Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi canlarım ciğerlerim kuzularım tatlılarım ya ben sizi çok seviyorum:)

bugün sabah kahvaltıdan sonra hiç ekmek yemedim. öğlende yemedim yani. saat 8bucukta misafirlerim toplaştı yemeğe oturduk.
neyse ayıp olmasın dedim yeşil fasulyemi yedim.
ayıp olmasın dedim pilav tavuk yedim
e kendime ayıp olmasın dedim çiğköftemi yedim

+ arkadaşlarımızdan birinin doğum günüydü e yaş pasta yaptırmıştık onun için... ondanda bir dilim yedim:17::18::17::18::17::18::17::18:

pişman mıyım? ivit!:14::14::14: (çiğköfte hariç):27:

:53::53::53: senin olayin kacamaktanda cikmis canim, yesil fasulye tavuk hadi neyse diyelim de, pasta cigkofteee:52:
bugunden itibaren dikkat etmeye calis olur mu ..

bugünkü menüm

sabah
bir dilim dukan ekmek(1 kş yulaf kepeği)
bir parça peynir

ara
yağsız bir kutu süt

öğle
fırında alabalık

ara
sütlü kahve
1 dukan kurabiye(yarım kş yulaf kepeği)

akşam
tavuk
ayran
yoğurt çorbası
yarım dilim etli dukan ekmek(yarım kş.yulaf kepeği)

Afiyet olsun reyhan abla cok guzel bir menu..

Ayşe'cim başka hiç bişey yapmadan bütün bu malzemeleri karıştırıp mı pişiriyoruz?

Tebrik ediyorum 6 lı rakamları gördün sende. :46:
Olur ablacım. Yarışalım ama bizim Gönül'le yarışımız hedefe kalan kilolarımızla oluyor. Şimdi onun 7,1 kg benimse 5 kg var. Eğer öyle olursa senin bize yetişmene daha var :26:

Olur canım yarışalım. Ama dukana göre sanırım benimde 2 yada 3 kilom kaldı. Bana saçma sapan bi takvim çıkardı. Düşünsene atakta sadece 700 verecek mişim :9:

Yalnız benimle yarışıp şimdiye kadar kaçmayan bi Gönül var. Sende kaçma sakın :9:

Elif var dı ilk kim 70 i görcek diye başlamıştık, o gitti. Sonra diğer Betül geldi o hiç başlamadan gitti :9:

Hadi bakalim yaris cekismeli olacaga benziyor :1:

saol ayşecim.evdeydim ya bugün ekmek yaptım,kurabiye yaptım,çocuklara ayrıca kurabiye yaptım.annemle bana dukan için ne yaparsam ayrıca çocuklar için de yapıyorum.biraz yorucu oluyo ama napayım gayret ediyorum.annem diyabetik olduğundan ara öğünleri önemli ben ne verirsem onu yiyiyor.ben işe giderken ne yiyeceğini soruyo bana hergün :) kendm için belki uğraşmam bu kadar ama anneme ara öğün için kek,kurabiye tarzı şeyler yapıp hazırda tutuyorum..

Ne ilgili evlatsin reyhan ablacim keske her evlat ailesine karsi boyle olabilse ...
Masallah size :nazar:

Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm :16:

Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk:1:
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin :1:

Iyi eglenceler betul, dikkat et fazla kacirma bak yarisa da girdin ona gore hee:1:

Bende gidip yarim kalan filmimi seyredeyim kimseciklerde yok zaten :54:

datluuuuuuuuuuuum dünkü mesaj sayım 5 gene msj kutun dolmuş kimle mesajlaşıyorsun bu kadar kızım sen hıııııı :27::27:

Son düzenleme:

bugün sabah kahvaltıdan sonra hiç ekmek yemedim. öğlende yemedim yani. saat 8bucukta misafirlerim toplaştı yemeğe oturduk.

+ arkadaşlarımızdan birinin doğum günüydü e yaş pasta yaptırmıştık onun için... ondanda bir dilim yedim:17::18::17::18::17::18::17::18:

önceki günde pideleri götürdüydün yarasın tosunuma diye gezerse kaynanan sonra gelip ağlama bak az ye delüü :9::9:

Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm :16:

Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk:1:
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin :1:

Kaçamak yapıp dönersen cezan kötü olur ona göre :27:

İyi eğlenceler canım. :16:

O zaman hemen keselim cezanı. Sana büyük ceza geliyor. Kızlar hep birlikte belirleyelim Nihal'in cezasını.

Gunayyydiiiinnnn gooonaaaydiiiiinnnnn :52::52::32::32::32:

Hadiii uyaniiiinnnn ben erkenciyim, dun gece korku filmi bakarken uyuyakalmisimmmm erkenden :1::1:

Günaydın Gönül'cüm.
Bende gidip yarim kalan filmimi seyredeyim kimseciklerde yok zaten :54:

Sabah sabah korku filmi mi izlenir Gönül yaaaaa. :27:

günaydııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :103: :8::8::16::56:

Günaydın Turti'cim sanada. :16:

Nihalcan biz de seni seviyoruz ama sevmek ayri diyet ayri :1:
Bak yakin zaman icerisinde 2 oldu bu.
Hadi pilavi yedin, pasta neden yiyorsun..
Cik cik

işte doğru diyorsun da... birde güzel akşam gelen kızlarla geyiğini yaptık diyettir rejimdir:) amaaa sabah tartıldım 80.8 bu bile sevindirdi. aman diyim 81 olmasında:17: bide hala sorun yaşıyorum sürekli form çayı içerek vücudumu alıştırmak istemiyorum:(

:53::53::53: senin olayin kacamaktanda cikmis canim, yesil fasulye tavuk hadi neyse diyelim de, pasta cigkofteee:52:
bugunden itibaren dikkat etmeye calis olur mu ..

işte bugünden itibaren durmak yok yola devam şeklinde ekmek yok pilav yok kalan pastayı gönderdim kayınvalideme:) şimdi iki yumurta haşlıcam ayranla sabah kahvaltım olacak:) öğlen yeşil erik olacak akşam salata. cezamı kestim:26::27:

Gunaydin kizlar

Cok fazla yagmur yagiyordu gitmedim piknige
Bizim deli arkadaslar israrla gitti bakalim sonuc ne olacak ben de giderdim aslinda az deli degilimdir ama yeri bana cok uzakti

Neyse ben de rahat rahat dun bozdugum atagimin son gununu telafi edeyiim evde

Gunaydin kizlar

Cok fazla yagmur yagiyordu gitmedim piknige
Bizim deli arkadaslar israrla gitti bakalim sonuc ne olacak ben de giderdim aslinda az deli degilimdir ama yeri bana cok uzakti

Neyse ben de rahat rahat dun bozdugum atagimin son gununu telafi edeyiim evde

atak nedir? ya ben bu dukanı bi araştırıyım en iyisi.

Dün Zeliş'e 30 dk tempolu yürüyüş ve 100 mekik cezası vermiştik. Senin kaçamağın ondan çok ama arada kilo farkı var. Bu nedenle senin cezanda böyle olsun.

(Bidaha kaçamak olursa iki katına çıkacak. Bunuda düşünerek kaçamak yapmazsın artık :9:)

Selam kızlaaarrrr..
Son msjımı okuyanlar gece kaçta yazdığıma dikkat ettilerse eğer görmüşlerdir, kızım bütün gece uyumadı, ancak ayağımda sallarken uyumaya dvm ettiği için bırakmadım ve 4e kadar salladm. Sanki 100 tane komando hareketi yapmış gibi ağrıyolar bugün. Bende hazır kaslar çalışmışken bırakmıyım dedim egzersiz yaptım şimdi.:1::1:
Geçmişe bakıp geliyim ben..

Nihal dun atak nedir diye sormussun,
Dukan diyetinde 4 asama var
İlki atak
Sadce protein aliyorsun bu ilk evrede.

Betülcüm "follow"dum seni Pinterestte, Activities kısmında görünür nasılsa sende beni "Follow" ödeşelim, paylaşalım :1::1::1:
Yeni nesil tiki'ler gibi oldu msj, TDK'dan ceza gelirse bu msja şaşmam! :1:

Bu arada şimdi denedim de bu Pinterestte arama kısmına Dukan yazınca binlerce Dukana uygun tarif çıkıyo (yemek,tatlı vs her telden)
Dukancılara duyurulur. Gerçi ingilizce ama olsun bilmeyen için Google amca yardımcı olur.:1:

Back
X