Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanlış bilmiyorsam bu hafta yoksun listede ama sen yinede kilonu bildir canım. Sen yarın oldukça yoğunmuşsun.

Yulaf kepeği çok az canım ve onun karbonhidrat değeri çok düşük zaten. Sen şunu araştır besinlerin vücutta enerjiye dönüşmesi esnasında nelere ihtiyaç olduğunu. O zaman daha iyi sonuç alacaksın.

İyi geceler canım. Görüşmek üzere yarın.

EKMEK VE TAHIL GRUBU
Buğday, pirinç, mısır, çavdar ve yulaf gibi tahıllar ve bunlardan yapılan ürünler bu grup içinde yer alır. Bu besinler vitamin, mineral, protein, yağ ve karbonhidrat içerir. Tahıl ürünleri günde altı porsiyon tüketilebilir. (Bir dilim ekmek veya dört yemek kaşığı pilav bir porsiyondur.)

Vücudumuz İçin Önemi
• Vücudumuzun enerji kaynağıdır.
• Çavdar ve yulaf gibi lif içeriği yüksek olan besinlerin tüketimi, bağırsaklarımızın düzenli çalışmasını sağlar.
Yeterli ve dengeli beslenebilmek için dört farklı besin grubundaki bu yiyeceklerden her gün yeteri kadar tüketmeliyiz. Besin gruplarında yer alan herhangi bir besin içeriğinin yetersiz alınması durumunda, vücutta o besin içeriğinin görevi yerine getirilemez. Bunun sonucunda da vücudun çalışması aksar ve bazı hastalıklar ortaya çıkar. Sağlığımızı korumanın ve hastalıkları önlemenin temel şartı yeterli ve dengeli beslenmektir.

sindirim demişken bu dukan acayip kabız yapıyor,1 dilim ekmke yiyince geciyor ama

Kızlar ben kaçıyorum artık. Herkese iyi geceler. Yarın yine hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah. Öpüyorum kocaman.

ebru resim ekledimde, seni arkadaslarımdan cıkarayım.
bi baksana arkadasım olmayanlar görebiliyor mu :44:

bir zayıflasam da gerisi sorun değil

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin - 50
eski_bir_masal - 46
UZAYIM - 33
tadLi - 18
ladyline - 17
Mumu85 - 5
ucukmavi-?:44:
Elmali turta -?:44:
file76 -?:44:

ayy ben mesaj atmayı unutmuşumm bura ayzim 7 canumm benim de mesaj sayım bu arada eline saglık

ebru resim ekledimde, seni arkadaslarımdan cıkarayım.
bi baksana arkadasım olmayanlar görebiliyor mu :44:

Baktım canım arkadaşın olmayanlar göremiyor. İçin rahat olsun. Benim resimlerde öyle ekli zaten. Sadece arkadaşlarım görebiliyor. Ekledim yeniden seni.

bugunkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek
peynir
yumurta
maydonoz

öğlen
1 sütlü nescafe
badem

akşam
tavuk salatası
ayran

spor da 2 saat

Afiyet olsun turti çok güzel olmuş menün.

ben hiç heyecanlanmıyorum bu hafta reglim cünkü kesin fazla cıkıcam

Hiç belli olmaz belkide - çıkarsın. Kendini böyle şartlandırma.

Günaydın kızlar.

İşte bu haftaki kilo bildirimim

Geçen hafta : 71 kg

Bu hafta : 70,4 kg

Giden : 0,6

Toplam giden : 15,1 kg

Ve kilo bildirimim;

Gecen hafta: 58.6 :81:
Bu hafta: 57.4

Giden: 1.2

:119::119::119:

Son düzenleme:
günaydin kizlar,kilomu bildirip kaciyorum ,isler beni bekler :)

kilom 72.7 malesef,

cig kofteden sonra toparlanamadim, cig köfte krizi tutanlara duyruluuuurr

suan bi kitap okuyosum``ac olan bedenin degil,duygularin`` diye bana iyi gelecegini umuyorum,bide su sigorta isioni halledip diyetisyene gidebilseydim hersey daha güzel olacak,sizlerin destegiyle birlikte tabiki..

hepinize hayirli cumalar...

Geccen haftaki kilon neydi gelen giden nedir onlarida bildirirsen seviniriz ..

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin
-50
eski_bir_masal
-46
uzayim
-33
tadLi
-18
ladyline
- 17
Mumu85
- 5
ucukmavi
-0
Elmali turta
-7
file76 -? :44:

19 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin
-25
eski_bir_masal
-17
uzayim
-22
tadLi
-21
ladyline
- 19
Mumu85
- 8
ucukmavi
-21
Elmali turta
-?:44:
file76
-?:44:

Eline sglik haticecim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…