.toplamda 1kg kepeğim olacak gözüm doymadı gitti 50 tl

İnsan tarifleri görünce ne alacağını şaşırıyor değil mi
Ama kepeği 1 kg aldığın iyi olmuş tekrar sipariş vereceğine ..
Ohh çok güzel olmuş hepsi.
Ayy ben de kıymalı ekmeğimi yapıyorum şimdi güzel olursa söylerim ..

olabilir canim ama ben kendimi bildim bileli hep böyle uyusuk uykusu olan halsiz cani bisey ypamak istemeyen biriyim,su 2 cocugu nasil büyütütm bende bilmiyorum,heveslenmeistim belki dedim yediklerimdendir ama yok hic bisey fayda etmiyor bana ,bahar alerjimde var ama bu sene igne vurulmustum kac gündür kasinip duruyorum ne oluyo anlamiyorum ,herseyim yerle bir

Ne zamandır yapıyorsun canım belki zamanla gösterir etkisini, yalnız omega3ü bırakma onun bence çok faydası var.

hadi bekliyorum yorumunu canım güzel olur bence

afiyet olsun canım güzel olmuş

Son düzenleme:

Ayy soğuk desene ..

Kız bunlar dukan bak sakın gerçeğine özenme.
Bunlar yalancık mı?

Afiyet olsun Ebrucum güzel olmuş

bişi olmaz o kadarcıktan.. takma kafana...
kıymalı ekmek yaptım ben.. 1 gün bekleyince yada soguyunca ye, daha güzel oluyor
hilalcim bide kepeğin tadı nasıl.tuhaf bir kokusu yada tadı var mı.tariflerde inanılmaz güzel görünüyor tadını çok merak ediyorum
normal ekmek gibi degil.. kokusu oluyor illa.. ama yenmeyeck gibi degil..

aaa bunu gördüm, hep yapayım diyordum
bakalım ilk önce kim yapacak

Hilal bana atak 3 gün cıktı... yarından itibaren cumaya kadar 3 gün saf pro...

Üff azcık gaza getir beni
hiç canım dukan yapmak istemiyo ama cok işe yaramıstı valla

MUMU geçmiş olsun canım.dr gittin mi bunun için.bende de mevsim geçişlerinde oluyor bazen böyle kendimi yorgun hissediyorum

Afiyuet olsun canim ..

Hoşgeldin Gönüll ..

Ayy pek tokum hiç bir şey istemiyor canım şimdi.
Ama kıymalı ekmek yapmaya çalışıyorum bir taraftan yarın sabah için ..

Hosbuldum canim
Hadi bakalim nasil olacak ekmekciklerin guzel olursa bizde deneriz ./..

Yaptım Melek ekmeği muffin kaplarında yaptım ki ne kadar yulaf olduğunu bileyim.
Çok güzel duruyor görüntü olarak şimdi zaten tadına bakasım yok yarın sabah yerim ..

Ben ıslak değildi normalini yaptım bunun gayet güzel oldu ama ıslak istememişti canım pek sevmem ıslak hamburgeri ..

Hilal bana atak 3 gün cıktı... yarından itibaren cumaya kadar 3 gün saf pro...

Üff azcık gaza getir beni
hiç canım dukan yapmak istemiyo ama cok işe yaramıstı valla

Melek gel hadi beraber yapalım ben de cumaya kadar protein yapacağım ..
Hem zamanın yaklaşıyor bak senin ..

MUMU geçmiş olsun canım.dr gittin mi bunun için.bende de mevsim geçişlerinde oluyor bazen böyle kendimi yorgun hissediyorum

tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…