Düzelmedimi hala bende normal şuanda.
Kızlar ben çıkayım artık, biraz dinleneyim yoksa aşkım beni feci dinlendirecek. Öpüyorum hepinizi
Düzeldi düzeldi benim de Ebru'cum görüşürüz dikkat et kendine ..
fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.
FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN
Bilgi alsak güzel olur.
Burdanda bilgi alabilirim.Tüm arkadaşlar ister bence.Mesela bel kısmını ve simit bölgesini eritmek için neler yapabiliriz.???özelden mesaj ile bilgi verebilirim tatlım
Burdanda bilgi alabilirim.Tüm arkadaşlar ister bence.Mesela bel kısmını ve simit bölgesini eritmek için neler yapabiliriz.???
Kızlar oyuncaklarım nasıl
Şimdi geldi sevdiceğim yollamış evlenmeden beni büyütmeye çalışıyor sanırım
Eki Görüntüle 417832
İyi sporlar ben bugün yapamayacağım benim yerime de yapp ..
Kızlar ne düşünüyorsunuz ?
Eki Görüntüle 417869
Eki Görüntüle 417870
Eki Görüntüle 417871
Eki Görüntüle 417872
nesfitçilere sorayım süt normal sütmü olacak lıht mı ben ikisinin ortasını aldım yani yarım yağlı:)
çok şrin yaa ben de çok severim böyle oyuncakları ay ben de spor yapamıycam yüzümdekiler çıkmadan
en üstteki çok hoşuma gitti rengi modeli hilalim
benim de bugunkü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata
Evde yapsan ya turtam değişiklik olur hem ?
Peki o modelim üstüne bolero gibi bir şey olur mu ?
kimin nişanı var böyle hazırlıklar fln:)
toplaşın yamacımmaaaa:)) şimdi kocim geldi 4 gibi biir sewindirik oldum erken geldi diye ancak simdi bi yere gittioğluşuda uyutttum zarzor.. biraz önce haslanmış tavukuma pul biber kısaca isot ektim tavada bir sag bir sol yaptım lahana(taze) dogradım nar ekşisi buladım ayranla yedim:) bugunude böyle tamamladımmm bundan sonra bir yesil cay 1 lt su yatmadanda form cayı seftalilisinden:) ikide twister yaptım mıııı tmmdır:))
İnşallah benim zeliş ..
hilalim hareket ettikçe terliyorum yüzümün ıslanmaması lazım birde kanıyorlar zorlandıkça artık cok yormayacak hareketleri denicem yarından sonra
bolero olabilir onun üstüne bence yada şal tarzı birşey hani üşürsen diye mavi renkte daha şık olur bence
çok sevindim senin adına hilalcim inş hep mutlu olursun<3
Hııı ben bizim turta orada öyle görmesinler diye gitmiyordur demiştim
Hmm olabilir evet şal falan tamamdır o zaman bu model uygun ben karar kıldım diktirirsem bunu götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?