Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mumu geçmiş olsun canım..

sabah sabah moralim bozuldu, fen edebiyat mezunlarına formasyon verilmeyecekmiş.ne yapacaksak artık

Son düzenleme:
topiğin dişçi günü mü bugün? mumuda sen de dişçiye gidiyosun

bu arada dişçiye gidenlere geçmiş olsun nasıl igrenc berbat bişidir bilirim

Evet anlasilan bugun topigin dis bakim gunu
Ay ben gidip geldim o igneyi wurmasi
Kocaman igneyi aldi tepeme dikildi, ignesini agzima dayadi o goruntu gozumden silinmiyo hele vururken ki agrisi ufffff

Turtam dolgu yaptigi o disime kanal tedavisi yapti icini geri bosaltti sinirleri oldurdu (ins bu sefer iyi oldurdu bidaha o iskenceyi cekmek istemiyorum)
igne gibi biseyle o sinirleri parcaladi defalarca ..

Haftaya gene gidicem bakalim

desene cumaya dahada zayiflamis gireceksin ameliyata

sabah sabah moralim bozuldu, fen edebiyat mezunlarına formasyon verilmeyecekmiş.ne yapacaksak artık

nasıl yani ögretmen olamayacakmısınız bu durumda ?

ayy dedigim gibi olmus en basından sana kanal ypacagına bir yıgın işkence çektin yok sinirleri almıştır daha birşey olmaz canum belki ilk gün agrır dişi açtıgı içün oda normal olarak sonrasında bişi olmaz

cuma alacak mı direk beni bilmiyorum da evet bende öyle düşünmedim değil

Bu arada dişçiye gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin

.HERKESE SEVGİ DOLU GÜNAYYDINLARRRRR.
Bugün bize tatil.
Günaydın Hatice... neden tatilmiş?
ayy mumucum çok teşekkür ederim canım yaa sevindirik oldum ilgin için..bu arada adın ne tatlım..
adı müjgan
acelesi mi var turta ya...
cumaya girersin 3 gün var zaten..

:44: yani vaziyet nedir?

Ayy 1. sınıfların mı öğretmenisin ne tatlıdır o mini mini birler yalnız gerçekten çok da büyük sabır işi özellikle okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bence.

Reyhan abla istediğin gibi sorabilirsin benim sınavlarım pek problem olmuyor bu hafta yok zaten haftaya başlayacak gece çalışıyorum genelde 1 gece yetiyor ..

Ben de Mumu'nun yazamadığı kısmı yazayım.
Büyük marketlerde, aktarlarda bulabilirsin ya da internetten sipariş verebilirsin.

Benimkisi ruşeym ama doğalsan da iyi sanırım.

Ayy kız bütün gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum ki ben aşırı rüya görüyorum bunlar seçmeler
Çok bulmaca çözmekle alakalı olabilirmiş çok rüya görmem ama biraz sonra yeni rüyam gelecek

Canım benim sebze de karbonhidrat, tabiki sağlıklı karbonhidrat ama sen protein miktarını çok tutmaya çalış yine de.

HAyırlı olsun Semine'cim içine sinsin her şey.
Ben geçen merak etmiştim o gün her şeyi merak ettiğimden soramamıştım
Şİmdi sen zayıflıyorsun ya düğüne kadar daha zayıflayacaksın da gelinliği ayarlayacaklar mı ona göre ?
Kolay ayarlanan bir şey mi

BU arada hatırlıyor musun ne derdik önceden yoruldukça ohh yağlar yanıyor, kalori harcıyoruz

günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa

Gunaydin kizlar nabersiniz, disciye gitmeden bir bakiyim dedim

Geçmiş olsun kızlar cidden dişçi günü gini olmuş bugün.

Haırlısı olsun canım. Cumaya ne kaldı.

Hergün yeni birşey yapıyorlar. Şu memlekette en berbat yapıya sahip olan milli eğitim sistemi zaten.Hele bu sene iş rayından çıktı. Birşey yapmaya çalışıyorlar ama altyapı yok ,içi boş. İçi sonra doldurulacakmış. İlk önce altyapı tamamlanacak ki başarı elde edilsin. Herşey boşlukta. Yarın gelir başka birşey derler merak etme.

Canım ya dolgu yaptırmasana. Ben bir dişime yıllarca dolgu yaptırdım düştü.Sonra ağrım oldu tekrar kanal tedavisi derken çok canım acıdı.Sonra gittim o dişime KAPLAMA yaptırdım. Şimdi o kadar rahatım ki.Hem görünüşü güzel hemde dolgu gibi sıkıntı yaratmıyor.Doktorum ömür boyu kullanırsın dedi. Herkese de öneriyorum.

Güzel bir bakış açısı

Canım dün 23 Nisandı ya bugün okullar tatil çalışmıyoruz.

Ayy cidden ben de beklemeyi hiç sevmem o konularsa stresten dolayı ..

Canım senin formasyonun yok muydu bundan sonra verilmeyecekmiş sanırım ?

Bugünkü rüyamı anlattayım
Beni kaçırıyorlar kızlar.
Kaçıran da baba kızmış götürüyorlar bir eve.
Ben de düşünüyorum niye beni kaçırdılar diye.
Meğer dukan tariflerini yaptırmak içinmiş ( Nasıl bir havaya girdiysem artık )
Buradan en az 10 tarifi yapamdan çıkamazsın diyorlar.
Ben nasıl ya beni yemek yapmak için mi kaçırdınız diye şaşırıyorum.
Evet çok güzel yaptığı duyduk ondan kaçırdık seni hadi işe koyul diyorlar
Ama her yerim malzeme.
Ben bir taraftan ocakta yemek yapıyorum bir taraftan hazırlıyorum bir taraftan fırına koyuyorum .
Bir de sevdiceğim beni merak eder acele etmem gerekli diye düşünüyorum

ohh ne güzel..

saf ya..
kızım cok kafana takıyon yapma

tesekür ederim canim,bende nette görmüstüm ohaberi milli egitimde calisamayacakmis fen edebiyat mezunlari ,alakam olmamasina ragmen banada cok sacma geldi
gecmis olsun
Bu arada dişçiye gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin

adı müjgan

acelesi mi var turta ya...
cumaya girersin 3 gün var zaten..

:44: yani vaziyet nedir?

tesekürler kizlar,agzim yamulmus bir vaziyette eve geldim,gelirken tavuk aldim su sizin özel soslu tavugu koydum ocaga yemegimi yiyip gidip oglanlari alicam

yakinda rüyanda dukan restorant acarsan sasirma

Geçmiş olsun kızlar cidden dişçi günü gini olmuş bugün.

Tesekkurler hilalcim suan fena agri yapmaya basladi bir agri kesici alsam iyi olacak ..

Doktor bana oyle bisey onermedi ama bide kaplamayi arastirayim ..

Ilahi hilal, bigunde ben kacirsam fena olmaz, o meshur browniler icin

tesekür ederim canim,bende nette görmüstüm ohaberi milli egitimde calisamayacakmis fen edebiyat mezunlari ,alakam olmamasina ragmen banada cok sacma geldi

gecmis olsun

sanada gecmis olsun canim, ne oldu gidip geldin mi ?

tesekürler kizlar,agzim yamulmus bir vaziyette eve geldim,gelirken tavuk aldim su sizin özel soslu tavugu koydum ocaga yemegimi yiyip gidip oglanlari alicam

NAsıl oldun Mumu var mı ağrın falan ?
BU arada dün gece bir şey yapmadın dimi konuşmalardan etkilenip?

NAsıl oldun Mumu var mı ağrın falan ?
BU arada dün gece bir şey yapmadın dimi konuşmalardan etkilenip?
suan agrim yok cok sükür ama ignenin etkisi gecmedi bakalim gecince ne olacak,yok canim yapmadim bisey su haftayi bi atlatsam ama persembe ve cuma yine arkadasdayim allahtan kahvaltiya denk geliyo aksama dengelerim en azindan

Ne alemsin kız.Ama tariflerini bende beğeniyorum. Bir haftalığına bende kaçırsam seni olur mu

yakinda rüyanda dukan restorant acarsan sasirma

Benim hayalimdir pastane açmak zaten ayy ne güzel olur

Tesekkurler hilalcim suan fena agri yapmaya basladi bir agri kesici alsam iyi olacak ..

Ilahi hilal, bigunde ben kacirsam fena olmaz, o meshur browniler icin

Canım ne zaman geçermiş ağrısı demedi mi bir şey doktor ?

Yaparım kuzum sana da zaten düşünüp duruyorum bugün ne yapsam diye

suan agrim yok cok sükür ama ignenin etkisi gecmedi bakalim gecince ne olacak,yok canim yapmadim bisey su haftayi bi atlatsam ama persembe ve cuma yine arkadasdayim allahtan kahvaltiya denk geliyo aksama dengelerim en azindan

Senin gezmelerin pek tahlikeli zaten ama dikkat et canım bak bu hafta listeye gireceksin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…