evet şekerim zaten normaldede sabahki kilom akşamki kilomdan fazla çıkıyodu ama busefer rekor kırdım dün mahvoldum ya ilacımı almayacam diye söz vermiştim kendime almak zorunda kaldım atamadım vücudumdan dün biraz tuzlumu yedim ne yaptım anlamadım ki
ad1 ( 55.0
melis08 (59,3/59,7/-0,4/-0,67%)
dosba (70.1
melzeyit (77.3/76,4/0,9/1,16%)
patbori (71.5/71,5/0,0/0,0%)
şişgo (55.2
acıbiber2053 (64.9 / 65.3 / -0.4 / -0.62%)
emirel (62.4/61,5/0,9/1,44)
jojel (65.7
tırtıl kelebek (60.4 / 60.3 / 0.1 /0.17%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (641,8
meraba herkese, ben şimdi tartıldım 72,9 olmuşum
hedefime ulaşmama daha çoo..k var,çok uzak gibi geldi bana bi an...
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok rahatsızım dün bacaklarıma sabaha kadar kıraplar girdi çığlık çığlığa uyandım ve akşam resmen gıda zehirlenmesi yaşadım tansiyonum anormalleşti akşam tartıda abartmıyorum81.5i gördüm evet doğru söylüyorum81.5 şok oldum ama bi değişiklik olduğunu anlamıştım vücudum son noktasına gelmiş gibiydi hemen ilacımı aldım ya hayatımda geçirdiğim en kötü günlerden biriydi sabaha çıkmam dedim ama şuan aranızdoayım ve buna rağmen ben akıllı bir doktora gitmeyi akıl edemedim kızıyorum kendime
herneyse sabahki kilom 76.4 ilaçtan sonra bütün ödemim gitti vücudumdan tam 5 kilo100 gram ödem gitti düşünün halimi
meraba herkese, ben şimdi tartıldım75,3 ten 72,9 olmuşum
ben kızımı yıkayım geliyorum pişmiş yavrucak
evet emirel, bu hafta katıldım, deneme haftamdı bu hafta daha doğrusu, belli değil katılıp katılmadığım a.s.merhaba umrumdışı sen yenisin galiba hoşgeldin iyi kilo vermeler ben on gün buralarda olmayınca tanışamadık a.s.
emirel teşekkür ederim canım sendee vermişsin bu hafta ne güzel darısı haftaya inşallah
seninle hedefimiz aynı şekerim daha alacak çok yolumuz var ama sabır lazım yavaş verelim ki bi anda almayalım diyorum
evet cnm daha çok yolumuz var, inşallah azmimizi kaybetmeyiz...
meraba herkese, ben şimdi tartıldım75,3 ten 72,9 olmuşum
günaydın kızlar kilomu yazayım 61.5 gr geldim veremem diyordum ama vermişim zemuszemus
bu sıcaklar da biz dayanamıyoruz çocuklar neyapsın ohh banyonun üzerine güzel bir uykuyu hakediyor fıstıkım
evet emirel, bu hafta katıldım, deneme haftamdı bu hafta daha doğrusu, belli değil katılıp katılmadığım a.s.
korktum oklavayı görünce iştahım kesildi yiyemedim verdim bu hafta ben size oklava göstereyim bariklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?