Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

korktum oklavayı görünce iştahım kesildi yiyemedim verdim bu hafta ben size oklava göstereyim bariklava:

canım haklısın çok işe yarıyor bana gösterebilirsin. bana bi melzeyit bi patbori sopa göstermişti ikisinde de çok güzel vermiştim

bol su iç kaçamak yapma verirsin canım. kelin ilacı olsa başına sürerdi :sinifsinif:

ben ekmeği hayatımdan attım, hiç ekmek yemedim, çaya hiç şeker kullanmadım, sık ama az yedim, pilav makarna türü yemeklerde en fazla 4 kaşık yedim, sebze yemeklerinde de 6-7 kaşık yedim, akşamları pilav makarna türü gıdalar tüketmemeye özen gösterdim, bol su içtim, koşu yapamadım ama yürüyüş yaptım, ev işi de eklendi buna, başka birşey yapmadım ama şunu anladım ben yeşil çay metabolizmamı hızlandırdı benim, normalde bu kadar veremezdim ben.. günde 2-3 bardak yeşil çay içmeye özen gösterdim..

işte işin sırrı opuyorumnanaktan tebrikler canım

ya ben 73.4 oldum
hiç dikkat edemedim diyeti falan unuttum bebişim rahatsızdıı
kendime nasıl kızıyorum kızlar bi bilsenizz

ya ben 73.4 oldum
hiç dikkat edemedim diyeti falan unuttum bebişim rahatsızdıı
kendime nasıl kızıyorum kızlar bi bilsenizz

canım ne oldu bebişine?önemli bir şey değildir inşallah. Öyle ne yapalım onlar için yaşıyoruz ben de çoğu zaman kızımdan kendime vakit ayıramıyorum sağlık olsun boşver.
Tatlım bu hafta habersiz paylaşımda bulunmadığın için takıma giremedin. Paylaşıma devam edersen en ufak boşlukta alırız şekercim.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de haftaya vericez, hiç moralimizi bozmayalım,ben çıkıyorum şimdi, herkese iyi günler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…