Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaç senelik evlisin haticecim zayıflayınca kı bebiş düşünüyorsun
Çok değil canım evleneli daha 1,5 yıl oldu :16: Ama seneye hamile kalmayı düşünüyorum.En kısa sürede 57 olup korumaya almalıyım.Kalıcı olması için 6 ay kadar belki daha fazla geçmesi lazım.Tabi planlar böylede.Allah bebeği ne zaman nasip eder onu bilmem.Herşey planla olmuyor.

Çok değil canım evleneli daha 1,5 yıl oldu :16: Ama seneye hamile kalmayı düşünüyorum.En kısa sürede 57 olup korumaya almalıyım.Kalıcı olması için 6 ay kadar belki daha fazla geçmesi lazım.Tabi planlar böylede.Allah bebeği ne zaman nasip eder onu bilmem.Herşey planla olmuyor.

hayırlısı olsun gönlüne göre olsun canım inş.

BEn de menumu yazayimm

Acayip bir menu oldu begenmedim

Sabah
Yulaf kepekli yogurt

Ogle
Sade yogurt

Ara
Sekersiz sutlu turk kahvesi -yaninda Kahve dunyasinin kucuk cikolata-gofretlerden yedim 4 tane-:26:

Aksam
Buyuk 1 dilim somon - annem pisiriyor daha yemedim-

1,5 lt su ictim
2 veya 2.5 a tamamliycam:21:
Uzun bir suredir boyle icemiyordum artik daha dikkat edicem

Her sey planla olmuyor evet ama guzel bir olan olmus bu:))

menüm
-sabah-
-1 yumurta
-1 dilim dukan ekmek
-1 kase lor peyniri
-domates salatalık biber
-biraz biber salçası

-öğlen akşam-
-1 tabak patlıcan yemeği
-1 kase cacık
-1 bardak zero

-birazdan türk kahvesi yapıp içeceğim

-sıvı bolca içiyorum
-spor daha yapmadım

ay benimde canımı türk kahvesi istettin kızım yaaaaaaaaa tatlandırıcıyla yapayım bari içeyim içersem öyle içerim şeker atmam yanüü şekersiz de içemem :26::26::27::27:

ressimleri yükledim boydan da yükledim ama çok çirkin haberinizz olsun:)

ay benimde canımı türk kahvesi istettin kızım yaaaaaaaaa tatlandırıcıyla yapayım bari içeyim içersem öyle içerim şeker atmam yanüü şekersiz de içemem :26::26::27::27:
Ben de sekersiz turk kahvesine alisyim diye bugun sutlu sekersiz turk kahvesi ictim
Ama alcak kahve dunyasi yine masaya kucuk cikoltalrdan getirdi
Hic bir anlamai kalmadi kahveyi sekersiz soylememin :1:

Zeliha kiz basortulyymussun sen
Bir de tatilde deniz kenarina gidicem ben de seksi olucam fln diyince bikini mayo giyeceksin sandim :1:

Zeliha yuzun kilonu belli etmiyor, sanslisin o konuda
Oyle cirkin fln da deme once- sonra diye karsilastirinca cok motive olacaksin bu resim sayesinde

Haklısın valla birde ULUDERE ULUDERE deyip duruyorlar.Sanki masum vatandaş öldürüldü.Hepsi terörist başka birşey değil.Hele ki özür dileyip bizleride yerin dibine soktular ya yazıklar olsun.Allah hepsinin belasını versin..........................................

Kolay gelsin.Görüşürüz Gülçin.

Kolay gelsin canım.Çok atlama inşaata yeni kat çıkılıyor zannederler :60::60: .Soran olursa çocuk zıplıyordu dersin :1::1:

Yok canım evde atlamadım. Tam 500 tane atladım. Arada ip bıraktığım zaman birtanede atıyor kendinden. Toplamda 570 oldu ibre ama ben 500 saydım. Kızımı parka götürdüm. O parkta oynarken bende açık havada atladım ipi. Acaip kardio yapıyo bu ip atlama. Nabzım kaça çıktı bilmiyorum.

İnşallah canım hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına. Bende istiyorum yaaa gel biz birlikte doğum yapalım, sonra yine burda birlikte zayıflarız :9:

BEn de menumu yazayimm

Sabah
Yulaf kepekli yogurt

Ogle
Sade yogurt

Ara
Sekersiz sutlu turk kahvesi -yaninda Kahve dunyasinin kucuk cikolata-gofretlerden yedim 4 tane-:26:

Aksam

1,5 lt su ictim

Afiyet olsun canım. Seninde farkında olduğun gibi mmenün olmamış hiç. Ayrıca akşam yemeği içinde geç kalmışsın. Daha erken ye bence. Şimdide ceza beğen bakalım kendine gofretler için :9:

Yorumda da yazdığım gibi çok kötü değil canım. Ama inşallah zayıfladığın zaman çok daha tatlı olacaksın. Hangi ilçedesin diye sormuştum ben sana. Sanırım görmedin mesajımı.

zeliş fotolarına baktım çok güzel bir yüzün var ablacım.kg da 104 gibi görünmüyor yaşında küçük bu da demek oluyor ki vucudun çabuk toparlanacak kg verdiğinde tabi spor da yapacaksın sonunda fıstık gibi bir kız olacaksın

sporumu yaptım geldim ohhh missss:8:
35 dk tempolu bisiklet
240 twist
basen ve bacak eğzersizleri

şimdi de hiç sevmediğim halde yeşil çay içeceğim:1: haziran 15 az kaldı ya tutuştum yumurta misali:1:

Ben de sekersiz turk kahvesine alisyim diye bugun sutlu sekersiz turk kahvesi ictim
Ama alcak kahve dunyasi yine masaya kucuk cikoltalrdan getirdi
Hic bir anlamai kalmadi kahveyi sekersiz soylememin :1:

:1: evet ben de dayanamıyorum onların çikolatalarına

çirkin değilsin canum bence zayıflayınca çok güzel olacaksın

Selam kizlaar nasilsinzi cok ozledim siziii:16:

Dun bi ciktik pir ciktik, alamanya turu yaptik :1:gezdik dolastik cok iyi geldi :16:

Gecmise bir gozatayim neler kaynattiniz bakalim :23:

ohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir

Tasinma isi cok zahmetli canim Allah kolaylik versin ..

O zaman SPOR GRUBUMUZ BUGÜN;
DERYA
GÜLÇİN
NERMİN
ZELİŞ SEN KESİN VARSIN
BEN
Bugün sporumuzu yapıp tablo olarak paylaşıyoruz tamam mı?
Başka katılmak isteyen var mı?:1:
OOOO Terleyelim eriyelim.13 takım bugün çoookkk terleyecek :60::60::60:

Bende varim bendeee :33::33:

Bırakmak yooook.Temmuzda tatile giriyoruz ki tatile de sporuma devam etmeye çalışacağım.Şimdiye kadar 6,9 kg verdim ama incelmek çok güzel bunun sebebide spor tabii ki.Tanıdığımızın nikahı için bir elbise almıştım.Dün dolabı düzenlerken elbisenin üstüme tam oturduğunu anımsayınca sinir oldum.Sonra bir deneyeyim dedim amaaaann Allahım bol hemde azcık değil çok bol.Fermuarını zor kapatıyordum dün fermuar kısmını tuttum 7-8cm lik bolluk vardı.Ön kısmım da boldu.Hemen eşimin yanına gittim.Gerçekten ne kadar kilo vermişsin dedi.Meğer herşey 6,9 kg mış :60: daha bu kadar kilo versem ve spor yapsam çok güzel olacak.

Insan ne keyifleniyor demi Hatice cim icine girmekte zorlandigin kiyafetler bir bakiyorsun bol gelmeye basliyor, tebrik ederim seni :13:

35 dk tempolu bisiklet
240 twist

şimdi de hiç sevmediğim halde yeşil çay içeceğim:1: haziran 15 az kaldı ya tutuştum yumurta misali:1:

Çok güzel olmuş Ayşe'cim. Aklıma düşürdün bende bu aralar yeşil çay içmiyorum. Hemen yapayım kendime bi tane.

hilalim niye uğramadı bugün ya:5:

Evet yaaaa. Bugün hiç gelmemiş :44:

İp atlayayim ebru
Kac tane olsun?

Sen ne kadar istiyorsan o kadar atla canım.

Dun bi ciktik pir ciktik, alamanya turu yaptik :1:gezdik dolastik cok iyi geldi :16:

Hoşgeldin Gönül'cüm yaaa bende merak ettim seni sanki bir gün değilde uzun zaman yokmuşsun gibi geldi.

hayırlısı olsun gönlüne göre olsun canım inş.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur canım :16:

BEn de menumu yazayimm

Sabah
Yulaf kepekli yogurt

Ogle
Sade yogurt

Ara

Aksam

1,5 lt su ictim
Naptın Betül o nasıl bir ara olmuş öyle :47:.Bak kötü örnek oluyorsun.Senin cezan çok olmalı :60:

Zelişçim çok güzel bir yüzün var.Kilo verirsen çıtır bir kız olacaksın.Sabır ve irade başarırsın canım.Bu arada bende seni açık düşünmüştüm.Kızların da dediği gibi deniz muhabbetinden aklımda öyle bir izlenim bırakmışsın.

Yok canım evde atlamadım. Tam 500 tane atladım. Arada ip bıraktığım zaman birtanede atıyor kendinden. Toplamda 570 oldu ibre ama ben 500 saydım. Kızımı parka götürdüm. O parkta oynarken bende açık havada atladım ipi. Acaip kardio yapıyo bu ip atlama. Nabzım kaça çıktı bilmiyorum. İnşallah canım hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına. Bende istiyorum yaaa gel biz birlikte doğum yapalım, sonra yine burda birlikte zayıflarız :9:
Maşallah çok güzel bir spor olmuş.Valla Ebrucum ben varım.Bebekleri beraber yapıp hamilelik kilolarını beraber veririz. Çocuklarıda beraber büyütürüz.:1:

35 dk tempolu bisiklet
240 twist

Maşallah sporlar çok güzel.Bende film izledim.Bugün ağır bir spor yapmıyacağım .Yapıp paylaşırım birazdan.

hilalim niye uğramadı bugün ya:5:
Evet bende merak ettim.İnşallah doktora gitmiştir.:44:

Hoşgeldin Gönül.İyi gezmişsin.Güzel olmuştur.

Bende varim bendeee :33::33:
Insan ne keyifleniyor demi Hatice cim icine girmekte zorlandigin kiyafetler bir bakiyorsun bol gelmeye basliyor, tebrik ederim seni :13:
Bak spor listesine yazarım sonrada hergün sorarım ona göre :60:
Evet canım giysinin bol gelmesi o kadar hoşuma gitti ki.Çok mutlu oldum.Teşekkür ederim canım :16:

Back
X