Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kızlar, bacagımın dirsekten alttaki arka baldırları acayip agrıyor
Dün bayagı zıpladım,bide bugn yürüdüm ondan mı acaba :44:
hiç böyle agrımamıstı...

selam kızlar
sporumu yaptım geldim
[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"][/td]
[td="align: Center"]yürüyüş+
koşu
[/td]
[td="align: Center"]twester[/td]
[td="align: Center"]yan bel[/td]
[td="align: Center"]mekik[/td]
[td="align: Center"]bacak
hareketi
[/td]
[td="align: Center"]dambıl
kollar için
[/td]
[td="align: Center"]kol
hareketi
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]pazartesi[/td]
[td="align: Center"]47dk :)[/td]
[td="align: Center"]150[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[td="align: Center"]60[/td]
[/tr]
[/table]

hiç böyle agrımamıstı...

muhtemelen hiç çalışmayan kaslarını çalıştırmışsın ondan agrıyodur canım normaldir

güzel olmuş sporun canım

Son düzenleme:
Son düzenleme:
hiç böyle agrımamıstı...

Farklı kas grupları çalışıyordur Melek ..

Süpersin Hatice'cim ..

Turtam bak böyle gösterdikçe birileri gidip yiyecek herkes iradesiyle savaşıyor zaten neden daha çok zorluyorsunuz ki .

Afiyet olsun canım.

Menum

Kahwalti
sahanda peynirli pastirmali yumurta
2 s. zeytin
Maydonoz
1 bardak sut

Oglen
cikolatali sut yaninda iki minik cikolata (daha siz cikolata dedikce kuduruyom burda)

Aksam
1 Kase kisir

SU 3 lt yesilcay 3 fincan
Çikolatalar götürülmüş .

Menüm:

Sabah:
2 dilim light ekmek
Domates,salatalık,peynir ve çay

İkindi:
Et döner ve salata
Ayran

Sporum yok,ama acayip yürüdük,cocuguda tasıdım yani
Afiyet olsun Melek güzel olmuş.

Bu arada ben bugün yaklışık 30-35 dk spor yaptım. Yaktım yani bütün çiğköfteleri
Tebrikler canım. Çiğ köfte falan kalmamıştır.

Kızlar ben kaçıyorum artık. Kayınvalidecimle ilgileneyim biraz. Ayrıca yarın iş var. Hemde çokk.... Öpüyorum hepinizi. İyi geceler
İyi geceler Ebru.Şimdiden kolay gelsin.

bende gidicem kitap okurm yarin dis randevum var Allah rahatlik versin herkese iyi geceler, hilal cim msj sayimi yarin aticam ins ..
iyi geceler Gönül.

güzel olmuş sporun canım
Teşekkürler canım.

Süpersin Hatice'cim .. .

Teşekkürler canım. Ben burda kan ter içinde spor yaparken siz neler yapmışsınız böyle.Diğer takımlardan rüşvet falan mı aldılar ne yaptılar
.

ben de çıkıyorum kızlar yarın şu yüzümdeki benler içüün doktorla randevum var ne zaman girerim bilmiyorum giremezsem şimdiden sölimde

hadi herkese gud naytt

Kurallarınızı baştan sona okudum. Çok da güzel, mantıklı kurallar ama 4. madde kafama takıldı... Takımdaki tüm arkadaşlar uyuyordur eminim ama benim her gün en az 5 mesaj yazmam ne yazık ki mümkün değil. Bunun bir çok nedeni var, örneğin hiç kimseyi tanımıyorum, forumda yabancıyım, diyete yeni başladım tecrübesizim... Tabi denemeden de yorum yapmam şuan pek doğru değil ama her gün en az 5 mesaj yazmayı gerektirecek konu ve konumum henüz yok. Hadi zamanla bunlar oturdu diyelim, 1-2 gün sonra adapte oldum..vb arada nete giremediğim 1 gün olursa hemen uyarılacak mıyım? Bu kuralın hiç opsiyonu yok mu? Bir de mesajı 5 eşit parçaya bölüp de aralıklı yollayıp kurala uymaktansa uzun soluklu, anlamlı 1 mesaj da yetmez mi?... Ve sonuncusu illa cuma günü mü kilomu bildirmem lazım. Çalışıyorum ve sabah iş yerinden 11.30a kadar nete girmem mümkün değil ya öğlen arası girebilirim ya da 1 gün önce akşamdan kilomu yazabilirim. Bu durum size uyar mı? Teşekkürler.

Teşekkürler canım. Ben burda kan ter içinde spor yaparken siz neler yapmışsınız böyle.Diğer takımlardan rüşvet falan mı aldılar ne yaptılar

Valla ne yaptılar bilmiyorum ama iyi yapmadılar Hatice'm ..

Ne yazık ki mesaj sayısı konusunda taviz vermiyoruz çünkü mesaj sayıları düşünce motivasyonda düşüyor.
Takıma yeni katılan arkadaşlar da oluyor ama zaten mesajlar olmadan birbirimizi tanıyamayız ki herkesin menülerine yorum yapıp paylaşımda bulunmazsak diyet günlüklerinden farkı kalmıyor.
Ayrıca belirtiyoruz zaten mesajı yazmak için 5 mesaj yazıp çıkmak değil amaç deneme süreside bunun için var.
Yalnız bu kuralı bütün takımlar uygulamıyor eğer benim için uygun değil dersen diğer takımlara bakabilirsin.
Kilo bildirme konusu problem olmaz perşembe akşamından bildirilebilir cuma günü de bekliyorum zaten mümkün oldukça.

merhaba canlar

ben dün törende bir yorulmuşum ancak bu sabah kendime gelebildim.yağmur mu yağacak derken bu seferde güneş çarptı bizi.ama güzel bir yorgunlıktu.1.sınıf öğrencilerim öyle güzel küçük gelinler ,damatlar olmuşlardı ki.çok ta güzel yaptılar danslarını.gelince

dün müdür bey tören sonrası yemek hazırlatmış bize güme gitti benim diyet.

ben bu dukanı yapmak istiyorum kızlar.içimde böyle bi heyecan var.ama çok soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi.
saol Hilalcim bıkmadan cevap veriyosun bana ama sınavların var senin.kıyamıyorum..dukan yapan diğer arkadaşlar sizden de fikir ve yardım lütfen...

benim dolapta daha önce aldığım etinin yulaf ezmesi var.ondan ekmek yapabilirmiyim arkadaşlar ve bunun günlük ölçüsü iki yemek kaşığı mı olcaktı?
siz yulaf kepeğini marketten mi alıyosunuz hangi marka oluyo?

bugün dukana başlarsam ben kilom 76 ,on gün mü atak devresi yapıcam?sebze ve meyve yemicem bu on gün zarfında ..sonra bi gün sebze et bi gün sadece et yiyeceğim değilmi?
ya yazarken sorarken de sıkılıyorum kusura bakmayın ama yapmak istiyorum bu diyeti.

bir de mesajlarımızı kendimiz sayıp o gün görevli olan arkadaşımıza özel mesajla bildiricez değilmi?ydoğru mu anlamışım?
off bu kadar soru yeter..
çıkarın kağıtları yazılı yapıcam

günaydınnn kızlarrrrr

hilalcim ilginççç rüyaları hadi görüyon da nasıl hatırlıyosun:))) ben hiçbişi hatırlamıyorum yaa
diyet kısmına gelince normalde seyir evresine geçmem gerekirdi ama ben dukan diyetini yapmıyorum eski beslnme şeklime döndüm protein ve bol sebze ikisi birlikte karbonhidrat hiçyok
sadece yulaf kepeğiiiii okadar onunla yapılcak tariflerede daha bakamadım vaktim olmadığından

kızlarrr pazar günü hem alışveriş yapayım dedim hemde gelinlik bakayım dedim gelinliği 1400 tl ye satılık olarak anlaştım kına kıyafetide içinde saat 1den akşam 6ya kadar yürüdümm avmleri gezdim bakındım alışveriş yaptım kendime pantolonla üstüne mini elbise aldım bikaç parça ....baya yorulmuştum....

dünde işyerinden eve kadar yürüdümm otobüsle 15 dk tutan yolu yürüyerek 1.20dkda bitirdimşuan heryerim ağrıyooooo 66dan aşağı inmessem artıkkk bilemiyorummm

canim bende zamainda dukan yapmis ve kitabini okumus biri olarak sana yardimci olabilirsin,cekinmeden istedigin kadar soru sorablrsin hic problem degil ,biz burda bunun icin variz zaten
günaydin canim

canim yulaf ezmesi kullanilmiyor dukanda yulaf kepegi olmasi sarti ve bu diyetin olmassa olmazi yulaf kepegi,nerden bulabilecegin konuusnda diger arkadasalr yardimci olacaktir sana,ben türkiyede yasamadigim icin bilemiyorum.

senin kilon icin 10 gün atak cok fazla en fazla 5 gün yapmalisin,atakda sadece yagsiz et,balik,süt,yogurt,yumurta,1,5 kasik yulaf kepegi, ayrica cok olammak kaydila kuru sogan ve salatalik tursusu yiyebilirsin,tatlandirici kullanabilrisin,diyet boyunca cola zero gibi icecekler icebilrisin( sagliksiz oldugu icin icmesen daha iyi tabi) bu diyette yag cok önemli hersey yagsiz olmak zorunda yag orani 100 gr 2 yi asmamali ayrica bu diyetle ilgili tarifleri olan bir blog var cok cestili tarifleri var ordan faydalanabilrisin linki kopyaliyorum asagiya

dukan diyeti tariflerim

seyirede kisaca deginecek olursak atakta yedigin herseyi seyirdede yiyebiliyorsun buna ek olarak sebzeler geliyor ve yulaf kepegi 2 kasiga cikiyor sebzelerdende havuc patates bezelye haric,,seyir nasil yapacagin sana kalmis ama en rahati1+1 yapiliypr bir gün saf protein aliyosun diger gün sebze ekliyorsun ,suan aklima gelenler bunlar takildigin birsey olursa cekinmeden sorabilrisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…