sağol canım.ayy inşallah 700-800 versem havalara uçarımZorlama kendini HAtice'cim iyi kötü biliyorum zaten sadece müsait olursan iyi olur.
Bence yarın gerçekten güzel bir sonuç göreceksin içimden nedense 700-800 gram geçti.
Bir ara Su vardı burada ilaç kullanmaya başlayınca harika kilo vermişti
İçim dışım protein oldu gıdaklayacakmıyım mööleyecek miyim bilemedim
Bu arada sevdiceğim kilo mu alıyorum derdinde hala
Yediklerine dikkat ediyor ama işin sırrını saf proteini söylemedim zaten fiziği çok güzel proteini bol alıp az daha kas yapmasın diye
Dukanından yap kendine Gönül
Ayy bugün farklı bir şey istemedi canım açlık hissim vardı sürekli ama sanırım bugünkü gerçek açlıktı çünkü canım abur cubur falan istemedi doymak için ne olursa tarzındaydım.
[/I][/B]
sağol canım.ayy inşallah 700-800 versem havalara uçarım
Tabiside dukanindan yapicam sende yardimci olursun artik
artik iyicene ev hanimi moduna gectin bakiyorumda (aklima gelmisken) peynirler falan yapilmissss baska topiklerde paylasilmiiiiissss
bizle paylasilmamiissss kiskaniyorum valla
Yok yok bugunki menun cok guzeldi gozume girdi valla ..
Ne demek tabiki sen istee
Ayy sorma uyuyamıyorum ya her şeye yetişiyor derse gidiyorum yemekler yapıyorum kitap okuyorum film izliyorum raporlarımı hazırlıyorum göreceksin
YA o gün püsküüt yazınca aklıma geldi de anlattım burada korkuyorum anlatmaya birilerinin canı bir şey isteyecek diye
Kizlarr demin farkettimde diz kapagimin arka ust kismi sikilasmisss selulitimsi kisim bariz yok olmus vallaaa pekk bir sevindimmm
Oyy kiyamaaaam herseye yetismeye calisirmistaaa uykusuz kalirmiiissss
ben sikintili oldugum donemlerde rahat uyuyamam hilalim uyumaya calissamda uykularim cok bolunur
sanirim sende oyle bir donemdesin ...
Allahim yardim etsin sikintilarimizi ustumuzden alsin
Eşim ve kayınvalidem söylüyor.Ama eşim geçen verdiğin bir anda çok belli oldu. şimdi pek değişiklik yok gibi duruyor dedi.
YArın tartıya çıktığında ekranda 66.8'i göreceğini hayal et sadece ..
Peki inceldiğini fark ediyorlar mı kiloda değişiklik olmasada?
Kizlarr demin farkettimde diz kapagimin arka ust kismi sikilasmisss selulitimsi kisim bariz yok olmus vallaaa pekk bir sevindimmm
Eşim ve kayınvalidem söylüyor.Ama eşim geçen verdiğin bir anda çok belli oldu. şimdi pek değişiklik yok gibi duruyor dedi.Ama pantolonlarıma ve gömleklerime göre daha çok belli oluyor.spordan vücudum oldukça toparlanmış.Bide kilo verdiğimi görürsem daha da mutlu olacağım.
maşallah maşallah.
hilacim, melekcim acilll krep sanki çevrilmeyecek gibi duruyor yapışmış gibi bekledikce bırakırmı kendini altını kısdım bekliyorum
Canım altını çok mu açıp denedin çok kıs altını yavaş yavaş olsun çevirilecek kıvama geliyor ..
İnşallah bu hafta görürsün artık canım olmazsa 1-2 gün saf protein denesen sen de ..
Ayşe hemen oku diye uzun yazmadım.
Krebi yaparken en başından altını azıcık aç kısık ateşte olsun ben hiç yağ koymamama rağmen yapışmıyor öyle olunca diğer türlü çok problem yaşamıştım kızgın tavaya döktüğümde.
afiyet olsunMenümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir
Öğle :
- Izgara köfte ( yalnız biraz yağlı gibiydi.)
Akşam :
- Hardal soslu tavuk
Sıvı :
- 1.5 litre su ( gece 3 olur o )
- Bitki çayını bundan sonra içerim
- 1-2 şişede maden suyu içerim
evet bende dukan topiğinde cok okudum.. bayılırım,diş etlerimde beyazlıklar var, sacım döküldü gibi...
Pizzayi yaptim getirdim simdi benimkisine alican mi diyor yok yookk yok yoook dedim son bi dilim kaldi
yesene diohayir ye bitir cabuk dedim yiyemem ya sistim dio, bikac dilim isirip birakti ama ben o bir dilimiii kuslara koyucam balkona
Gecen hilal cumadan sonra dukan lahmacun yada pizza yapicam diyordu taa o gunden beri aklimda
peynirleri sooooyle sune suneeeee oghhhhhh, valla pizza yapmak bana farz oldu
Katiliyorum ..
uzunca bir donem sirf protein diyeti yapmak bobrekleri yorabilir ama
sonradan meyvesi olsun sebzesi olsun ekleniyor bunlardan karbonhidratlar aliniyor yulaftan ekmegine varana kadar yapiliyor
ee boyle olunca neden zararli olsun ki
Gazetelerin dikkat cekme politikasi olabilir ..
Yemedim yemedim
gecen bi zayiflama blogunda okumustum atak surecinde adamin dislerinde beyazlama olmus
neyden kaynaklandigi anlasildi simdi
Dukan ekmegini yiyim senin
afiyet olsun cok guzel olms ..
ayy hiç sevmem yaben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben
yagı azaltılmış sucukta olmuyor dukana göre...ilk dukan lavaşım şuan pişiyor bakalım sabırsızlanıyorum valla.1,5 yemek kaşıgından yaptım 2 küçük lavaş çıkacak kadar oldu.
tatlıcım ben lahmacun deneyeceğim bakalım nasıl olacak.pizzayıda çok severim ama nerden bulcam yağı azaltılmış sucuğu,sososi burda ama sebzeye geçince mantarlı peynirli yapablirim
hilacim, melekcim acilll krep sanki çevrilmeyecek gibi duruyor yapışmış gibi bekledikce bırakırmı kendini altını kısdım bekliyorum
bu sefer aynen dediğin gibi yaptım melekcim sadece kapak kapatmadım ama buda yapışmış gibibiraz daha bekleyeceğim inş. piştikce bırakır kendini
bu sefer aynen dediğin gibi yaptım melekcim sadece kapak kapatmadım ama buda yapışmış gibibiraz daha bekleyeceğim inş. piştikce bırakır kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?