Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım al tabi ilaç alman gerekiyorsa eziyet çektirme vücuduna

meraba herkese, ben şimdi tartıldım75,3 ten 72,9 olmuşum
hedefime ulaşmama daha çoo..k var,çok uzak gibi geldi bana bi an...

Son düzenleme:

emirel teşekkür ederim canım sendee vermişsin bu hafta ne güzel darısı haftaya inşallah

geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine..

seninle hedefimiz aynı şekerim daha alacak çok yolumuz var ama sabır lazım yavaş verelim ki bi anda almayalım diyorum

ben kızımı yıkayım geliyorum pişmiş yavrucak

bu sıcaklar da biz dayanamıyoruz çocuklar neyapsın ohh banyonun üzerine güzel bir uykuyu hakediyor fıstıkım

merhaba umrumdışı sen yenisin galiba hoşgeldin iyi kilo vermeler ben on gün buralarda olmayınca tanışamadık a.s.
evet emirel, bu hafta katıldım, deneme haftamdı bu hafta daha doğrusu, belli değil katılıp katılmadığım a.s.

tebrikler canım ne güzel verdin. Katıldın tabiki takıma deneme haftanı başarı ile geçtin paylaşımın çok iyiydi böyle devam eytmesi ümidiyle.opuyorumnanaktan
öyle düşünme biraz sabır hepsi gider.

günaydın kızlar kilomu yazayım 61.5 gr geldim veremem diyordum ama vermişim zemuszemus

ne güzel canım aldıkların gitti herhlade, gerçi 500 gr almıştın ama opuyorumnanaktan

bu sıcaklar da biz dayanamıyoruz çocuklar neyapsın ohh banyonun üzerine güzel bir uykuyu hakediyor fıstıkım

yıkadım gedim keyfi yerine geldi kuşumun.

geçen hafta emirel cezaylıydı bu haftada benim herhalşde aslında dikkat etmeye çalıştım ama dün suyumu eksik içtim heralde.emzirirken böyleyim birde emzirmesem nqasıl kilo alcam ben ya niye bu kadar zor veriyporum anlamıyorum ablamdan bir ay önce başladım ben 6 kilo verdim o 10 kilo ve ben emziriyorum şu metobolizmama küfredesim geliyo yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…