Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bnm kızımın şu an 12 dişi var, köpek dişleri de şişti beyaz beyaz, patlamak üzereler..
Gerçekten ancak uyuyunca rahat olunuyor, o uyuyunca evi mi topliyim, temizlik mi yapıyım, egzersiz mi yapıyım yoksa 2 dk ayaklarımı uzatıp keyif mi yapıyım anlamadım.
2 ve daha fazla çocuklulara 1 dk saygı duruşu istiyorum şu an.:1:
Bizim kız 7 aylıkkenden itibaren çok düzgün adım atmaya,elinden tutunca sıralamaya yürümeye başlamıştı, ama 1-2 kez düştü ve korktu elimizi bırakmadı 11 aylığa kadar bi daha, ama 2 aydır kendi yürüyo, ve kafa göz şişiyo arada tabi. Ne kadar gözünü üstünden ayırmasan da, esnerken gözünü kapasan o arayı buluyo düşücek :1: O elinde kuru ekmekle bende elimde Lasonil'le dolaşıyorum :1: Çok üzülüyorum o düşünce ya ama yapıcak bişey yok düşe kalka büyüycek işte.
Bebişinin kilosuna boyuna da maşallah :nazar:

Sorma turtim ya. O tezgahtaki poğaçaları 3. kattan kuşbakışı görünce yemin ediyorum psikolojik olarak kokusunu duydum ya :1::1::1:
Daha 3 gün oldu diyete başlayalı sanki yıllardır mahrum gibi konuşuyorum yalnız :1:

yıllarca mahrum kalacagından olabilir mi acaba :60: :60:

menümü de paylaşıyım oğlan uyurken biraz daha çalışıyım
sabah
1 bardak süt

öğlen
limonlu maden suyu

akşam
tavuk
yoğurt

işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım

çok az yemişsin canım ya dayanamayacaksın bu sefer akşam saldıracaksın bari kahvaltını düzgün yapsaydın en önemli öğün malum

Yapma turti ya, durumum o kadar vahim mi yani :18:
Umutsuz olma ya :9::9: Sıkı bir diyetle kilonun çoğunu en kısa sürede verirsin. Vermeye başlayınca kimse seni tutamaz. ben çok yavaş veriyorum ama az da olsa verebildiğim için mutluyum.Sabırla devam edersem ve edersek inşallah hedefimize ulaşacağız:16::16:

Umutsuz olma ya :9::9: Sıkı bir diyetle kilonun çoğunu en kısa sürede verirsin. Vermeye başlayınca kimse seni tutamaz. ben çok yavaş veriyorum ama az da olsa verebildiğim için mutluyum.Sabırla devam edersem ve edersek inşallah hedefimize ulaşacağız:16::16:

İnşallah canım.
Ben çok kolay kilo veriyorum aslında, benim için zor olan bu kararı vermek ve başlamaktı.
Ben inanıyorum bu defa olucak!

İnşallah canım.
Ben çok kolay kilo veriyorum aslında, benim için zor olan bu kararı vermek ve başlamaktı.
Ben inanıyorum bu defa olucak!

Sen kararını vermişsin zaten ne güzel. Birde burada ki arkadaşlar sağolsun çok destekçiler ,inşallah bütün kilolarımız vereceğiz.:16:
:16:

İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim :1:

İnşallah canım ya, çok istiyorum şöyle kotumu body'mi giyip kızımla koşturmayı, üzerime olanları değil de beğendiğim şeyleri giymeyi, en az fışkırtan mayo yada bikiniyi değil de beğendiğim bikiniyi giymek, toplum içinde utanmadan bişeyler yiyebilmeyi, daha tonlarca yazabilirim :1:
Olacak olacak hepsi olacak.

EBRUUUUUUUU aşağıda ismin görünüyor sessiz sessiz napiyon bakalım:9::9::9:

evet canım benim kemikler iri 40 bedenim şu an düşün yani belkide senle aynı giyiyoruzdur

aynen yani kimse yok ben de balkonda sınava çalışıyordum gözlerim kamaştı güneşten

masallah canım bebişine benim bebeler de var bir sorun o zaman hep geç yürüyorlar aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil geç yürüsünler
benimkide emekliyo 7 aydan beri heryeri talan ediyo ilk fırsatta balkona kaçıyo
ablasıyla iyiler 2 çocuğum var ama masallah pek akıllılar benim kuzularım onlar uyanıkken her işimi yapıyorum

Bende o yüzden söyledim çünki ben 70 kilo ile 38 beden giyiyorum. Şuanki kıyafetlerimin bir kısmı 38, bir kısmı 40 beden ve nerdeyse 13 kilo fark var aramızda. Üstümde medium.

sabah
1 bardak süt

öğlen
limonlu maden suyu

akşam
tavuk
yoğurt

işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım

Gönül'cüm menün hiç olmamış. Böyle yaparsan kaçamak yapmaya meyilli olursun. Sonra ben şunu yedim bunu yedim bana ceza verin diye gelme. Ben hiç beğenmedim menünü. Lütfen düzgün bir menüyle gel. Burda sadece zayıflamaya çalışmıyoruz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamamız lazım.

Sen yeterki iste Eda'cım. İşte o zaman yapamayacağın şey yok. Ben gruba ilk geldiğimde demiştim ki Hilal çok iyi hatırlar. Takımın en kilolusu benim. Şuan bırak en kilolu olmayı nerdeyse alt gruba yakınlaştım. İnşallah sende başaracaksın. Şuan öyle hafifim ki anlatamam. İstediğim herşeyi giyebiliyorum. Tabii oturunca göbeğim çıkıyor ama yakında oda gidecek biliyorum. Ve 63 kilodaki halimi çok merak ediyorum :)

Sen yeterki iste Eda'cım. İşte o zaman yapamayacağın şey yok. Ben gruba ilk geldiğimde demiştim ki Hilal çok iyi hatırlar. Takımın en kilolusu benim. Şuan bırak en kilolu olmayı nerdeyse alt gruba yakınlaştım. İnşallah sende başaracaksın. Şuan öyle hafifim ki anlatamam. İstediğim herşeyi giyebiliyorum. Tabii oturunca göbeğim çıkıyor ama yakında oda gidecek biliyorum. Ve 63 kilodaki halimi çok merak ediyorum :)

Ne mutlu sana, innnnşallah 63e gelirsin, inşallah hepimiz inceliriz de fotolarımızı paylaşırız burda, before-after şeklinde :10:

selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

Afiyet olsun canım. Güzel bir dukan menüsü olmuş.

dukanda 1.gün menüm:

sabah

1yumurta+1 yumurta beyazı,biraz yağsız peynir,az sütle omlet
biraz yağsız kaşar
dukan ekmeği(1.5 kaşık kepek hakkımı burda kullandım)
şekersiz çay

öğle

fırında tavuk
yağsız yoğurt

akşam

tavuklu çorba
yağsız yoğurt

Çok güzel başlamışsın Reyhan abla tebrik ederim ..

ee ne güzel oldu o zaman hilalim..
kızkardeşin de yok mu benim gibi seninde?

Yok ne yazık ki ablam olmasını çok isterdim ama ..

çok az değil mi yediklerin hilal?

Genelde çok yemiyorum ben ama dün akşam aslında tam doymadım ne yapacağımı da bilemeyince öyle kaldı.

iyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor

sabha
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates
4 hurma

ögle

ucuk mavinin yaglamasi :)
bir kase yogurt
yarim kase ev yapimi puding

aksam
ispanak
yogurt

Afiyet olsun ama hurma miktarına dikkat et bence şeker oranı yüksek diye biliyorum.

saol gülüm.çorba bayaa bi sulu olmuştu kepek hakkımı kullandığım için koymadım içine.bi dahakine daha koyu yapıcam,daha doyurucu olur o zaman.

bir de kepeksiz ekmek tarifi buldum.sabah bundan yersem kepek hakkımı diğer öğünlerde kullanabilirim diyorum.tarifi şöyle ;

kepeksiz ekmekçikler
Malzemeler
■6 yemek kaşığı süt tozu
■1 yumurta

Hazırlanışı

Süttozu ve yumurta iyice kırpılarak pişirme kabına dökülür, 180 derecede 15-18 dakika pişirilir. Malzemeler 2 adet için verilmiştir. Miktarı arttırarak daha fazla yapabilirsiniz.

süttozu almadım daha.nasıl olur ki bunun tadı ..emin değilim..

bu arada ebru 'nun nicki ne ?ben daha isimleri tam olarak ezberleyemedim arkadaşlar..

Hiç denemedim ama süt tozu tatlı gibi oluyor ekmekler de öyle olur sanırım bir de günde 3 yemek kaşığı kullanabiliyoruz zaten ..

Şuan grupta sana en yakın kilo Hilal'in kilosu. Onunla yarışabilirsin. Ben Gönül'le yarışıyorum. Gönül dedim de Gönül öğleden sonra hiç uğramamış.

Ebru'cum benim de aklıma gelmişti biriyle yarışalım diye ama benim son kilolarım bir de yarış stresi yaşarsam zorlanırım ..

canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar

Hoşgeldin Aslı ..
BU hafta dikkat eder kapatırsın açığı böyle zamanlara ben bir şey diyemiyorum ayda yılda bir oluyor.

Herkese günaydınn..

Kızımı doyurdum, şimdi de kendimi doyurucam..
Akşam misafir geldi ekmeğimiz kalmadı, bende şekersi çay ve birkaç bisküviyle idare edicem kahvaltıyı mecburen.
Az önce bağıra bağıra poğaçacı geçti sokaktan.. Gıcık.. Yiyn var yemeyen var dimi? Niye bağırıyosun.. :1::1:

Ayy ben de hayali simitçi sesleri duyuyorum :1:

günaydın kızlar dün 1.30 da yattım çalıştım biraz
sabah anca 9.30 da kalktım bugün erken den spor yapamadım
çocuklar uyandı gidiyim de karılnlarını doyuruyum
kocacım gelir yemek yapıyım öğlene
günlük işte bekli,yor
uğrarım yine
kaptanım iznin olursa haftaya listeye girmek isterim sabah ki kilom tam 57 çıktı haftayaca toplarım iyice inşallah
herkese kolay gelsin ben kaçıyorum
uğrarım yine:10::10:

Gülçin artıların gittiğinde katıl derim ben haftaya kadar ver de gir ..

günaydın kızlar.canım bişey istemiyor kahvaltı etmedim daha ne yesem diye düşünüyorum hiç bişey istemiyor canım.yumurta yememem lazım bogazım inene kadar.öğlene kadar bekleyeyim belki canım ister dukan tariflerinden bişey yaparım

Ama böyle olmaz ki Ayşe hastasın zaten nasıl güçleneceksin ?

Yinede birşeyler yemeye çalış. Yoksa iyice kötü olursun.yanında da kimse yok bide ufaklıkla uğraşıyorsun.Aç kalma.

Kızlar okuldayım ve arkadaşın doğum günü diye pasta kestiler. şuan masada bir sürü pasta tabağı var ama dönüpte bakmadım demeyeyim:9::9: baktım :60: ama canım istemiyor ne güzel.Yarın cuma aferin bana.

Tebrik ederim hatice bak tabi bakmanın koklamanın kalorisi yok :1:

Kimsecikler uğramıyor yine. Hilal hiç yok ortalıkta, Melek'ten de haber yok. Naptı acaba. Gönül bir kayboldu tam kayboldu umarım bir sorun yoktur.

Ben bugün bütün gün dersteydim geldim yemeğimi yiyip girdim hemen ..

selam kizlar,sabahtan beri kosturuyorum pestilim cikti dinlenicem simdi biraz,yarin sabahda cikip ögleden sonra gelicem eve hafta sonu sehir disina gidicez,kisacasi önümüzdeki 3 4 gün cok yogun olucam,beni izinli sayin bi kac gün yarin sabah girip kilomu bildiremessem bu sabahki kilom

72.5 du

takima 74.2 yle girdim
gecen hafta 73

bu hafta 72.5

ins cok güzel kilolar vemris olursunuz yarina

:71::71::71::71::71:

Tebrik ederim.

sabah
1 bardak süt

öğlen
limonlu maden suyu

akşam
tavuk
yoğurt

Ahh Gülçin biz söylemekten yorulduk sen bunu yapmaktan yorulmadın.
Kaçırıyorsun sonra böyle bir şey yemiyorsun kilo veriyorsun sonra bu beslenmeden dolayı birden ne bulursan yiyip alıyorsun ee ne anladın o vermekten ?
Hem kilo verip aldıkça daha kalın duracaksın.

Sen kararını vermişsin zaten ne güzel. Birde burada ki arkadaşlar sağolsun çok destekçiler ,inşallah bütün kilolarımız vereceğiz.:16:
:16:

Ahh ahh burası olmasa nasıl verirdim ben bu kadar kio ..

Ben de çıplakken bile bir gram fazlalık görmek istemiyorum kendimde.

Merhaba Kızlar... :24:

Hoşgeldin Melek ..

menüm

öğlen
2 minik dukan yağlama

akşam
dukan kabak dolması
yoğurt

Sevindim canım menünü görünce çok güzel olmuş.

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan omlet

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat yürüyüş