korktum oklavayı görünce iştahım kesildi yiyemedim verdim bu hafta ben size oklava göstereyim bariklava:
geçen hafta emirel cezaylıydı bu haftada benim herhalşde aslında dikkat etmeye çalıştım ama dün suyumu eksik içtim heralde.emzirirken böyleyim birde emzirmesem nqasıl kilo alcam ben ya niye bu kadar zor veriyporum anlamıyorum ablamdan bir ay önce başladım ben 6 kilo verdim o 10 kilo ve ben emziriyorum şu metobolizmama küfredesim geliyo yaaaaaa
güzel kilo vermişsin tebrik ederim
ben ekmeği hayatımdan attım, hiç ekmek yemedim, çaya hiç şeker kullanmadım, sık ama az yedim, pilav makarna türü yemeklerde en fazla 4 kaşık yedim, sebze yemeklerinde de 6-7 kaşık yedim, akşamları pilav makarna türü gıdalar tüketmemeye özen gösterdim, bol su içtim, koşu yapamadım ama yürüyüş yaptım, ev işi de eklendi buna, başka birşey yapmadım ama şunu anladım ben yeşil çay metabolizmamı hızlandırdı benim, normalde bu kadar veremezdim ben.. günde 2-3 bardak yeşil çay içmeye özen gösterdim..
işte işin sırrı opuyorumnanaktan tebrikler canım
göster şeker göster birde ben yarın kahvaltıya gideceğim oy oyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı
melisciğim ozaman sende de ödem olmştr aldığımız kilo değil artık buna kanaat getirdim
ya ben 73.4 oldum
hiç dikkat edemedim diyeti falan unuttum bebişim rahatsızdıı
kendime nasıl kızıyorum kızlar bi bilsenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?