Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaaaaaaaaydııııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrr :52::52:
ben kalktım yarım saat sporumu yaptım şimcik nescafe içip sonra da kahvaltı yapıcam uyanın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :103: :103: :32::32::33:

Günaydın turtişim bende erken kalktım spor yapmadım ama duş aldım. Birazdan kahvaltı yapacağım :16:

herkese günaydıııııın ebru ablacım sewindim senin adına yeni bi çocuk geliyomuş :1: hilal ablam ayrılık mektubu gibi yazmısın duygulandırdın :(

günaydınnnnn kızlar:bireyselde de takımlada süpersiniz bu haftaaaaa tebriklerrrr:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler canım :16:

herkese günaydıııııın ebru ablacım sewindim senin adına yeni bi çocuk geliyomuş :1: hilal ablam ayrılık mektubu gibi yazmısın duygulandırdın :(

Günaydın Zeliş'cim. Daha bişey yok ama inşallah düşünüyoruz artık. :9:

afiyet olsun canum sana msjla atayım onun nickini aramalarda burda çıksın istemiyorum da sonra rezil olurum valla :60: :60:

Turti'cim gördüm senin hasansörü :9: (kızım asansöre hasansör der de :9:) Buda az değil gibi duruyor. İdare eder ama, doktorun daha yakışıklı, ama evli :60:

Gunaydin kizlaarr
Ayy nasil yatasim var hala
Gece cok gec yattim

Teşekkürler canım :16:

Günaydın Zeliş'cim. Daha bişey yok ama inşallah düşünüyoruz artık. :9:

Turti'cim gördüm senin hasansörü :9: (kızım asansöre hasansör der de :9:) Buda az değil gibi duruyor. İdare eder ama, doktorun daha yakışıklı, ama evli :60:

az değil tabi ama ahh ne bahtsız kızım ben ya :60: olsun buda zengin en azından :60: alır doktoruma götürür size benzetin parası neyse öderiz derim :60: :60:

Gunaydin kizlaarr
Gece cok gec yattim

günaydın canum

bu arada kızlar az önceeeee kahvaltıda 1 simiti götürdüm yaaaaa cok güzeldi bende öglen ve aksam az yersem bişey olmaz demüü zaten sabah sporumu da yapmıstım

Gunaydin kizlaarr
Gece cok gec yattim

Günaydın Betül'cüm gördük ne kadar geç yattığını. Bide döktürmüşsün destan gibi:9:

az değil tabi ama ahh ne bahtsız kızım ben ya :60: olsun buda zengin en azından :60: alır doktoruma götürür size benzetin parası neyse öderiz derim :60: :60:

günaydın canum

O kadar da çirkin değil beeeeee. Sende abartma. Hem zengin hem bekar kaçırma yani :9:

Hilal bana dun demistin ya
Sebze yedigin zaman arti cikmaktan korkuyorsan persembeleri protein yap
Kesinlikle oyle denk getirmeye caliscam
Cunku bu sabah 60.2 ciktim
Dun az yedim gibi denk geldi bir de ama yeseydim de arada 1 kase yogurtla sut icerdim
Hep protein yapasim geliyor tartida boyle guzel sonuc goruncee:))

Gerci bugun ablamlar geliyo annem pasta fln yap diyo bana
Hic yapasim yok valaa..
Eziet cekiyoruz bosu bosuna:1:

Turta bari adamin yuzunu degistiriyorsun ne biliyim bir brad pitt fln yaptir bari :1:
Brad pitt i de ben cok begendigimden degil de ismi var adamin o yuzden yazdim:))

Ya ebru cok uzun oldu biliyorum ama ben telden girince alinti yapamiyorum
E hep de telden giriyorum
Boyle giremedigim bi gun olunca siz de mubarek baya kaynatmissiniz
Okuduklarima cevap yazmadan duramadim destan gibi oldu:1:

Ayse gunaydin:))

Bu arada yazmayi unutmusun cuma gunu saat 12 ye kadar fln ben de burda olur yardim ederim liste icin ama sonra okula gidiyorum malum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Günaydın Ayşe'cim :16:

Hilal bana dun demistin ya
Sebze yedigin zaman arti cikmaktan korkuyorsan persembeleri protein yap
Kesinlikle oyle denk getirmeye caliscam
Cunku bu sabah 60.2 ciktim
Dun az yedim gibi denk geldi bir de ama yeseydim de arada 1 kase yogurtla sut icerdim
Hep protein yapasim geliyor tartida boyle guzel sonuc goruncee:))

Gerci bugun ablamlar geliyo annem pasta fln yap diyo bana
Hic yapasim yok valaa..
Eziet cekiyoruz bosu bosuna:1:

Desene az kaldı 5 li rakamları görmeye. Yaaaa bu mezuniyet işleri beni germeye başladı artık. Herkesin hedefi çok yakınlaştı :30::43:

Ben artık kolay kolay yapmıyorum pasta börek. Gerçi eskiden de çok yapmazdım ama şimdi daha çok dikkat ediyorum. Evdekilerin sağlığınıda düşünmeye başladım :9:

Turta bari adamin yuzunu degistiriyorsun ne biliyim bir brad pitt fln yaptir bari :1:
Brad pitt i de ben cok begendigimden degil de ismi var adamin o yuzden yazdim:))

Bu arada yazmayi unutmusun cuma gunu saat 12 ye kadar fln ben de burda olur yardim ederim liste icin ama sonra okula gidiyorum malum..

Ayyy bu liste işine çok sevindim Betül'cüm. O zaman şu en geç 11:30 da bildirim kuralını uygulamaya başlayalım. Herkes en geç 11:30 da bildirimini yaparsa bende öğle arası biryerlerden internet bulmaya çalışırım, sen yardım edersin, Hatice var, Ayşe var. Sorun yok o zaman :16::32:

Günaydın Betül'cüm gördük ne kadar geç yattığını. Bide döktürmüşsün destan gibi:9:

O kadar da çirkin değil beeeeee. Sende abartma. Hem zengin hem bekar kaçırma yani :9:

:60: üzerinde çalışıyorumm canum ya bakalım kısmet :60:

günaydın kızlar

günaydın canımm

haha yok ya ben sarısın sevmem betul napim brad pitti bana aksine çok itici geliyor :1:

Evet o kurali uygulayalim gercekten cunku ben yaziyorum kilomu okula gidiyorum aklim burda kaliyo acaba kim ne kadar versi ortalamamiz kac oldu fln diye :1:

Turimo dedim ya ben de cok bayildigimdan degil de iste madem yaptiriyorsun tam olsun anlaminda:))

Bugün kesat yine sohbet :60:

Bende üç gündür temizlik yapacağım daha yapacağım daha yapacağım :60: Çok tembelim yaaaaaaaaaaa. Ama tembelliğimin en büyük sebebi havanın yine kapalı olması. Şimdi yeşil çay yapıyorum kendime. Arkasından tam gaz girişeceğim temizliğe :27:

Niye kimse yok yaaaaaaa sıkıldım iyice.:41::37:

Bu arada Eda'dan ve Nihal'den hala ses yok. Umarım kötü bişeyler olmamıştır.

Selam kizlar nabersiniz bakalim ..

Benim cok karin agrim var bir o kadarda halsizim, banyonun camini silmem lazim off yaa:14:

Back
X