Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım yaaaaa. Ama yeni bina süper oldu bol bol kitap okuyorum. Hasta çok az geliyor. İnternette bağlanırsa süper olacak. Artık her kahve düşündüğünde ben gelirim aklına. Sen benim önceki menülerimi görsen. Ben felaket kahva içiyordum. Şimdi arada bir içince bile korkuyorum tekrardan bağımlı olur muyum diye:9:

Adımsayar almama gerek yok canım çünki mesleğim gereği gün içinde zaten hareket edemiyorum. İşe giderken ve işten gelirken mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama çok az geliyor bana. Aslında alsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Tam karar veremedim :44:

Afiyet olsun turticim. Çok güzel bir menü.

Harika bir menü olmuş Ayşe'cim. Net içinde teşekkürler inşallah olur biran önce. :14:

Gerçekten yaaaaa. İnşaat gürültüsü sanıyorlardır, ihbar etme sakın :20::9:

Zeliş'cim sakın haaaaaaaaaaaaaa. Böyle diyetler çok sağlıksız. Sen sağlıklı ve düzenli beslenerek kilo vereceksin. Sonrada hep zayıf kalacaksın.

Şimdi anlaşıldı bu haftaki + nın nedeni :9:

İallah canım hedefine ulaşırsın biran önce.

Hatice çok güzel özetlemiş. Anladın dimi Zeliş'cim.
tamam ben sizin sözünüzden çıkmam :16:

konyadyım ebru abla ama ilçesindeyim market biraz uzak ama gittiğim zaman diyet için gereken herşeyden alıcam

Oyyy kuzum bende Konya'dayım. Merkezdeyim. Keşke merkezde olsaydın görüşürdük seninle :16:

BİM vardır mutlaka olduğun yerde. Bimdeki tam buğday ekmeğinden kullanıyorum ben. Bir haftaya yakın gidiyor bana. Alabilirsen senin içinde iyi olur. Hem markete giderkende spor yapmış olursun. Hangi ilçedeydin?

İnşallah canım yaaaaa. Ama yeni bina süper oldu bol bol kitap okuyorum. Hasta çok az geliyor. İnternette bağlanırsa süper olacak. Artık her kahve düşündüğünde ben gelirim aklına. Sen benim önceki menülerimi görsen. Ben felaket kahva içiyordum. Şimdi arada bir içince bile korkuyorum tekrardan bağımlı olur muyum diye:9:

Adımsayar almama gerek yok canım çünki mesleğim gereği gün içinde zaten hareket edemiyorum. İşe giderken ve işten gelirken mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama çok az geliyor bana. Aslında alsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Tam karar veremedim :44:
Gerçekten yaaaaa. İnşaat gürültüsü sanıyorlardır, ihbar etme sakın :20::9:
Canım al bence.En azından ne kadar yürüdüğünü görmüş olursun.Ben ilk aldığımda az yürümüşüm diyerek etrafta dolanır olmuştum:1:

konyadyım ebru abla ama ilçesindeyim market biraz uzak ama gittiğim zaman diyet için gereken herşeyden alıcam
Ne kadar uzak canım hem yürüyüş yapmış olurdun.

Sen bugünkü menülere göz at bir menü oluştur bakalım. Bu arada Zeliş bir resmini paylaşta senide bir görelim .Çok meraklıyızdır da:1:

tamam ama boydan yüklemem çünkü boydan çok çirkin çıkıyorum bu akşam yüklim bari :1:

tamam ama boydan yüklemem çünkü boydan çok çirkin çıkıyorum bu akşam yüklim bari :1:

Boydan da yükle bişey olmaz. Biz yabancı değiliz. Ama albümüne yükle canım buraya paylaşıma yükleme sakın.

Evet bende çok merak ettim Zeliş'cim. :9:

Bu takıma geldiğin için bence çok şanslısın Zeliş'cim. Hepimiz şanslıyız. Zaten kilolarının en büyük nedeni yanlış beslenmen. Önemli olan zaten sağlıklı beslenebilmek. İnşallah bu takımın sana çok faydası olacak, birçok insana olduğu gibi.

ewt bende öyle hissediyorum diğer takımları bilmiyorum ama en iyi takıma düştüm gibime geliyo :16:

haticecim senin resmini yeni gördüm ben maşallah çok tatlısın ve ayrıca eşinle olanresminde inceciksin orda kaç kgsun canım

AYŞEcim sana EDİRNE -SELİMEYE CAMİİ önündeki resmimi paylaşıyorum.Albümden bir bak bakalım.:16:

HaTice ben de yeni gordym senin resmini

Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)

tamam ben bi saat sonra gelirim şimdi kardeşim istiyo bilgisayarı akşam resim yüklerim :3:

HaTice ben de yeni gordym senin resmini

Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)

Betülcüm ben 84 lüyüm :53::1:
tamam ben bi saat sonra gelirim şimdi kardeşim istiyo bilgisayarı akşam resim yüklerim :3:
Görüşürüz Zeliş.Resmini merakla bekliyoruz .

AYŞEcim sana EDİRNE -SELİMEYE CAMİİ önündeki resmimi paylaşıyorum.Albümden bir bak bakalım.:16:

edirnem bu arada bak beaaa:1: ne kadar da güzel:1: bu arada sende çok hoşsun ve çantanda çok güzel ben çanta ve ayakkabı delisiyim.koyacak yer kalmadı:17:

bugün ığdırda itler10 kişiyi kaçırmış.içlerinde mühendis,avukat ve mütahid var:5:araçlarınıda ateşe vermişler

edirnem bu arada bak beaaa:1: ne kadar da güzel:1: bu arada sende çok hoşsun ve çantanda çok güzel ben çanta ve ayakkabı delisiyim.koyacak yer kalmadı:17:

bugün ığdırda itler10 kişiyi kaçırmış.içlerinde mühendis,avukat ve mütahid var:5:araçlarınıda ateşe vermişler
Siyahlar içinde çanta çok dikkat çekici olmuş sanırım :1: (orda daha diyete başlamamıştım.siyahlarla kilo kapatma çabasındayım:53:)

10 kişi mi? Ne denir artık bunlara...Böyle durdukça, gördükçe sinirlerim hopluyor.Allahtan bulsunlar.......................................................

Son düzenleme:

Ayyyyyyy kız öldürcen sen beni. Bence daha öncede söylediğim gibi senin kilo vermene gerek yok. Bence gayet hoşsun. Ama dinleyen kim :36:

Güle güle canım bekliyoruz fotoğrafını.

Betülcüm ben 84 lüyüm :53::1:

Görüşürüz Zeliş.Resmini merakla bekliyoruz .

Benim küçük kardeşimle yaşıtmışsın Hatice'cim. Bende seni konuşmalarından büyüksün sanıyordum :9:

Allah belalarını versin onların inşallah :47:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 tane küçük islim kebabı
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Kalan yarım simit:17:
Erik

Akşam

1 tane küçük dolma:17:
1 kase sütlü nesfit

Bugün benim menü abartı oldu. (Akşam ve ara) Birazdan kızımı dışarı çıkaracağım. Bende spor yapmayı düşünüyorum.

Back
X