canım ne oldu bebişine?önemli bir şey değildir inşallah. Öyle ne yapalım onlar için yaşıyoruz ben de çoğu zaman kızımdan kendime vakit ayıramıyorum sağlık olsun boşver.
Tatlım bu hafta habersiz paylaşımda bulunmadığın için takıma giremedin. Paylaşıma devam edersen en ufak boşlukta alırız şekercim.
hadi bakalım acıbiberim bu hafta ikimiz kilo almışız haftaya telafi edelim
selam kızlar,umarım herkesler iyidir. anca gelebildim.burda hava kapalı yağmur yağıyor valla zar zor evi temizlemeye çalışıyorum,hiç yapasım yok çünkü. bu haftaki kilom53,3 kızlar. daha az olurum diyordum ama şaşırdım açıkçası. umarım haftaya daha fazla vermiş olurum,ama haftayada hem mens dönemim hemde yatıya misafirlerimin gelme ihtimali var.daha belli değil gerçi ama büyük ihtimalle gelecekler. sevdiğim insanlar tabiki,artık bir şekilde birşeyler yapıcam.umarım başarılı olurum. hadefime çok az kaldı çünkü.
evet şekerim inş bu arada şişgoyu merak ediyorum ben yaaevet acıbiberim hırs yaptım yine bu hafta bakalım ikimiz en iyi kilo veren olalaım
acıbiberim hedefim 50. aralık ayında başladım diyetlere.7 ayda verebildim. ama tekrar geri alma payı bırakıp 49 falan olsammı diyorum,tam emin değilim. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?