- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Eridiği için ağrıyorur MelekçimYa kızlar, bacagımın dirsekten alttaki arka baldırları acayip agrıyor
Dün bayagı zıpladım,bide bugn yürüdüm ondan mı acaba :44:
hiç böyle agrımamıstı...
Turtaaaam yardimima kooss bak falakaya yatiriyolar beni gelirken bir dilimde o sufleden getir
Ya kızlar, bacagımın dirsekten alttaki arka baldırları acayip agrıyor
hiç böyle agrımamıstı...
selam kızlar[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
sporumu yaptım geldim
[tr]
[td="align: Center"][/td]
[td="align: Center"]yürüyüş+
koşu[/td]
[td="align: Center"]twester[/td]
[td="align: Center"]yan bel[/td]
[td="align: Center"]mekik[/td]
[td="align: Center"]bacak
hareketi[/td]
[td="align: Center"]dambıl
kollar için[/td]
[td="align: Center"]kol
hareketi[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]pazartesi[/td]
[td="align: Center"]47dk :)[/td]
[td="align: Center"]150[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[td="align: Center"]60[/td]
[/tr]
[/table]
Canım ne yapıyorsunuz siz ya. Akşam yemeğini 16:30 da yedim şuan acıktım beni yoldan çıkarmayın. Akıllı uslu olun yahuuuuu.ahahaayyyyyyyyytttttttttt açılın sufle cok ikna edici olmadı sanırsam tadlum buna hayır diyemezler bence
Eki Görüntüle 398408 Eki Görüntüle 398409 Eki Görüntüle 398410
ayyyyyyyyyyyyy çıldırdıkkk gece gece
Ya kızlar, bacagımın dirsekten alttaki arka baldırları acayip agrıyor
hiç böyle agrımamıstı...
selam kızlar[TABLE="class: Grid, width: 500"]
sporumu yaptım geldim
[TR]
[TD][/TD]
[TD]yürüyüş+
koşu[/TD]
[TD]twester[/TD]
[TD]yan bel[/TD]
[TD]mekik[/TD]
[TD]bacak
hareketi[/TD]
[TD]dambıl
kollar için[/TD]
[TD]kol
hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pazartesi[/TD]
[TD]47dk :)[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ahahaayyyyyyyyytttttttttt açılın sufle cok ikna edici olmadı sanırsam tadlum buna hayır diyemezler bence
Eki Görüntüle 398408 Eki Görüntüle 398409 Eki Görüntüle 398410
ayyyyyyyyyyyyy çıldırdıkkk gece gece
Canım ne yapıyorsunuz siz ya. Akşam emeğini 16:30 a yeim şuan acıktım beni oldan çıkarmaın. Akıllı uslu olun yahuuuuu.
Afiyet olsun canım.iyi aksamlar kizlar, menümü yazayimda daha bisey yemiyeyim :)
sabah
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
salatalik
sekersiz cay
ögle
3 firin köfte( dün firinda patatesli yapmistim ,köftelerini aldim)
1 dilim ekmek
bir kase yogurt
yemekten sonra bir cay kasigi esmer sekerle yapilmis türk kahvesi
aksam
4-5 kasik bulgurlu kiymasiz ispanak
köfteli yemegin biberleri hahah
salata
bir kase yogurt
bir dilim ekmek
suana kadar 1 litre su
bir kupa yesil cay
suyumu anca 1.5 litreye tamamlayabilirm
Çikolatalar götürülmüş .Menum
Kahwalti
sahanda peynirli pastirmali yumurta
2 s. zeytin
Maydonoz
1 bardak sut
Oglen
cikolatali sut yaninda iki minik cikolata (daha siz cikolata dedikce kuduruyom burda)
Aksam
1 Kase kisir
SU 3 lt yesilcay 3 fincan
Afiyet olsun Melek güzel olmuş.Menüm:
Sabah:
2 dilim light ekmek
Domates,salatalık,peynir ve çay
İkindi:
Et döner ve salata
Ayran
Sporum yok,ama acayip yürüdük,cocuguda tasıdım yani
Tebrikler canım. Çiğ köfte falan kalmamıştır.Bu arada ben bugün yaklışık 30-35 dk spor yaptım. Yaktım yani bütün çiğköfteleri
İyi geceler Ebru.Şimdiden kolay gelsin.Kızlar ben kaçıyorum artık. Kayınvalidecimle ilgileneyim biraz. Ayrıca yarın iş var. Hemde çokk.... Öpüyorum hepinizi. İyi geceler
iyi geceler Gönül.
bende gidicem kitap okurm yarin dis randevum var Allah rahatlik versin herkese iyi geceler, hilal cim msj sayimi yarin aticam ins ..
Teşekkürler canım.güzel olmuş sporun canım
Süpersin Hatice'cim ...
ben de çıkıyorum kızlar yarın şu yüzümdeki benler içüün doktorla randevum var ne zaman girerim bilmiyorum giremezsem şimdiden sölimde
hadi herkese gud naytt
Hoşgeldin aramıza ben kuralları yazayım ..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Teşekkürler canım. Ben burda kan ter içinde spor yaparken siz neler yapmışsınız böyle.Diğer takımlardan rüşvet falan mı aldılar ne yaptılar
Kurallarınızı baştan sona okudum. Çok da güzel, mantıklı kurallar ama 4. madde kafama takıldı... Takımdaki tüm arkadaşlar uyuyordur eminim ama benim her gün en az 5 mesaj yazmam ne yazık ki mümkün değil. Bunun bir çok nedeni var, örneğin hiç kimseyi tanımıyorum, forumda yabancıyım, diyete yeni başladım tecrübesizim... Tabi denemeden de yorum yapmam şuan pek doğru değil ama her gün en az 5 mesaj yazmayı gerektirecek konu ve konumum henüz yok. Hadi zamanla bunlar oturdu diyelim, 1-2 gün sonra adapte oldum..vb arada nete giremediğim 1 gün olursa hemen uyarılacak mıyım? Bu kuralın hiç opsiyonu yok mu? Bir de mesajı 5 eşit parçaya bölüp de aralıklı yollayıp kurala uymaktansa uzun soluklu, anlamlı 1 mesaj da yetmez mi?... Ve sonuncusu illa cuma günü mü kilomu bildirmem lazım. Çalışıyorum ve sabah iş yerinden 11.30a kadar nete girmem mümkün değil ya öğlen arası girebilirim ya da 1 gün önce akşamdan kilomu yazabilirim. Bu durum size uyar mı? Teşekkürler.
Bence de yeme Gönül bak böyle yapınca 2 ileri 1 geri oluyor ..
Kolay gelsin turtam.
Semine'cim seyire yeni geçtin değil mi ondan da olabilir ?
Çok hoşuma gitti bu şekilde görünmemiz
Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Cİnsiyeti belli mi ?
Ben muhtemelen o zamanlar olmam ama artık yerime gelirsin.
Ayy canım yok ya çıkmıyor ben yiyorum yiyorum sorun olmuyor.
Dün gece saat kaçtı bilmiyorum dukanella yaptım yedim bugün korkup tartıldım tabi geç yiyince ama sonuç güzel
Uyku bölünmesi gerçekten can sıkıcı oluyor kalk yat derken geçiyor gün ..
canim bende zamainda dukan yapmis ve kitabini okumus biri olarak sana yardimci olabilirsin,cekinmeden istedigin kadar soru sorablrsin hic problem degil ,biz burda bunun icin variz zatenmerhaba canlar
ben dün törende bir yorulmuşum ancak bu sabah kendime gelebildim.yağmur mu yağacak derken bu seferde güneş çarptı bizi.ama güzel bir yorgunlıktu.1.sınıf öğrencilerim öyle güzel küçük gelinler ,damatlar olmuşlardı ki.çok ta güzel yaptılar danslarını.gelince
dün müdür bey tören sonrası yemek hazırlatmış bize güme gitti benim diyet.
ben bu dukanı yapmak istiyorum kızlar.içimde böyle bi heyecan var.ama çok soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi.
saol Hilalcim bıkmadan cevap veriyosun bana ama sınavların var senin.kıyamıyorum..dukan yapan diğer arkadaşlar sizden de fikir ve yardım lütfen...
günaydin canimgünaydınnn kızlarrrrr
hilalcim ilginççç rüyaları hadi görüyon da nasıl hatırlıyosun:))) ben hiçbişi hatırlamıyorum yaa
diyet kısmına gelince normalde seyir evresine geçmem gerekirdi ama ben dukan diyetini yapmıyorum eski beslnme şeklime döndüm protein ve bol sebze ikisi birlikte karbonhidrat hiçyok
sadece yulaf kepeğiiiii okadar onunla yapılcak tariflerede daha bakamadım vaktim olmadığından
benim dolapta daha önce aldığım etinin yulaf ezmesi var.ondan ekmek yapabilirmiyim arkadaşlar ve bunun günlük ölçüsü iki yemek kaşığı mı olcaktı?
siz yulaf kepeğini marketten mi alıyosunuz hangi marka oluyo?
bugün dukana başlarsam ben kilom 76 ,on gün mü atak devresi yapıcam?sebze ve meyve yemicem bu on gün zarfında ..sonra bi gün sebze et bi gün sadece et yiyeceğim değilmi?
ya yazarken sorarken de sıkılıyorum kusura bakmayın ama yapmak istiyorum bu diyeti.
bir de mesajlarımızı kendimiz sayıp o gün görevli olan arkadaşımıza özel mesajla bildiricez değilmi?ydoğru mu anlamışım?
off bu kadar soru yeter..
çıkarın kağıtları yazılı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?