tarif süper hilal elimde kağıt kalem not ettim yapa
rım bir gün inşallah
muti haber yolladı mı sabah birseyler yazmıştı merak ettim aklım onda kaldı
Ben de hep mayısın 2. haftası en erken diye duydum Gülçin o yüzden heveslenmeyeyim olursa süpriz olsun ..
O sıralarda bir kahve yap kendine rahatlamaya çalış ..
VAr ya zaman yaklaştıkça ben nasıl heyecan yapıyorum, ileride olsa neresi olursa olsun derim ama şimdi her şeyi etkileyecek işte ..
Ayşe'cim ıhlamur içsen varsa eğer _?
Ayy cidden tedirgin ediciymiş neyse ben büyük konuşmayı bırakıyorum artık ..
Uff geçmiş olsun canım ya hastayken tek olmak da kötü oluyor insanın naz yapası oluyor.
Ben 62-63 falandım sanırım o zamanda 2 ayda biter diyordum
GAyet güzel oluyor ama kilo aldıracak bir şeyi yok Gülçin ..
Teşekkür ederim canım
Sıcak şeyler içebilsen aslında iyi olur.
çok umutlanmayalım o zaman hilal olursa sürpriz olsun dediğin gibi
kahve deneyim bakalım belki işe yarar önceden yarıyordu ama
büyük konuşmamak lazım hilal ben 2. çocuğu asla istemiyordum 2 kerede aldırmaya gittim çok büyümüştü hayırlısı şimdi 13 aylık oldu bile
tamam canım hakkında hayırlısı önemli birsey yoktur inşallah
Kepeğik hakkımı harcamamak da hoşuma gitti Gülçin ..
Yok Gülçin ya vermedi haber ama annesinde muhtemelen orada girmiyor.
çok umutlanmayalım o zaman hilal olursa sürpriz olsun dediğin gibi
kahve deneyim bakalım belki işe yarar önceden yarıyordu ama
büyük konuşmamak lazım hilal ben 2. çocuğu asla istemiyordum 2 kerede aldırmaya gittim çok büyümüştü hayırlısı şimdi 13 aylık oldu bile
benim eşimde piyade uzman çvş. canım bizimde buraya gelince erken belli olmuştu
batıdayız biz sevgili eşim birden tayin istedi çıkacakmı diye bekliyoruz işte
herkesler abla diyo bende deyim bali reyhan abla özendim
de tabi tatlım ..hepinizden büyüğüm abla diil anneyim nerdeyse..
de tabi tatlım ..hepinizden büyüğüm abla diil anneyim nerdeyse..
Afiyet olsun Hilal.Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 3 tane minik dukan lorlu limonlu kek
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Ton balıklı dukan dürüm ( Ayşe'nin dün yaptığından yiyecektim nasıl olduysa kavrulmuş kıyma dolapta bozulmuş )
- 1 bardak light kola
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- YArım saat yürüyüş
mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
Geçmiş olsun Ayşe.Sıcak birşeyler iç.Birde boğazın yumuşaması için içine limon sıkılmış az bi zeytinyağı içmeye çalış. Sevmem ama boğaza iyi geliyor.menüm bugün bişey yemedim resmen demek sabahta hasta olduğumdan canım istemiyormuş.
bugün sadece davette 5 kaşım mantı yedim başka da bişey yemedim boğazım çok fena
Canım çekti ya.Ben sana açık adresimi vereyim sen gönder. Acaba kaç günde gelir:44::26:Tarifini de yazayım kekin
1 yumurta
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 yemek kaşığı light süt tozu
1/2 bardak lor
1 limon kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı limon suyu karıştırılır.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilip afiyetle yenilir
off Hilal offfff.Kızlar bu sefer rüya değil de nasıl oldu anlatamam sabah uyandığımda nasıl dukan yaş pasta yaparım diye uyandım
Cuma günü yapacağım inşallah ..
Canım benim 5 olacak. Unuttum24 Nisan Mesaj Sayımları
Eski_bir_masal :40
Elmaliturta : 28
Mumu85 : 26
Tadli : 26
Angelic2 : 12
Mutedeyyin : 11
Ucukmavi : 8
Laydline : 6
Uzayım : 0
Çocuklar çok tatlıymış Gülçin.Allah bağışlasın.hilal avatarında iştah acıcı yaş pastada ben kaçıyım kızlar çocuklar doyurup yürüyüş yapacağım gelirken de yaş pasta alırım akşam uğrarım
Afiyet olsun Hilal.
Canım çekti ya.Ben sana açık adresimi vereyim sen gönder. Acaba kaç günde gelir:44::26:
off Hilal offfff.
Canım benim 5 olacak. Unuttum
Gelir gelir hemen Hatice ben sana dukan menü yapıp yollayayım bir de her şeyden az yapıyorum ölçüler fazlaysa yarıya falan indiriyorum ki hepsini oturup bitirmeyeyim diye
Bu tarifte evde olan şeyler belki yapmak isteyen olur dedim 5 dakikanı almıyor hazırlamak zaten sonra bırak dursun fırında ..
Not aldım canım ..
Ben bir süredir vücut su tutmasın diye perşembe spor yapmama kararı aldım.Sende bir değişiklik olmuyorsa yap.
mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
hem kız hem erkek kızım 7 yasında oğlum 13 aylıkAllah bağışlasın, kız mı erkek mi? Benim kızım da 13 aylık :)
saol hilal 23 nisan bayram yaptı işte yok kız daha yermiyim hiçMaşallah ne güzel olmuş kızın Gülçin ..
Pasta falan alma bak onu da yersen bugün iyice kötü olacak ..
istedi işte canım ohal maddiyat 2 çocuk gelecekleri falan dert ediyoruz işteCNM sıra gelmediyse çıkmaz herhalde niye istediki özellikle
aaaaa kaç yaşındasın ki reyhan ablade tabi tatlım ..hepinizden büyüğüm abla diil anneyim nerdeyse..
saol tatlımkızın çok tatlı olmuş canım maşallah
saol canım cümlemizinkiniAfiyet olsun Hilal.
Geçmiş olsun Ayşe.Sıcak birşeyler iç.Birde boğazın yumuşaması için içine limon sıkılmış az bi zeytinyağı içmeye çalış. Sevmem ama boğaza iyi geliyor.
Canım çekti ya.Ben sana açık adresimi vereyim sen gönder. Acaba kaç günde gelir:44::26:
off Hilal offfff.
Canım benim 5 olacak. Unuttum
Çocuklar çok tatlıymış Gülçin.Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?