tesekür ederim canim,yok malesef bide eczaneye sorucam bakayim gerci eczalar daha pahali oluyo ama bi sansimi deneyeyim
selam kızlar ben geldim
alışverişteydim koca gün
çok yorulduk ana kız
ayaklarımı uzatıp dinleneyim biraz...
menümü daha sonra paylaşırım...
Tamam o zaman...
Ben bugün,kendime haftalık liste hazırlayayım..ona görede malzeme alırım...kepeğimde az kalmış.. bi ara carsıya gidip almam lazım...
3 gün saf pro.. sonra sebze+pro,seyire devam...
sende atak yapacakmısın?
afiyet olsun canim,karataymi yapiyosun sende?
canlarım nasılsınız? neler yaptınız ben de iyiyim çok negatifim bu gün herşey sinirimi bozuyor sanki.kızımda bugün çok mızmızdı deli etti beni herşeye ağladı durdu.iştahımda yoktu menüm
sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
öğlen 1 kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
akşam 1 kase nesfit bu aralar akşam canım hiç yemek istemiyor spor yapmadım temizlik yaptım kızımı parka çıkardım 1 saat
Afiyet olsun Ayşe güzel olmuşmenüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık
akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası
Afiyet olsun Gönül. sabah kahvaltısı sağlam yapmışsınMenum:
Kahwalti
sahanda peynirli ispanakli yesil soganli pastirmali 2 yumurta
salatalik
2 dilim cavdar ekmk
Yesil cay
Ara:
Yarim yesil elma
Aksam
1 tabak yulafli ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 tane pastirma
Su 3 olur
Yesil cay 4 bardak
Zamanla olur canım. Bu gün hariç bir aydır oldukça iradeli sayılırım. neleri yemedim.Bugün kaçamak yaptım amaafiyet oslun canim,2 kasikla kalabiliyosan ne mutlu sana ah ebndede olsa azcik su irade ne var,dibiini görmeden birakamiyorum ben
Yapacağım Melek cumaya kadar atak cuma kaçamaksız bir şekilde seyirle devam edeceğim.
canlarım nasılsınız? neler yaptınız ben de iyiyim çok negatifim bu gün herşey sinirimi bozuyor sanki.kızımda bugün çok mızmızdı deli etti beni herşeye ağladı durdu.iştahımda yoktu menüm
akşam 1 kase nesfit bu aralar akşam canım hiç yemek istemiyor spor yapmadım temizlik yaptım kızımı parka çıkardım 1 saat
Anladım canım belki kilo vermenin de etkisini görürsün ..
Gülas ne canım bilmiyorum ama onun harici güzel afiyet olsun.
Mesajlar tadli'ye atılıyor.
Tamam o zaman...
Bend eyarın tam kiloma bakayım... inş. hedefe az kaldı..
cuma beraber seyire döneriz...
aslında alısınca cok rahat biliyormusun?
ama başlamak mesele
gülas et yemegi canim icinde 1 kasik un var,
mumucum kısır serbest mi?
Tamam o zaman afiyet olsun canım ..
masallah diyimde nazar deymesin,yokya ben degismem baksana 3 senedir diyet yapiyorumAfiyet olsun Ayşe güzel olmuş
Afiyet olsun Gönül. sabah kahvaltısı sağlam yapmışsın
Zamanla olur canım. Bu gün hariç bir aydır oldukça iradeli sayılırım. neleri yemedim.Bugün kaçamak yaptım ama.
Afiyet olsun.bugünkü menüm
sabha
klasik yumurtali karatay kahvaltisi
ögle
bol yesillikli kisir,1 adet mango
aksam
bir porsiyon gülas
salata
sütle türk kahvesi
bugünün mesaj saiymlari kime atiliyor?
Menün güzel olmuş. Çocuk büyütmek çok zor. Arada mızmızlansalar da tatlılar ama.canlarım nasılsınız? neler yaptınız ben de iyiyim çok negatifim bu gün herşey sinirimi bozuyor sanki.kızımda bugün çok mızmızdı deli etti beni herşeye ağladı durdu.iştahımda yoktu menüm
tesekür ederm canim
aliyonmu beni bu hafta listeye :))
Canım benim gördüğüö kadarıyla paylaşımın gayet iyi yalnız mutlaka mesaj sayılarını at cuma günü oradaki sayılara göre alacağım çünkü ..
menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
öğlen
2 incir 2 ceviz
10 fındık
akşam
5 köfte
yoğurtlu kabak salatası
MENÜM
SABAH
1,5 dilim çavdar ekmeği
yumurtalı biber
peynir
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
3 zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1,5 kase cacık
yarım dilim salçalı ekmek
(2 kaşık kadar tiramisunun kremasından yediğimi söylemiştim.pişmanımama çok güzeldi )
Ohh çok güzel olmuş afiyet olsun Gönül ..
selam kızlar ben geldim
alışverişteydim koca gün
çok yorulduk ana kız
ayaklarımı uzatıp dinleneyim biraz...
menümü daha sonra paylaşırım...
yok canım ben karatay yapmıyorum montignac ın temel kurallarını uyguluyorum sadece
Afiyet olsun Ayşe güzel olmuş
Afiyet olsun Gönül. sabah kahvaltısı sağlam yapmışsın
Zamanla olur canım. Bu gün hariç bir aydır oldukça iradeli sayılırım. neleri yemedim.Bugün kaçamak yaptım ama.
atiyorum canim,ama pazar gerekmiyor dediniz atmadim bende ,cuma günü icinde izin istemistim,ilk geldigim gün haberim yoktu atmadim ertesi gün atmistim ,
he bide su var ,sanirim alintilar sayilmiyor ama ben elimden geldigince herkese tek tek cevap vermeye claisiyorum coklu alinti yaparak
yok canım ben karatay yapmıyorum montignac ın temel kurallarını uyguluyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?