Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dukanda 1.gün menüm:

sabah

1yumurta+1 yumurta beyazı,biraz yağsız peynir,az sütle omlet
biraz yağsız kaşar
dukan ekmeği(1.5 kaşık kepek hakkımı burda kullandım)
şekersiz çay

öğle

fırında tavuk
yağsız yoğurt

akşam

tavuklu çorba
yağsız yoğurt

çok az değil mi yediklerin hilal?

güzel omuş ablacım afiyet olsun

Kızlar ben çıkıyorum gece gelir miyim bilemedim.
Herkese iyi akşamlar ..

Ebru'cum mesaj için beklemem gerekiyor buradan yazsam olur mu mesaj sayım : 30

görüşürüzzzz cnm

menün güzel olmus ablacım

Ben çok severim canım. Tadıda güzeldir. Çocukluğumdan beride yerim.

Yapabileceğimiz bişey var mı canım. ?
canima ldim ben bi paket ama nasil yeniyor bu :) icinimi cikariyon yoksa kabuguylami isiriyon :)
hosgeldin canim
mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.

kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
gecmis olsun canim,
bende hap kullanyiordum sonra AMA COK UNUTUyodum simdi vajinal halka kullanmaya basladim,ve rahat ettim tavsiye ederim
hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok, yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum

oyy zaten hastaliktan cok o yalnizlik koyuyor insana,gecmis olsun canim

iyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor

sabha
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates
4 hurma

ögle

ucuk mavinin yaglamasi :)
bir kase yogurt
yarim kase ev yapimi puding

aksam
ispanak
yogurt

güzel omuş ablacım afiyet olsun

saol gülüm.çorba bayaa bi sulu olmuştu kepek hakkımı kullandığım için koymadım içine.bi dahakine daha koyu yapıcam,daha doyurucu olur o zaman.

bir de kepeksiz ekmek tarifi buldum.sabah bundan yersem kepek hakkımı diğer öğünlerde kullanabilirim diyorum.tarifi şöyle ;

kepeksiz ekmekçikler
Malzemeler
■6 yemek kaşığı süt tozu
■1 yumurta

Hazırlanışı

Süttozu ve yumurta iyice kırpılarak pişirme kabına dökülür, 180 derecede 15-18 dakika pişirilir. Malzemeler 2 adet için verilmiştir. Miktarı arttırarak daha fazla yapabilirsiniz.

süttozu almadım daha.nasıl olur ki bunun tadı ..emin değilim..

bu arada ebru 'nun nicki ne ?ben daha isimleri tam olarak ezberleyemedim arkadaşlar..

Laydline

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar geç zaman uğrar mesajımı atarım ebruya iyi akşamlar herkese
İyi geceler Gülçin.

hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok, yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum

Kışın değilde bahar çarpıp hasta ediyor.İnşallah kısa sürede iyileşirsin.Dikkat et kendine. Afiyet olsun,güzel olmuş.

Puding dışında menün güzel. Afiyet olsun.

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün.

Gülçin naptın canım sen yaaa. Olmamış menün. Lütfen daha çok dikkat et. Bugünde söylemişsin. Ben senin üzerine 15 kilo verdim nerdeyse. (Gaza gelirsin belki )

kızlar itiraflarımı yaptım cezamı bekliyorum yazın artık bide rakibem olsun kim benle rakip olur kızlar yani eşleşir motive oluyum ortim olsun

Şuan grupta sana en yakın kilo Hilal'in kilosu. Onunla yarışabilirsin. Ben Gönül'le yarışıyorum. Gönül dedim de Gönül öğleden sonra hiç uğramamış.

Afiyet olsun Hilal'cim. Kola olmamış.

mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.

kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor

Geçmiş olsun canım. Boğazın kötüyse ıhlamur iç çok iyi geliyor.

24 Nisan Mesaj Sayımları

Eski_bir_masal :40

Elmaliturta : 28

Mumu85 : 26

Tadli : 26

Angelic2 : 12

Mutedeyyin : 11

Ucukmavi : 8

Laydline : 6

Uzayım : 0

Ellerine sağlık Hilal'cim.

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün.

Kolay gelsin Hatice'cim.

Kızlar ben çıkıyorum gece gelir miyim bilemedim.
Herkese iyi akşamlar ..

Ebru'cum mesaj için beklemem gerekiyor buradan yazsam olur mu mesaj sayım : 30

Tamam canım not aldım.

Afiyet olsun ablacım. Güzel olmuş menün.

Puding olmamış canım. Onun harici güzel. Afiyet olsun.

Ebru benim ablacım

geçmiş olsun canım hep aynı dert

afiyet olsun ablacım

yok canım gurbette olunca
helede çocukla çok zor oluyo Allah yardımcın olsun

türkiye ve vajinal halka yok canım burda condomu zor buluyoruz

benim kaçamakların yanında hiç birsey ama puding olmamış

alışmaya çalışıyorum şöz yarından sonra olmayacak kötü şeyler
seni örnek alalım değil miyani
valla bilmiyorum hilal çok sıkı rakip ya

herkese iyi geceleeeeerrr.

canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…