afiyet olsun canım
hilal kilolarımız neredeyse eşit gel biz rakip olalım yada ortimi diyorduk ne gaza getir beni de şu 1.5 kiloyuda veriyim haftaya listeye giriyim
menüm
-sabah-
-1 bardak tarçınlı süt
-yarım kibrit kutusu peynir
-1 yumurta
-öğle-
-köfte
-yoğurt
-akşam
-2 tane çilekle dondurulmuş yoğurt
-sıvı bolca
-akşam 45 dak yürürüm
-2 bardak yeşil çay
-2 tanede maden suyu
kızlar dünkü ve bugünkü mesajları kime atıyoruz?
kızlar ben çıkıyorum epey çalıştım coğrafya akşama biter inşallah
kızım bisiklet sürecek okulun bahçesinde ben de kitap okurum oğlumu oynatırım
sonra da doğru ormana yürüyüşe
Kızlar bugünkü mesajlar Melek'e atılıcakmış ama ben daha isimleri bilmiyorum pek. Melek kim?
Teşekkür ederim canım valla kilomu görünce içim rahatladı tatlılara devam .
Maşallah gerçekten sonucumuz çok iyi derecede olmasak bile ben sonuçtan çok memnunum
Vermişim dimi Ebru'm ya ama hiç kaçamağım yoktu tatlılar ne kadar korkutsa da beni ..
Kızlar menümü yazayım biraz saçma sapan oldu ama yiyesim gelmedi.
Sabah :
- 1 minik dukan çikolata ( ağzıma atıp çıktım hemen )
Öğle :
- 1 fincan rom aromalı türk kahvesi
- 3-4 tane dukan çikolata
Akşam :
- 3 tane minik kabak dolması
- 1 kase yoğurt
Sıvı :
- 1.5 litre su ( daha içerim gece )
- Yeşil çayla maden suyu gece içerim diye tahmin ediyorum.
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
menüm
-sabah-
-1 bardak tarçınlı süt
-yarım kibrit kutusu peynir
-1 yumurta
-öğle-
-köfte
-yoğurt
-akşam
-2 tane çilekle dondurulmuş yoğurt
-sıvı bolca
-akşam 45 dak yürürüm
-2 bardak yeşil çay
-2 tanede maden suyu
Kızlar 3.yüz bu hafta ..
Tebrik ederim herkesi ..
*** 13. Takım 255. Etap ***
Chika ( 95.5 / 92.7 / 0.08 / 0.08 ) 220.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 35'e bölündü.
Elmaliturta: ( 66.8 / 65.9 / 0.9 / 1.35 %)
Eski_bir_masal : ( 57.8 / 57.0 / 0.8 / 1.38 % )
LaydLiNe: ( 70.4 / 70.2 / 0.2 / 0.28 % )
Mumu85: ( 74.2 / 72.5 / 1.7 / 2.30 % ) Yeni üye hedef : 57
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.5 / 0.6 / 0.88 % )
TadLi : ( 57.4 / 57.1 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 64.3 / 63.7 / 0.6 / 0.93 %)
UZAYIM ( 67.1 / 66.6 / 0.5 / 0.75 % )
13. Takım Ortalaması : 0.94 %
Kızlar bu haftaki yorumları yapayım ..
Eda; daha menülerini göremediğim için yorum yapamıyorum bu hafta ama çok güzel gideceğine inanıyorum.
Turta ; Kırdın sonunda direncini kaçamaksız bir haftayla aynı şeyleri bekliyorum senden.
Ebru ; Bu hafta kilonun az gitmesinin nedenini çiğköftelere bağlıyorum bu hafta uzak dur olur mu ?
Mumu ; Genel olarak güzel kilo verdin ama bundan sonra umarım menülerinde hiç kaçamak olmaz az da spor eklesen daha güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.
Melek ; Bu hafta evde olmadığın günler olmasına rağmen iyi vermişsin Melek ama bırakma kendini bu hafta lütfen ..
Gönül ; O kaçamaklardan sonra iyi gitmiş kilo ama lütfen bu hafta aynı şey olmasın, menülerinde hiç kaçamak görmek istemiyorum ve lütfen yemekleri aklından çıkar o bu diye düşündükten sonra oldu bu unutma.
Ayşe ; Hiç kaçamaksız çok güzel bir hafta geçirdin hastalığının etkisiyle vücudun da biraz ödem olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta daha güzel bir sonuç alacağına inanıyorum ödemini atıp.
Hatice ; Gerçekten çok güzel menülerle çıktın karşımıza, yemediğin pasta ve tabağında olmasına rağmen hayır dediğin pilav ve düzenli sporun için tebrik ederim seni. Vücudun seni zorlamasına rağmen böyle güzel kilolar veriyorsun
Reyhan abla ; Dukana çok güzel bir şekilde başladın ve gerçekten çok güzel kilo verdin inanıyorum ki bu hep böyle gidecek ve kendini bile şaşırtacak kilolara düşeceksin.
Gülçin ; Senden beklediğim şey bir gün hiç bir şey yemeyip sonra kaçamaklara yüklenmemek. Bunu yaparsan güzel sonuçlar alacağına inanıyorum .
Kızlar yorumların böyle, herkesi ayrı ayrı tebrik ederim 3. yüz ama yüzdemiz çok güzel ve hiç kilo alan yok daha güzel sonuçlar almak dileğiyle.
Hepinizi seviyorum
Sonunda geldi netim, cok ozledim burayi yaa
Gecmise bir gozattim kilo alan yok ve ucuncu olmusuz takimimizi tebrik ediyorum
Hilal cim bireysel yorumlara gelince haklisin bu hafta ekstra ozen gostermeye calisicam
Maşallah Hilal'cim gerçekten çok güzel verdin. Demek ki dukan amca yanılıyor. Çok güzel bir hafta geçirdin kaçamaksız. İnşallah en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın.
Bu haftaki sonuçtan sonra senin menülere yorum yok canım. Afiyet olsun.
Çok teşekkürler Hilal'cim. Bende farkındayım kiloların neden gitmediğininBu hafta süper olacak güvenebilirsin bana. Allah'a şükür o kadar çiğköfte ve kısırdan sonra yine 200 gr verebildim.
Bende seni ve grubumu çok seviyorum.
tebrikler kızlar herkes kg verdi dereceye girdik yine haftaya inş. yine hepimiz güzel kglar veririz.ama bu hafta herkes gayet iyiydi menülerde.
bugün ne yedim
sabah
biraz yumurta
2 küçük dukan krep
peynir
akşam
1 küçük dukan krep peynir
dukan puding ( ben de başladım tatlılara bide aldığım toz tatlandırıcı harika şekerden farkı ve prebiyotik lifli bağırsaklarıma da iyi geldi)
ebrucum tatlılara devam canım acayip dondurma istiyor sever miyim bilmem ama şu dukan dondurmayı yapacağım en kısa zamanda daha doğrusu markete gidip salep aldığımda.canım evden çıkmak istemiyo
26 NİSAN MESAJ SAYILARI
eski_bir_masal : 27
elmaliturta : 11
UZAYIM : 27
aysecig : 10
chika : 0
UcukMavi : 13
angelic2 : 0
LAydLiNe : 18
MuMu85 : 0
mutedeyyin : 5
tadli : 0
3 gün atakla 1.3 kg diyodu. ben 2 günde 3.300 verdim.bugün 3.günümdü.yarında atak yapıp 4 günü tamamlamayı istiyorum canım.bence yap bayaa motive oluyosun..
Eline sağlık Ebru'cumm ..
Maşallah Reyhan abla Dukan amcayı ezip geçmişsin
Eline sağlık Ebru'cumm ..
Maşallah Reyhan abla Dukan amcayı ezip geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?