Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:21:İŞTE KİLOM :21:
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
:21::21:ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM:21::21:

ayy tebrik ederim sonunda kırdın şeytanın kolunu bacagını :60:

vAY Adiii seniii vaaay demek gogus diklestirme ameliyati heeeee :60: :60: :60:

herhalde kızııııım direk belden aşağı olmaz tabi şimdi :60: ay şu möbarek günlerdeeeeeeee sapıttım bende :60:

kızlarrrrr süper yaa.demiştim ya bu tartı beni cuma sabahı 68.0 ya gösterecek ya gösterecek..
:46: ne eksik ne fazla ...tam tamına 68.0..bu hafta 2 kilo verdim.:46:
artık haftalık hedef belirliem böyle..
46::46::46::46::46::46::46: süpper hissediyorummmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Tebrikler Reyhan öğretmenim.

:16:Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16:

:9:Gelelim kilo bildirimine çok değil ama yinede idare eder :9:

Geçen haftaki kilom : 68 kg

Bu haftaki kilom : 67,6 kg

Giden : 0,4 kg

:nazar:Maşallah diyorum çünki hala duraklama yaşamadım.:nazar:
Canım tebrikler.İstikrarlı bir şekilde devam ediyorsun.SÜPERSİN :46::nazar:

tebrik ederiiiiiiiim bebeklerrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46:
ben de bugün dayanamadım artuk tartıldım tam 65 cıktım ya duraklamaya girerim hep bu kilolarda ki iki gündür yedigim börülcenin de etkisi oldugunu düşünüyorum :60: ama demek ki bu hafta da sıksam dişimi bozmasam kesin haftaya 64 leri görürüm :21::21:
Tebrikler canım:46:

Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52::52:

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4 :nazar: :nazar: :nazar:

:62::62::62:
Maşallah maşallah Gönülcüm.:nazar:

Tebrik ediyorum canım. Bu şimdiye kadar verdiğin kiloların içinden en iyisi yanlış hatırlamıyorsam :nazar::46:

Bu hafta takımda sonuncu benim galiba :14:
Valla Ebrucum ne kadar sevindim bilemzsin.Kaç haftadır pek bir değişiklik olmamıştı.Sonunda oldu.Bu arada sen sonuncu falan değilsin.Maşallah her hafta veriyorsun.En istikrarlı ve güzel olanı senin ki.Keşke benim ki de öyle olabilse.Maşallah sana canım :nazar:

ayy tebrik ederim sonunda kırdın şeytanın kolunu bacagını :60:

herhalde kızııııım direk belden aşağı olmaz tabi şimdi :60: ay şu möbarek günlerdeeeeeeee sapıttım bende :60:

HAHAHAHAHAHAHHA belden asagisi mi:94::94::92::92::92:
o bolgelerede mi operasyon dusunuyon yoksam kuduruk seni :60:

Deryacim nasilsin asagida nickini goruyorum 57 ye ulasabildin mi meraklardayim valla :35:

Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)

Şuan kaç kilo olduğunuda yazarmısın canım.

sen bizi dinleyip düzenli yemek yesen daha cok vereceksin de dinlemiyorsun işte :1: :1:

Bak canım Funda çok güzel söyledi. Bizi dinlemeye başla artık. Çünki bu kilolarda haftada 2 kilo bile verebilirsini dikkat edersen.

:46::46::46: tebrik ederim haticecim masallah bu hafta hic vermedigin kadar iyi kilo verdin :nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler canım.İnşallah böyel devam eder.:16:

kizlar yeni ticker im olmus mu istediginiz gibi, turtamin sayesinde :54::54:
Çok güzel olmuş maşallah :1:
Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)
Aferin sana çok güzel.Ah sen Ebru ablanı bir dinle günde 3lt su iç bak nasıl birden 2-3 kilo veriyorsun.Gençsin metebolizman daha hızlı.Düzgünde beslendin mi kısa sürede verirsin.

ayy tebrik ederim sonunda kırdın şeytanın kolunu bacagını :60::60:
Kırılsın kırılsın ne çektirdi bana :60::60::60:

günaydın canlar..:16:
maşallah..kilo çizelgeleri konuşuyor bu hafta maşallah..:nazar::nazar::46:
bu hafta yememe dikkat ettim sonuç :27:
geçen hafta 59 muydu ?
bu hafta :yine 59:52::60:
iyiki dikkat etmişim ya bu bu ne diyorum kendime..:15::17: varay dikkatli yemek stres oluşturdu bende ya ..nasıl sıkıldım .:37::1:

Evet gonulcum kusuratina kadar ayni
Hizli hizli verelim artik yaa
Bitirelim..

Güzel bir heyecan.Hızlıca verebileceğini düşünüyorum.

Afiyet olsun.

Mesaj Sayım Tarihleri :

23 - 24 Mayıs : Uzayım
25 - 26 Mayıs : angelic2
28- 29 Mayıs :betuld
30 - 31 Mayıs :chika
1 - 2 Haziran :Laydline
4 - 5 Haziran : Tadli
6 - 7 Haziran : Ucukmavi
8 - 9 Haziran : Uzayım

liste için saol hatice not ettim dünkü mesaj sayımı da sana yolladım:16:

geçen hafta 59 muydu ?
iyiki dikkat etmişim ya bu bu ne diyorum kendime..:15::17: varay dikkatli yemek stres oluşturdu bende ya ..nasıl sıkıldım .:37::1:

Onu korumakta çok büyük marifet Derya'cım. Sen asıl önemli olanı yapıyorsun. Bir iki hafta sık dişini saf pro yap anında 57 olursun zaten takma kafana.

günaydın kızlar dün akşam yazdıklarınıza sonra bakacağım kiloları merak ettim kim ne kadar vermiş
ebrucum beni feci gaza getirdin son şu 7 kiloyu da veriyim de bende kurtuluyum artık değil mi?

günaydın kızlar dün akşam yazdıklarınıza sonra bakacağım kiloları merak ettim kim ne kadar vermiş
ebrucum beni feci gaza getirdin son şu 7 kiloyu da veriyim de bende kurtuluyum artık değil mi?

Ama haklıyım Gülçin'cim. Bak Derya'da burda. Onada soralım. Ben geldiğimde Gülçin bu kilodaydı. Ben 17,9 kilo verdim ve Gülçin hala aynı kiloda. Haklıyım Dimi Derya'cım. Artık biraz gaza gelmen gerekiyor. Çok az kalmış. Bu gidişle ben sende önce mezun olacağım. 5 kilodan az kaldı benim :9:

HAHAHAHAHAHAHHA belden asagisi mi:94::94::92::92::92:
o bolgelerede mi operasyon dusunuyon yoksam kuduruk seni :60:

:60: :60: ayyyyyyyyyyyyyy oraya doktorla özel bir operasyon düşünüyorum tadlum sadece ikimiz arasında ay koptum sabah sabah :60: :60:

geçen hafta 59 muydu ?

hoşgeldin canım olsun korumak da önemli sen en zorunu basarıyorsun yani

Teşekkürler canım.İnşallah böyel devam eder.:16:

Çok güzel olmuş maşallah :1:

[/B][/COLOR]

iNSALLAh canim insallah ..

Kilo cizelgemden icten ice herkes sikayetciymis megersem, iyiki duzelltim yaa :1:

geçen hafta 59 muydu ?

Olsun canim almaktan iyidir istikrarli devam edersen 57 ye ulasacaksin kacmaz :49:

Evet gonulcum kusuratina kadar ayni
Hizli hizli verelim artik yaa
Bitirelim..

verelim betus verelim bak yaz kapiya dayandi bilem bu arada iki siki rakibiz kapisalim mi ne dersin :27:

iyim canım saol ..senide tebrik ederim:9::46::nazar:
nerde bajım hala 59 larda sürnüyorum..:60::27:

Tesekkurler canim..

Haftaya takima yogun enerji yollasanda herkes soooyle gonlunden gecen kiloyu verse olmaz mi deryacimmm yaa..

Allah'ım yaaaa Zeliş'e tam kilonu yaz dedim. 800 gr vermişim dedi gitti kız. Umarım gelir yeniden. :47:

Back
X