Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa

ne güzel tatli telaslar bunlar :)

Gunaydin kizlar nabersiniz, disciye gitmeden bir bakiyim dedim

arkadaşımız cvplamışş en güzel şekilde zaten....
günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa

afiyet olaaa ve şincikten geçmiş olsunn

İyi spor olmuş senin için. Kilo verirsin merak etme.

Günaydın. Geçmiş olsun.

Gunaydin kizlar nabersiniz, disciye gitmeden bir bakiyim dedim
Günaydın. Geçmiş olsun.

ayy mumucum çok teşekkür ederim canım yaa sevindirik oldum ilgin için..bu arada adın ne tatlım..

hiç düşünme bunları başka şeyler düşün relax ol canım..geçmiş olsun..

tesekür ederim canim,zaten düsün düsünme gidicem el mahkum daha azla ertelersem agzimda dis kalmiycak bu yasimda :)

neyse kizlar ben ufaktan yol alayim ,Allaha emanet olun

hello bebekler doktora gidemiyorum acil ameliyatı çıkmış taaaaaaaaaaaa cuma gönüne attılarr beniiiiibir an önce kurtulmak istiyorum şu yüzümdeki benlerden artıkkkkkkkk bekleyemiyorum :84::84::84::84::84::84::83::83:

ben hiç duakn yapmadım ama yapıp da devamını getirebilen de çok görmedim o zaman da vücudun dengesi bozuluyor ve kilo verme yavaslıyor benim tavsiyem dukandaki tarifleri dene ablacımm ama direk dukanı yapma ben öyle yapıyorum canım cok krep yada benzeri şeyler isterse dukan tarifine göre yapıp yiyiorum ama dukan diğyeti yapmıyorum

ayy hayırlı olsun canımm ne güzel yürümüşsün biraz streslisin ya belkide ondan veremiyorsundur bu aralar ama bence verirsin düğününe kadar kilo sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…