Bnm kızımın şu an 12 dişi var, köpek dişleri de şişti beyaz beyaz, patlamak üzereler..
Gerçekten ancak uyuyunca rahat olunuyor, o uyuyunca evi mi topliyim, temizlik mi yapıyım, egzersiz mi yapıyım yoksa 2 dk ayaklarımı uzatıp keyif mi yapıyım anlamadım.
2 ve daha fazla çocuklulara 1 dk saygı duruşu istiyorum şu an.
Bizim kız 7 aylıkkenden itibaren çok düzgün adım atmaya,elinden tutunca sıralamaya yürümeye başlamıştı, ama 1-2 kez düştü ve korktu elimizi bırakmadı 11 aylığa kadar bi daha, ama 2 aydır kendi yürüyo, ve kafa göz şişiyo arada tabi. Ne kadar gözünü üstünden ayırmasan da, esnerken gözünü kapasan o arayı buluyo düşücekO elinde kuru ekmekle bende elimde Lasonil'le dolaşıyorum
Çok üzülüyorum o düşünce ya ama yapıcak bişey yok düşe kalka büyüycek işte.
Bebişinin kilosuna boyuna da maşallah
Sorma turtim ya. O tezgahtaki poğaçaları 3. kattan kuşbakışı görünce yemin ediyorum psikolojik olarak kokusunu duydum ya
Daha 3 gün oldu diyete başlayalı sanki yıllardır mahrum gibi konuşuyorum yalnız![]()
yıllarca mahrum kalacagından olabilir mi acaba

menümü de paylaşıyım oğlan uyurken biraz daha çalışıyım
sabah
1 bardak süt
öğlen
limonlu maden suyu
akşam
tavuk
yoğurt
işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım
çok az yemişsin canım ya dayanamayacaksın bu sefer akşam saldıracaksın bari kahvaltını düzgün yapsaydın en önemli öğün malum