Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kilom 93'tü 3 gün önce şimdi 92.7

amaa canum tekrar kilo alınca vücut şaşırıyor çünkü bende de öyle oldu tekrar kilo aldıktan sonra rejime baslayınca ilk hafta hiç kilo veremedim ben cok moralim bozulmustu senin gene 300 grm gitmiş bence gayet iyi

Vayyyyy görsel paylaşımmm.. Süpermiş..

Tebrik ederim turticim..

teşekkürler cnm saklıyorum o resimleri kaç günde ne kadar gitmiş diye sonradan bakıyorum

Son düzenleme:

Çok iyi taktik, bende yapıcam bundan sonra

Güzel bir menü olmuş.Afiyet olsun.

gööööönaydııııııııın herkeseeeeee kilomm

Eki Görüntüle 401089

tam 1 kilo vermişimmmm

Tebrikler çok güzel kilo vermişsin

Bu arada kilom 93'tü 3 gün önce şimdi 92.7

geçen hafta 57.8 dim
bu hafta 56.8
önümüzdeki haftaya 1.5 kilo vermem lazım olurmu bilmiyorum ama başaracağım

Bu haftaki kilo bildirimim

Hiç memnun olmadım ama buna şükür.

Geçen hafta : 70.4 kg

Bu hafta :70.2 kg

Giden : 0,2 kg

İnşallah herkes daha güzel kilolar verir.

GEÇEN HAFTA=
67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum)

kızlar hepinizi tebrik ederim herkes az da kg vermiş bu harika.reyhan abla sen ayrıca tebrik ederim.kızlar bu hafta 1.yiz sanırım

benim kg
ucukmavi(64,3 / 63,7/ 0,6/ 0,93)

aslında daha fazla bekliyordum ama 2 gündür su içemedim günde 2 bardak ancak içebildim bu yüzden sanırım bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor

Hoşgeldin Aslı.(İSMİNİ YANLIŞ HATIRLAMIYORUM UMARIM)
Çok kilo almamışsın ne güzel. En son alınan kilolar kolay veriliyormuş,sıkı bir diyete girdin mi hemen gider sanırım.

doğru hatırladın canımmm evet çok almadım inşallah dünden berigirdim sıkı bir diyete bu arada çok giremiyorum kızlar işten gelince ev işi yapıyorum malum bahar geldi ya kışlıkları kaldırdım yıkadım yazlıkları çıkardım pöffffff erkek olmak vardı ne güzel yan gel yat:2:

Afiyet olsun canım. Bisküviler haricinde menün çok güzel.

Eki Görüntüle 401089

tam 1 kilo vermişimmmm

Tebrikler Turticim çok güzel vermişsin. Maşallah

benim kg

aslında daha fazla bekliyordum ama 2 gündür su içemedim günde 2 bardak ancak içebildim bu yüzden sanırım bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor

Tebrikler canım. Gayet güzel. Sonuçta vermişiz. Önemli olan bu. Haftaya daha güzel olur inşallah.

bu arada sabah tartılım aynı 83.4 haftaya süper olacak inşallah ebrum bozma moralini süper gidiyosun arkadaşım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırız

benim kg

bu arada sabah tartılım aynı 83.4 haftaya süper olacak inşallah ebrum bozma moralini süper gidiyosun arkadaşım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırız
Tebrikler kızlar. Kilolar güzel verilmiş.

Tebrikler çok güzel kilo vermişsin

teşekkürlerr canum

benim kg

bence iyi vermişsin son 2 güne ragmen cnm

teşekkürler Ebru'cum

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarrr

bu sabah tartıldım 65,7 çıktım geçen hafta 66,6 idim hadi bakalım yavaştan gitsin artık şu kilolarrrrr

Sağol canım.. bugün daha iyi olucak inşallah.

Afiyet olsun canım. Bisküviler haricinde menün çok güzel.
İvit doğru Ben göze batmaz diyodum ama 13. takımdan bişey kaçmaaaazzz

Meraba canım. Merak ettim de başlangıç kilolarımız aynı sayılır, 6,6 kiloyu ne kadar zamanda vermiştin sen?

İnşallah canım. Bu hafta farklı bir hafta olacak benim için inşallah.

tünaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarrr

bu sabah tartıldım 65,7 çıktım geçen hafta 66,6 idim hadi bakalım yavaştan gitsin artık şu kilolarrrrr

Maşallah gayet güzel vermişsin Semine'cim. Hiçte yavaş değil. Maşallah

kızlar kilom 67.5

ebru dün mesaj sayım 5 idi.özelden mesaj atamadım.bu aralar giremeyebilirim.izin istemiyorum geçici bir e durum.görüşürüz

Elmaliturta: ( 66.8 /65.9 /0.9 / 1.35 %)
Eski_bir_masal : ( 57.8 / / / % )
LaydLiNe: ( 70.4 / 70.2 / 0.2/ 0.28 % )
MuMu85 : ( / / / % )Mutedeyyin: ( 68.1 /67.5 /0.6 / 0.88 % )
TadLi : ( 57.4 / 57.1/ 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 64.3 /63.7 / 0.6/ 0.93 %)
UZAYIM ( 67.1 / 66,6/ 0.5 / 0.75 % )

13. Takım Ortalaması : %

Hilal'cim bi sen kaldın gelince yine sana hazır olsun diye hazırlayayım dedim. Kontrol edersin.

Oooo maşallah böyle gidersen haftaya verirsin inşallah Gülçin'cim. inşallah ebrucum

İyi eğlenceler canım. Kolay gelsin.
saol canım yüzüne kelebek resmi de yaptırdık çok tatlı oldu

saol tatlım

bisküvi harici gayet güzel

Eki Görüntüle 401089

tam 1 kilo vermişimmmm
tebrikler fundacım

benim kg

yinede sonuç çok güzel tebrikler

tünaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarrr

düğüne kadar incecik olacaksın kız

kızlar kilom 67.5

ebru dün mesaj sayım 5 idi.özelden mesaj atamadım.bu aralar giremeyebilirim.izin istemiyorum geçici bir e durum.görüşürüz

tebrikler muti nasılsın?

kızlar kilom 67.5

Tamam canım not aldım. Umarım biran önce düzelir herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…