sağol hilalcim tat almasam da yedim.senin menünde güzel olmuş canım afiyet olsun
Aynen öyle yap canım zor gelse de ye ..
Ben de son anda bir şey yapmazsam bugünü tatlısız geçireceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol hilalcim tat almasam da yedim.senin menünde güzel olmuş canım afiyet olsun
Menümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan omlet
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan iskender
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun Hilal'cim. Dukan iskenderi nasıl yaptın? Çok merak ettim.
Şöyle yaptım canım önce dukan ekmeklerim vardı ( Böyle inceydi pide gibiydi aynen ) onları fırına verdim biraz ısındılar.
Sonra tavuk döner şeklinde güzelce kestim tavuğu baharatlarla pişirdim pidelerin üstüne koydum.
Üstüne yoğurt onun üstüne de 1 tatlı kaşığı salça ile yaptığım salçayı döktüm çok güzel oldu ben hiç bir fark göremedim.
Kızlar bu hafta listede 9 kişiyiz.
Haftaya Reyhan abla girecek muhtemelen.
Yakında Gülçin girecek 11.
Betül gideli baya oldu dimi yeşilkubbe olan ben sana yer bekletiriz demiştim ama zamanı kestiremedim ne kadar oldu gelir mi diye ?
Davet etmeme gerek var mı kimseyi yoksa dursun mu bir süre bu şekilde ?
Afiyet olsun canım eminim çok güzel olmuştur.
Betül yakında gelir Hilal'cim. İki haftaya yaklaştı. Bence davet etme şimdilik. Bir iki hafta daha bekleyelim derim ben.
hilalcim bence de iyi şimdilik kişi sayısımız
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
Ayşe bak böyle yakalıyorum ben seni , hayalet olsanda![]()
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
Ayşe bak böyle yakalıyorum ben seni , hayalet olsanda![]()
25 NİSAN MESAJ SAYILARI
eski_bir_masal : 30
elmaliturta : 20
UZAYIM : 15
chika : 12
UcukMavi : 11
angelic2 : 11
LAydLiNe : 10
MuMu85 : 7
mutedeyyin : 5
tadli : 0
selam kızlar biraz daha iyiyim çok şükür.kızımdan fırsat buldukca dinlenmeye çalışıyorum.
menüm
öğlen
2 minik dukan yağlama
akşam
dukan kabak dolması
yoğurt
Afiyet olsun Dukancı şekerMenümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan omlet
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan tavuk iskender
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
Anlatınca bile canım çekti.Bende yarın kepek ekmeğinden yapayım
Şöyle yaptım canım önce dukan ekmeklerim vardı ( Böyle inceydi pide gibiydi aynen ) onları fırına verdim biraz ısındılar.
Sonra tavuk döner şeklinde güzelce kestim tavuğu baharatlarla pişirdim pidelerin üstüne koydum.
Üstüne yoğurt onun üstüne de 1 tatlı kaşığı salça ile yaptığım salçayı döktüm çok güzel oldu ben hiç bir fark göremedim.
Anlatınca bile canım çekti.Bende yarın kepek ekmeğinden yapayım
Kızlar 5:36 gibi evden çıktım,10 dk önce geldim.Okulun basket sahasında atış yaptık amma ben yerimde durmadım,kaçan tüm toplara ben gittim.Arabadan müziği yüksek sesle açtık hopladım zıpladım.birde basket sahasının etrafında biraz koştum. bacaklarım ağrıdı.Açık havada spor farklı oluyor sanırım.
Eline sağlık Ebru'cum teşekkür ederim ..
Ebru senin perşembe heyecanın bana geçti sanırım bakalım ne olacak yarın hiç kaçamağım yok ama o kadar yediğim tatlılar da korkutmuyor değil ..
süper olmuş canım hem spor yapmışsın hem stres atmışsınKızlar 5:36 gibi evden çıktım,10 dk önce geldim.Okulun basket sahasında atış yaptık amma ben yerimde durmadım,kaçan tüm toplara ben gittim.Arabadan müziği yüksek sesle açtık hopladım zıpladım.birde basket sahasının etrafında biraz koştum. bacaklarım ağrıdı.Açık havada spor farklı oluyor sanırım.
Ne demek canım rica ederim.
Bulaştırdım demek ki sanada
Bu arada ben dün yağ ölçümü yaptırdım. Orda kıyafetlerle kilom 70,1 çıktı. Bende buna istinaden büyük ihtimal 69 u göreceğim inşallah yarın tartıda ona seviniyorum.
Ayrıca bugün kendimi acaip aç hissediyorum. Sebebini bilmiyorum ama bi tuhaf oldum. Oysaki gayet güzel yedim. Ama hala bir tuhaflık var üstümde.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane çöp tavuk şiş
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 tane kuru kayısı + 1 tane kuru incir
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 tane küçük domates
Yarım dilim tam buğday ekmeği (Yukarda bahsettiğim açlığı bunlarla gidermeye çalıştım ama hala aç hissediyorum kendimi)
2,5 litre su + yeşil çay