tamam süpersin .Senin yaptıkların daha güzel olacakmış gibi , işin ehli oldun artık.Senin elinden yemek daha güzel olur.Ben sana adres vereyim
ne su tutması kız sporla terleyince vücuttan ödem su falan atılıyor ama terlemek lazım tabüsü ben o yüzden sauna eşofmanı giyiyorum sporda deli gibi terletiyor
Spor yaparken tabii ki terleyip su atıyorsun ama sporunu bitirdikten sonra terleyerek attığın bütün suyu karşılamak için daha çok susayıp su içiyorsun. Sporla kaslar güçlendiği için ve kasların %80nine yakını su olduğu için vücudun su tutuyor. Umarım açıklayabilmişimdir.ne sus tutması kız sporla terleyince vücuttan ödem su falan atılıyor ama terlemek lazım tabüsü ben o yüzden sauna eşofmanı giyiyorum sporda deli gibi terletiyor
benim de bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem
akşam
ıspanaklı yogurtla közlenmiş patlıcan + domates
1 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi
spor : 2 saat
kızlar 1 saat yürüdüm geldim
biraz bulaşık var yıkayım çalışacağım az oğlan da uyumuşken
bu arada kime mesaj atacağız
Hatice'cim ben çok seviyorum yiyecek şeyleri yapmasını ve o anki hislerinin çok etkili olduğuna inanıyorum.
Sinirliyken yaptığımda gerçekten bir garip geliyor tatları normalde olduğu gibi olmuyor ..
Geçen senelerde yapmıştım böyle sevdiceğimle ismimizin yazdığı kurabiyeler falan ama eşek onu değilde çok eskiden yaptığım sigara böreğini hatırlar beni zehirlemek mi istedin diye
Turtam kaslar şişebiliyor spordan sonra o da kaslarda su topluyor yani fazla çıkarabiliyor.
hee onu biliyorum hilalüüm onu bana hocada söyledi ama o kas şişmesi 1 2 saate iniyormuş zaten yani ertesi günü etkileyecek birşey olmuyormuş ben de spordan sonra tartılıyordum hep bana öyle demişti 2 saat sonra tartıl demişti
kızlar 1 saat yürüdüm geldim
biraz bulaşık var yıkayım çalışacağım az oğlan da uyumuşken
bu arada kime mesaj atacağız
benim de bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem
akşam
ıspanaklı yogurtla közlenmiş patlıcan + domates
1 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi
spor : 2 saat
tamam hilal
Kolay gelsin Gülçin.
Ebru'ya atıyoruz mesajları ..
doğrudur zaten şu zayıflama yarışmasında son antreman diye çok çalıştırıyorlar fazla çıkacak olsa çalıştırmazlarhee onu biliyorum hilalüüm onu bana hocada söyledi ama o kas şişmesi 1 2 saate iniyormuş zaten yani ertesi günü etkileyecek birşey olmuyormuş ben de spordan sonra tartılıyordum hep bana öyle demişti 2 saat sonra tartıl demişti
yok kız dünyayı yedim artık bişey yemek yok bugüniyi yapmışsın yaş pasta almadın inşallah
bu arada saol hilalim alıntı yaptımdı ama çıkmamış bazı mesajlar
tamam hilal
doğrudur zaten şu zayıflama yarışmasında son antreman diye çok çalıştırıyorlar fazla çıkacak olsa çalıştırmazlar
yok kız dünyayı yedim artık bişey yemek yok bugün
Kızlar bizde eşimle basket sahasında 1 saat kadar spor mahiyetinde atış falan yaptık..Şimdide ütü yapılacak birsürü şey var.Ben ütü yapmaya gidiyorum.Biraz yorgunum spor yaparsam yazarım.görüşürüz.
afiyet olsun turta fundaydı değilmi ismin
Kızlar bizde eşimle basket sahasında 1 saat kadar spor mahiyetinde atış falan yaptık..Şimdide ütü yapılacak birsürü şey var.Ben ütü yapmaya gidiyorum.Biraz yorgunum spor yaparsam yazarım.görüşürüz.
ben kaçtım kızlar geç zaman uğrar mesajımı atarım ebruya iyi akşamlar herkese
hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum
Ayy kıyamam Ayşe geleyim ben sana çorbalar yapayım kızınla da oynarım sen yat dinlen güzelce ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?