Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım.ayy inşallah 700-800 versem havalara uçarım

Tabiside dukanindan yapicam sende yardimci olursun artik
artik iyicene ev hanimi moduna gectin bakiyorumda (aklima gelmisken) peynirler falan yapilmissss baska topiklerde paylasilmiiiiissss
bizle paylasilmamiissss kiskaniyorum valla

Yok yok bugunki menun cok guzeldi gozume girdi valla ..

Kizlarr demin farkettimde diz kapagimin arka ust kismi sikilasmisss selulitimsi kisim bariz yok olmus vallaaa pekk bir sevindimmm

Ne demek tabiki sen istee

Ayy sorma uyuyamıyorum ya her şeye yetişiyor derse gidiyorum yemekler yapıyorum kitap okuyorum film izliyorum raporlarımı hazırlıyorum göreceksin

YA o gün püsküüt yazınca aklıma geldi de anlattım burada korkuyorum anlatmaya birilerinin canı bir şey isteyecek diye

Oyy kiyamaaaam herseye yetismeye calisirmistaaa uykusuz kalirmiiissss
ben sikintili oldugum donemlerde rahat uyuyamam hilalim uyumaya calissamda uykularim cok bolunur
sanirim sende oyle bir donemdesin ...

Allahim yardim etsin sikintilarimizi ustumuzden alsin

Kizlarr demin farkettimde diz kapagimin arka ust kismi sikilasmisss selulitimsi kisim bariz yok olmus vallaaa pekk bir sevindimmm

Ayy ne güzel Gönül'cüm aslında o bariz farkı gördüğümüzde tartı değişmese de üzülmüyoruz ..

Aynen öyleyim Gönül'cüm kafamda bir sürü soru var.
Çok şükür Derya'nın sayesinde rahatladım biraz ama bu uykularımı bu sıralarda düzeltemiyorum artık zorlamaktan vazgeçtim kendi haline bırakacağım uyumaya çalışıp uyuyamamak daha büyük işkence oluyor.

YArın tartıya çıktığında ekranda 66.8'i göreceğini hayal et sadece ..
Peki inceldiğini fark ediyorlar mı kiloda değişiklik olmasada?
Eşim ve kayınvalidem söylüyor.Ama eşim geçen verdiğin bir anda çok belli oldu. şimdi pek değişiklik yok gibi duruyor dedi. Ama pantolonlarıma ve gömleklerime göre daha çok belli oluyor.spordan vücudum oldukça toparlanmış.Bide kilo verdiğimi görürsem daha da mutlu olacağım.

maşallah maşallah.

İnşallah bu hafta görürsün artık canım olmazsa 1-2 gün saf protein denesen sen de ..

ilk dukan lavaşım şuan pişiyor bakalım sabırsızlanıyorum valla.1,5 yemek kaşıgından yaptım 2 küçük lavaş çıkacak kadar oldu.

tatlıcım ben lahmacun deneyeceğim bakalım nasıl olacak.pizzayıda çok severim ama nerden bulcam yağı azaltılmış sucuğu,sososi burda ama sebzeye geçince mantarlı peynirli yapablirim

hilacim, melekcim acilll krep sanki çevrilmeyecek gibi duruyor yapışmış gibi bekledikce bırakırmı kendini altını kısdım bekliyorum

Ayşe hemen oku diye uzun yazmadım.
Krebi yaparken en başından altını azıcık aç kısık ateşte olsun ben hiç yağ koymamama rağmen yapışmıyor öyle olunca diğer türlü çok problem yaşamıştım kızgın tavaya döktüğümde.

normal krep gibi düşündüm kızgın tavaya döküp altını kısmıştım ilk krebim parçalandı.2.yi başka tavaya soğuk olarak döktüm altını kıstım bakalım inş. olur

afiyet olsun
evet bende dukan topiğinde cok okudum.. bayılırım,diş etlerimde beyazlıklar var, sacım döküldü gibi...
ben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben
ayy hiç sevmem ya
yagı azaltılmış sucukta olmuyor dukana göre...
kendin yaparsan olur
hilacim, melekcim acilll krep sanki çevrilmeyecek gibi duruyor yapışmış gibi bekledikce bırakırmı kendini altını kısdım bekliyorum

canım, önce tavayla birlikte krebi dök,altını kıs.agzınada bi kapak kapatırsan daha rahat pişer...
tavayı kızdırdıysan yag dökmen lazım, yoksa yapısıyor...

bu sefer aynen dediğin gibi yaptım melekcim sadece kapak kapatmadım ama buda yapışmış gibibiraz daha bekleyeceğim inş. piştikce bırakır kendini

bu sefer aynen dediğin gibi yaptım melekcim sadece kapak kapatmadım ama buda yapışmış gibibiraz daha bekleyeceğim inş. piştikce bırakır kendini

nasil bir tavada yyapiosun teflon yapismaz tava olmasi lazim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…