Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü yazıyım ben bari

sabah(yürüyüş, parkta hareket)
1 dilim dukan ekmek
1 yumurtalı lorlu omlet
çay

öğle
tavuk haşlama
ayran

ara
light süt
yarım dukan kurabiye

akşam
taskebap
yoğurt
yarım dukan ekmek
kornişon ve acıbiber turşusu

bitki çayları,zero,bol su
bir lokma dahi kaçamak yok..

Afiyet olsun reyhan abla gayet guzel menu ..

Oncelikle takimimizi birinciliginden oturu kutluyorummm
Bundan onceki haftalarda biraz kotu gitmis
Artik ilk 3 ten inmeyelim:))

Hilal, nermin ve reyhan abla sizi de bireysel dereceleriniz icin gonulden kutlarimm
Baska takima yer kalmamis yahuu:))

Hilal'cim herkesi duygulandirmissin yaa benim de gozlerim doldu okurken..
Laflara bak, sen bizi iyice arabeske bagliycaksin ardindan bakk, hepimiz cok seviyoruz seni zatrn ardindan agitlar vs durduramayiz bak:))

Ebru, bebek dusunmen cok guzel canim ya, ne guzel bir hamile olacakdin hani su sadece karni olanlardan cok seviyorum oylelerinii:)) Allah saglikli sihhatli ikimci yavrunu kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah.

Turta, fotografi gordum, alem kizsin valla, yapicam diyordun yaomissin:))
Sana Yildiz Tilbeden 'ama evlisinn, benim degilsiiin, yillar once nerdeydiinn, cok geciktiin sevgilimmm' sarkisini armagan ediyoruum:))

Derya pek sevgiliex ortim :)
menun bomba gibi olmus, sporlar da fena ,57 nin de canina okursun sen bu gidisle

Gonulcumm kiz neden yanlis anlayayim ask olsun
Ben onu takilmak icin siylemistim
Yarisalim tabikii:))

Bende takiliyorum canim rekabet olayi isin sakasi :35:

günaaaaaaaaydııııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrr :52::52:
ben kalktım yarım saat sporumu yaptım şimcik nescafe içip sonra da kahvaltı yapıcam uyanın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :103: :103: :32::32::33:

bu arada kızlar az önceeeee kahvaltıda 1 simiti götürdüm yaaaaa cok güzeldi bende öglen ve aksam az yersem bişey olmaz demüü zaten sabah sporumu da yapmıstım

Oghh oghh sporlar yapilmis ustune simitler yenmis yarasin turtam :1:

günaydın kızlar

Tunaydin canum :32::32:

Son düzenleme:
Bugün kesat yine sohbet :60:

Bende üç gündür temizlik yapacağım daha yapacağım daha yapacağım :60: Çok tembelim yaaaaaaaaaaa. Ama tembelliğimin en büyük sebebi havanın yine kapalı olması. Şimdi yeşil çay yapıyorum kendime. Arkasından tam gaz girişeceğim temizliğe :27:

Afiyet olsun ebru'cum yesil cay demisken benimki bitmis almam lazim bian once :4:

Selam kizlar nabersiniz bakalim ..

Benim cok karin agrim var bir o kadarda halsizim, banyonun camini silmem lazim off yaa:14:

Hoşgeldin Gönül'cüm. Geçmiş olsun canım. Boşver iyileşince yaparsın işlerini.

Benim bütün evi temizlemem lazım ama ben tembel tembel oturuyorum bilgisayarın başında :9:

Benim bütün evi temizlemem lazım ama ben tembel tembel oturuyorum bilgisayarın başında :9:

saol canim sabahtan beri yatiyorum zaten hicbirseye elimi surmedim
kac gundur cami silmeye niyetleniyorum bi kismet olmadi anlamadim gitti bugunde halsizligim ustumde ..

Kendini iyi hissediyorsan yesil cayini bitirince ev islerine basla bence nasilsa burdada fazla kimse yok :34:

canım benim yaa..gözlerim doldu kızz beni de duygulandırdın..herşey inşallah gönlüne göre olur..

İnşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur Abla'cım ..

menümü yazıyım ben bari

1 dilim dukan ekmek
1 yumurtalı lorlu omlet
çay

öğle
tavuk haşlama
ayran

ara
light süt
yarım dukan kurabiye

akşam
taskebap
yoğurt
yarım dukan ekmek

Afiyet olsun Reyhan abla pek iyi olmuş.

Kizlaar
Demistim ya kinaya gidicem diye
Hic giremedim bu sefer 1 de geldim eve:1:
Kina da ne kadar durdun dersen 10 dakika en fazla 15:)

Gecmisi okudum okudum sonra baktim bitmiyor ara verdim
Simdi yatinca icim raht etmedi devamini okudum:))

Simdi once menumu yazayim
Sonra yorumlara gecicem :)

Sabah
Canim kahvalti yaomak istemedi
2 parca tavuk
2 tane de meyveli light yogurt

Aksam
1 buyuk dilim somon

Kız başka nereye gittin bakayım kınada o kadar durdun da :1:
Meyveli yoğurdu çok yememeye çalış Betül'cüm zaten günde 1 tane izinliydi sanırım neyse demek istediğim sürekli yendiğinde duraklama vrya + görebilirmişsin.

Oncelikle takimimizi birinciliginden oturu kutluyorummm
Bundan onceki haftalarda biraz kotu gitmis
Artik ilk 3 ten inmeyelim:))

Hilal, nermin ve reyhan abla sizi de bireysel dereceleriniz icin gonulden kutlarimm
Baska takima yer kalmamis yahuu:))

Hilal'cim herkesi duygulandirmissin yaa benim de gozlerim doldu okurken..
Laflara bak, sen bizi iyice arabeske bagliycaksin ardindan bakk, hepimiz cok seviyoruz seni zatrn ardindan agitlar vs durduramayiz bak:))

Ebru, bebek dusunmen cok guzel canim ya, ne guzel bir hamile olacakdin hani su sadece karni olanlardan cok seviyorum oylelerinii:)) Allah saglikli sihhatli ikimci yavrunu kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah.

Turta, fotografi gordum, alem kizsin valla, yapicam diyordun yaomissin:))
Sana Yildiz Tilbeden 'ama evlisinn, benim degilsiiin, yillar once nerdeydiinn, cok geciktiin sevgilimmm' sarkisini armagan ediyoruum:))

Derya pek sevgiliex ortim :)
menun bomba gibi olmus, sporlar da fena ,57 nin de canina okursun sen bu gidisle

Gonulcumm kiz neden yanlis anlayayim ask olsun
Ben onu takilmak icin siylemistim
Yarisalim tabikii:))

Zaum, bir ara ben takimin kacamaklarini sayip not aliyordum, sonra hafta sonunda en kacamakciyi ilan ediyordum
Ama su an takim super gdiyo tek kacamak yapan sensin neredeyse bak dikkat et:))
Gordum o boregii:))

Aklimda kalanlar bunlar
Cevap yazmadiklarim kusura bakmayinm
Hepsini okudum ama iste hepsi insanin aklinda kalmiyor telden girdigim icin alintilayamiyorum

Gozlerim kapaniyo
Ben kacar
Tatli ruyalar herkesee

Maşallah canım çok güzel oldu derecemiz kimseye yer bırakmadık.
Ben arada öyle duygusala bağlamayı severim :17:

O son üç ayda takımda ben vardım da o yüzden :9:

Cidden ya toparlamışsın beni Ebru'm :16:

günaydınnnnn kızlar:bireyselde de takımlada süpersiniz bu haftaaaaa tebriklerrrr:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederizzz :17:

herkese günaydıııııın ebru ablacım sewindim senin adına yeni bi çocuk geliyomuş :1: hilal ablam ayrılık mektubu gibi yazmısın duygulandırdın :(

Canım benim pek duygusalım bu sıralarda sorma :1:

Gunaydin kizlaarr
Ayy nasil yatasim var hala
Gece cok gec yattim

Uff ben de gece çok geç yattım sabahında 8inde uyandım pek sinirliyim :1:

bu arada kızlar az önceeeee kahvaltıda 1 simiti götürdüm yaaaaa cok güzeldi bende öglen ve aksam az yersem bişey olmaz demüü zaten sabah sporumu da yapmıstım

Afiyet olsun turtam ama güzel dengele diğer öğünlerde olur mu ..

Hilal bana dun demistin ya
Sebze yedigin zaman arti cikmaktan korkuyorsan persembeleri protein yap
Kesinlikle oyle denk getirmeye caliscam
Cunku bu sabah 60.2 ciktim
Dun az yedim gibi denk geldi bir de ama yeseydim de arada 1 kase yogurtla sut icerdim
Hep protein yapasim geliyor tartida boyle guzel sonuc goruncee:))

Gerci bugun ablamlar geliyo annem pasta fln yap diyo bana
Hic yapasim yok valaa..
Eziet cekiyoruz bosu bosuna:1:

Bak ne güzel bir sonuç olmuş Betül'cüm perşembe protein yaparsan artık daha güzel moral olur ..

Dukan pasta tarifi vardı ondan yapsan ?

Bugün kesat yine sohbet :60:

Bende üç gündür temizlik yapacağım daha yapacağım daha yapacağım :60: Çok tembelim yaaaaaaaaaaa. Ama tembelliğimin en büyük sebebi havanın yine kapalı olması. Şimdi yeşil çay yapıyorum kendime. Arkasından tam gaz girişeceğim temizliğe :27:

Cidden boş kalmış takım ben demiştim ne kaynatmıştır kızlar şimdi ..

Niye kimse yok yaaaaaaa sıkıldım iyice.:41::37:

Bu arada Eda'dan ve Nihal'den hala ses yok. Umarım kötü bişeyler olmamıştır.

Eda'nın interneti kesiliyordu Ebru'cum ondandır muhtemelen ama Nihal'i bilemedim ..

Benim cok karin agrim var bir o kadarda halsizim, banyonun camini silmem lazim off yaa:14:

Geçmiş olsun Gönül'cüm ..

neyse ben cikayim gorusuruz :13:

Görüşürüzzz ..

Hilal kitapta 2 taneye kadar izin veriyor ama o da yazmis duraklama yaptirabilir diye
Ben de arada yiyorum ilk defa dun 2 tane yedim ayni gun icinde

Ya kinaya cok yakin 2 arkadasimla gittik cikista sevgilim geldi o da bi arkadasini getrdi
O cocugu kiz arkadaslarimdan biriyle tanistircaktik ne zamandir sonunda oldu:))

Hilal kitapta 2 taneye kadar izin veriyor ama o da yazmis duraklama yaptirabilir diye

Ya kinaya cok yakin 2 arkadasimla gittik cikista sevgilim geldi o da bi arkadasini getrdi

oo arabuluculuğa mı başladıkk :1:
Beğendiler mi bariii ?

oo arabuluculuğa mı başladıkk :1:
Beğendiler mi bariii ?

Ya cocuk zaten arkadasimi faceten gormus begenmisti o soyledi bizi tanistirin illa diye
Ama benim arkadasim oyle kabul etmez normalde biz ne kadar israr etsek te, kasilir yani biriyle oyle ismarlama tanismak icin fln,
Biz de soylemedik o yuzden kiza diger arkadasim da biliyor oyle normal tanismislar gibi oldu:)
Bir iki kere daha ayarlariz bulysmayi denk getirip
Gerisini cocuk kendi yapacak artik:))

Ya cocuk zaten arkadasimi faceten gormus begenmisti o soyledi bizi tanistirin illa diye
Ama benim arkadasim oyle kabul etmez normalde biz ne kadar israr etsek te, kasilir yani biriyle oyle ismarlama tanismak icin fln,
Biz de soylemedik o yuzden kiza diger arkadasim da biliyor oyle normal tanismislar gibi oldu:)

Az değilsiniz siz de amaa :60:
HAdi bakalım izdivaçlarını da görelim :60:

saol canim sabahtan beri yatiyorum zaten hicbirseye elimi surmedim
kac gundur cami silmeye niyetleniyorum bi kismet olmadi anlamadim gitti bugunde halsizligim ustumde ..

Kendini iyi hissediyorsan yesil cayini bitirince ev islerine basla bence nasilsa burdada fazla kimse yok :34:

Valla ne yalan söyleyeyim hiç bişey yapasım yok. Tembel tembel yatmak geliyor içimden ama birisinin temizlik yapması lazım. Çıkamadım yani bu işin içinden :9:

neyse ben cikayim gorusuruz :13:

Görüşürüz canım :3:

Çöpçatanlık yapmaya başlamış bizim kız. Bide çaktırmadan yapıyorlar sizi gidi sizi :9:

TÜNAYDIN 13. TAKIMIN GÜZELLERİ :16: Sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptık.Sonrasında mutfaktan başlamak üzere temizliğe başladım.Anca dolapları boşalttım sildim,düzenledim.Şimdi kahve içip dinleniyorum.Sonra perde ve pencereye sıra geliyor.

Hilal'cim sence nasıl olur, şu cuma bildirimlerini en geç 11:30 olarak yapsak. Daha kolay ve sağlam olur diye düşündüm.

TÜNAYDIN 13. TAKIMIN GÜZELLERİ :16: Sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptık.Sonrasında mutfaktan başlamak üzere temizliğe başladım.Anca dolapları boşalttım sildim,düzenledim.Şimdi kahve içip dinleniyorum.Sonra perde ve pencereye sıra geliyor.

Ohh maşallah ne güzel pek hamaratsın bugün ..

Günaydın canımda sakın bana temizlik deme kafayı yemek üzereyim. Temizlik yapmamm gerekiyor ama benim içimden gelmiyor. :14:

Hilal'cim sence nasıl olur, şu cuma bildirimlerini en geç 11:30 olarak yapsak. Daha kolay ve sağlam olur diye düşündüm.

Çok çok iyi olur Ebru'cum sabah 8de de yapan oluyor 15te de bu kadar zaman burada beklemek gerekebiliyor ama 11.30 kadar herkes yapsa bildirimini rahatça listede yapılır.

Bu arada kaptan ve kaptan yardımcısını Sen ve Hatice olarak bildireyim mi Ebru'm ?

Çok çok iyi olur Ebru'cum sabah 8de de yapan oluyor 15te de bu kadar zaman burada beklemek gerekebiliyor ama 11.30 kadar herkes yapsa bildirimini rahatça listede yapılır.

Bu arada kaptan ve kaptan yardımcısını Sen ve Hatice olarak bildireyim mi Ebru'm ?

Biz onu bildirmeyi unuttuk dimi :9:

Tamam canım bildirelim :16:

Fahri kaptan olarakta seni kaydetsek olur aslında :16:

menümü yazıyım ben bari

1 dilim dukan ekmek
1 yumurtalı lorlu omlet
çay

öğle
tavuk haşlama
ayran

ara
light süt
yarım dukan kurabiye

akşam
taskebap
yoğurt
yarım dukan ekmek

Afiyet olsun çok güzel olmuş Reyhan öğretmenim.

Kizlaar
Demistim ya kinaya gidicem diye
Hic giremedim bu sefer 1 de geldim eve:1:
Kina da ne kadar durdun dersen 10 dakika en fazla 15:)

Gecmisi okudum okudum sonra baktim bitmiyor ara verdim
Simdi yatinca icim raht etmedi devamini okudum:))

Simdi once menumu yazayim
Sonra yorumlara gecicem :)

Sabah
Canim kahvalti yaomak istemedi
2 parca tavuk
2 tane de meyveli light yogurt

Aksam
1 buyuk dilim somon
Afiyet olsun canım.Az öz olmuş:1:

günaaaaaaaaydııııııııııııııın bebeklerrrrrrrrrrrr :52::52:
ben kalktım yarım saat sporumu yaptım şimcik nescafe içip sonra da kahvaltı yapıcam uyanın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :103: :103: :32::32::33:
Günaydın Funda :16:.

Gunaydin kizlaarr
Ayy nasil yatasim var hala
Gece cok gec yattim
Günaydın Betül :16:

günaydın kızlar
Günaydın Ayşe :16:

Canım geçmiş olsun.Dinlen sonra silersin.

Kalk kız tembel:60: Bir yerden başlamak lazım.Ben bugün mutfağı bitireceğim.Yarın yatak odası.Sonra pek birşey kalmıyor.Hadi sende başla.

OOOO yuvada yapılmaya başlanmış.Maaşallah :1:

Back
X