afiyet olsun ebru
o yüzde kaç ihtimal geldi beni buldu senide bulabilir hatta hafta sonu başıma kötü bir olay da geldi neyse
1 aya bende tamamdır hilalim pardon 1.5 aya artık benimki
tayinlerede az kaldı sizinki bu hafta yada öbür hafta belli olur artık bakalım hayırlısı
afiyet olsun
menümü yazıyım ekmek biraz çok kaçtı ama akşam yemiycem tambir kaçamaktan kurtulsamda canım hiçbirşey istemese ne iyi olur
-sabah-
-1 domates
-1 salatalık
-1 yumurta
-ara-
-3 bardak yeşil çay
-2. öğün-
-4dilim ekmek-:26:belkide 5 di
-1 dilim peynir
-4-5 zeytin
-yeşil soğan
-bir ıssırık çikolata:26:
-azcıkta çekirdek 10 tane yoktur
anaaaaaaaaamne çok yemişim ne çok kaçamak var mhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gifenümde yav toplayamayacağım diye çok korkuyorum kızlar bişeylerin beni durdurması lazım
1 saat sabah leslie yaptım
1 saatte 19-20 arası yürüyeceğim
suyuda 3 litreye tamamlarım
sonumu hiç iyi görmüyorum
kızlar itiraflarımı yaptım cezamı bekliyorum yazın artık bide rakibem olsun kim benle rakip olur kızlar yani eşleşir motive oluyum ortim olsun
ben cezamı kendim keseceğim
100 şınav mı çeksem
100 mekik 100 sağ -sol yan mekik mi çeksem
karar size kalmış aklıma baska bişey gelmiyo
Canım sen korunurken mi hamile kaldın ?
Neyle korunuyordunuz ?
Mayısın 2. cuma günü deniliyor ama bir değişiklik mi var ?dense
Gülçin ne yaptın sen öyleee ..
ne kadar zamanını aldı bu aradada konulara çalısıyorum
Gülçin ne ceza versek biledim ki spor cezası değil ama bir an önce toparla lütfen kendini ..
Bence 100 değiş 1000 tane çek
Ben geçen yapmıştım bir öyle ..
bir asker eşi dahaamayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
Masal sen hep evlilik istemeyip evlilere, bebek istemeyip de bebeklere özeniyon hee
Ay ben evlenemem çocuk yapamam diyon ama içten içe istiyon dimii :)
Turtimuuuuuuuu heheValla daha bu sabah andım seni, ne zaman bi programda biri sopa çevirse sen geliyodun aklıma, bugün de netten egzersizlere bakıodum, Ender Saraç sopa çeviriyodu sen geldin aklıma
aaaaa hoşgeldin canımmm tekrar kilo vermeye başlamana sevindimmm:)
benim gibi desene ah ahhhh
imam bayıldıı turtacımm onun adııı :) çok lezzetli ama yapmayı bilmiyorum biri yapsada yesemm yok demem haniii
Yalnız ne fark ettim chika kaç ay önce ayrılmış o zamanlarda hepimizin son kilolarıydı kız aylar sonra döndü biz hala sürünüyoruz
Canlarım bugün akşam kızımın 23 Nisan gösterisi var. Ben şimdiden menümü yazıp çıkıyorum. Akşam kaçta gelirim bilmiyorum ama mutlaka uğrarım.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon tavuk sote
2 dilim kepek ekmek
Ara
1 tane kuru incir + 2 tane kuru kayısı
Birazcık leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + yeşilçay
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 3 tane minik dukan lorlu limonlu kek
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Ton balıklı dukan dürüm ( Ayşe'nin dün yaptığından yiyecektim nasıl olduysa kavrulmuş kıyma dolapta bozulmuş )
- 1 bardak light kola
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- YArım saat yürüyüş
bir asker eşi dahaa
senin eşin ne görevde neredesiniz canım
yok kız ertelenmez de öne çekerler bence her yıl aynı şey oluyo
hilal nisanın sonu yada mayısın ilk haftası subaylar
mayısın ilk haftası yada 2. haftası uzmanlar kesin değil birden açıklarlar
,
valla cozuttum hilal hep öğlen ikindi arası oluyo bana bu durum anlamadım neden oluyor ne yapsamda tutamıyorum kendimi
mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
ne kadar zamanını aldı bu aradada konulara çalısıyorum
hilal korunurken hamile kaldım ben hap kullanırken 5 yıl sonra
dr. demişti binde bir olur bu durum bu kadar uzun süre ilaç kullanınca 1 yıla kadar hormonlar düzelmiyor hamile kalınmıyormuş ben kullanırken kaldım
eşim korunuyo şimdi o da tehlikeli ne yapsam bilemiyorum bağlattıramıyorum da yaş sınırı var korkuyorum
menüm bugün bişey yemedim resmen demek sabahta hasta olduğumdan canım istemiyormuş.
bugün sadece davette 5 kaşım mantı yedim başka da bişey yemedim boğazım çok fena
valla chikamuuu gittiginde benim son kilolarım değildi hilalim daha 73 74 falandım ama ferdici gittiginde son kilolarımdı banada yuh yanii
menün çok iştah kabartıcı hilal
hilalcim menün her zamanki gibi harika canım.
su bile içemiyorum 1 bardak ancak içebildim.
benim eşimde piyade uzman çvş. canım bizimde buraya gelince erken belli olmuştueşim piyade üstteğmen canım.doğudayız ığdırın bir ilçesinde.siz?bilmem doğu tayini beklerken ertelenmişti mayısın son haftası belli olmuştu o yüzden heveslenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?